8 erős gyógynövény, ami megszünteti a bőrgyulladást: gyorsan csökkentik a viszketést is

A gyulladáscsökkentő gyógynövények viszketésre és bőrérzékenységre is javasoltak.

Gyógynövények bőrgyulladásra
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A gyulladáscsökkentő gyógynövények belsőleg és külsőleg alkalmazva is hasznos segítséget jelentenek a bőrápolásban, az olykor fájdalmas, kellemetlen tünetek mielőbbi enyhítésében.

A legerősebb bőrtápláló gyógynövények hatékonyan csökkentik a gyulladást, leviszik a külső pirosságot, enyhítik a viszkető, égő, irritáló érzést, de a regenerálódást is elősegítik a sérüléseket követően. A tünetek legbiztosabb kezelési módja természetesen minden esetben a háttérben álló okoktól függ.

Gyógynövények bőrgyulladásra

A látszólag szűnni nem akaró bőrproblémák elmulasztására a természet ereje is segítségül hívható, vásárolhatók akár kész gyógyhatású krémek a drogériákban, gyógyszertárakban, de otthon is összeállítható egy remek nyugtató hatású kence, némelyik növény pedig lemosóként alkalmazható.

(Képek: Getty Images Hungary.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük