Gyönyörű, színes tavaszi körömlakkok 1000 forint alatt
Íme, a négy legszebb tavaszi lakk. Eláruljuk, hogyan lesz tökéletes a felvitel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavasszal minden élénk színekbe öltözik, és a ruhatáradban megjelenő friss árnyalatok a körmökön is visszaintegethetnek. A fényes, csillámos vagy épp drámai lakkok csak szépen manikűrözött kezeken mutatnak jól.

A szép, ápolt kezek sokat elmondanak tulajdonosukról, ahogy az ellenkezője is mesél. Egy héten egyszer elég nagyobb figyelmet fordítani a kezeidre, illetve közben csak akkor hozzájuk nyúlni, ha vészhelyzet adódik. Ha profi manikűröshöz jársz, akkor ő mindent elintéz, de magad is megoldhatod a dolgot.

Mini manikűr házilag

Mielőtt a lakkozásnak nekilátnál, tedd rendbe az alapokat. Áztasd be a kezed egy kis meleg vízbe, majd radírozd át a kézfelszínt, de a körmöket ne, nehogy megkarcolódjanak. Töröld szárazra a bőrt, majd láss neki a köröm formázásának és a körömágybőr rendbetételének.

Az utóbbihoz használhatsz bőrvágó ollót, de csak a kiálló bőrdarabkákat vágd le vele. A körömágynál lehet, hogy elegendő, ha egy kis pamutdarabbal átmasszírozod, mivel a felpuhult, elhalt részek így is könnyen lejönnek. A többi részt told az ujjak irányába egy kis spatulával.

A köröm formázásához használhatsz ollót, illetve körömreszelőt. Alapos kurtításhoz praktikusabb az olló, mert a körömnek nem tesz jót, ha túl sokat reszelsz belőle. Ha ügyesen bánsz az ollóval, akkor azért is jobb ezt használni, mert a reszelő a köröm alján érdes részeket hagy. Ha a köröm teljesen megszáradt, polírozd át, és jöhet a lakk. Kezdhetsz alapozólakkal, de, ha sietsz, ezt el is hagyhatod, mert az egy réteg gyorsan szárad. Az alábbi körömlakkok feldobják a kedved, próbáld ki őket.

Málnapiros

Bár a körömlakk egy fikarcnyit sem természetes, a gyümölcsök ihletet adhatnak egy-egy árnyalathoz. Az essence gyönyörű málnapiros lakkja a colour&go sorozatból feltűnő, valamint nagyon nőies. Talán fantázianevét is innen kapta - everybody's talking about, vagyis mindenki erről beszél. Nem csupán szép színe miatt lehet ez a lakk a kedvenced, hanem azért is, mert egy perc alatt megszárad, így aztán indulás előtt már táskával a válladon is felkenheted. Az ára pedig több mint baráti, 350 forintért vásárolhatod meg.

Aranyos

Szintén az expressz lakkok táborát erősíti az Avon Speed Dry+ névre hallgató terméke. Egyenletes fedést biztosít, így elég egyetlen rétegben felkenni. A finoman csillámló lakk igazán nőiessé teszi a kezeket. A Bronzess árnyalat óarany fényben fürdeti a körmöket, és, bár csillámlik, egyúttal diszkrét is, így szinte minden öltözékhez megy. Ez az árnyalat nagyon is passzol a nyáriasan lenge fehér öltözékekhez. A bronzos-aranyos körömlakk a lábujjakon is nagyon jól mutat. Ára akciósan most 800 forint.

Rózsaszínben

Ha szereted a kislányos dolgokat, és odavagy a cukorka-feelingért, akkor a Maybelline Colorama lakkjai közül válaszd a Strong Mint árnyalatot. Pici kiszerelése praktikus, ugyanakkor a hosszúkás kupak segít a felvitelben. Bár ez a rózsaszín a világosabb árnyalatok közé tartozik, a lakk jól fed, így elég lehet egy réteg, ha pedig a későbbiekben korrigálásra lenne szükség, az utánfestett rétegek is gyorsan megszáradnak. A Maybelline mini terméke 600 forintba kerül a legtöbb drogériában, és inkább a rózsaszínes-pirosas árnyalatok jellemzőek a termékcsaládra.

Plusz egy praktikus termék

Ha problémát okoz, hogy soha nincs időd megvárni, amíg megszárad a lakk, akkor alkalmazd az Avon körömlakkszáradást gyorsító folyadékát. A kellemes, gyümölcsös illatú készítményt 20 centiről érdemes az egy percig pihentetett lakkra fújni, majd újabb egy percet várni. Mivel a formula kissé olajos, kézmosás is szükséges, de ezután már cipzárfelhúzásra is használhatod a kezeidet. A terméket bevezető áron 700 forintért veheted meg, rendes ára 1350 forint.

OLVASD EL EZT IS!

piros lakk1
  • köröm
  • körömlakk

Fényes, erős körmök

Ezt is szeretjük