8 erős gyógynövény, ami megszünteti a bőrgyulladást: gyorsan csökkentik a viszketést is
A gyulladáscsökkentő gyógynövények viszketésre és bőrérzékenységre is javasoltak.

viszketes-ekcema-borbetegseg-allergia
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyulladáscsökkentő gyógynövények belsőleg és külsőleg alkalmazva is hasznos segítséget jelentenek a bőrápolásban, az olykor fájdalmas, kellemetlen tünetek mielőbbi enyhítésében.

A legerősebb bőrtápláló gyógynövények hatékonyan csökkentik a gyulladást, leviszik a külső pirosságot, enyhítik a viszkető, égő, irritáló érzést, de a regenerálódást is elősegítik a sérüléseket követően. A tünetek legbiztosabb kezelési módja természetesen minden esetben a háttérben álló okoktól függ.

Gyógynövények bőrgyulladásra

A látszólag szűnni nem akaró bőrproblémák elmulasztására a természet ereje is segítségül hívható, vásárolhatók akár kész gyógyhatású krémek a drogériákban, gyógyszertárakban, de otthon is összeállítható egy remek nyugtató hatású kence, némelyik növény pedig lemosóként alkalmazható.

(Képek: Getty Images Hungary.)

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük