Melyik gyémánt ékszer illik hozzád? Kattints, és kiderül!
Megmutatjuk, melyik személyiségtípushoz milyen gyémánt ékszer illik igazán.

Dia

	Végletekig romantikus	Ha egy romantikus filmet sem hagysz ki, ami megy a mozikban, és gyakran tervezgeted gondolatban a saját esküvődet, akkor a bájos, aranyfényű gyémánt ékszerek illenek hozzád.	Ezt a gyémántokkal gazdagon kirakott szívecskés nyakláncot ide kattintva tudod megvásárolni.

Végletekig romantikus

Ha egy romantikus filmet sem hagysz ki, ami megy a mozikban, és gyakran tervezgeted gondolatban a saját esküvődet, akkor a bájos, aranyfényű gyémánt ékszerek illenek hozzád.

Ezt a gyémántokkal gazdagon kirakott szívecskés nyakláncot ide kattintva tudod megvásárolni.

Dia

	Örök álmodozó	Szelíd természeted nehezen viseli a konfliktusokat, és előszeretettel vonulsz vissza álomvilágodba. Igaz rád ez a két állítás? Ha igen, akkor kedves és nőies természetedet gyönyörűen fogja kiegészíteni egy aprócska, de annál szebben csillogó ékszer.	Ezt a diszkrét pötty gyémánt fülbevalót a FeminaShopban találhatod meg.

Örök álmodozó

Szelíd természeted nehezen viseli a konfliktusokat, és előszeretettel vonulsz vissza álomvilágodba. Igaz rád ez a két állítás? Ha igen, akkor kedves és nőies természetedet gyönyörűen fogja kiegészíteni egy aprócska, de annál szebben csillogó ékszer.

Ezt a diszkrét pötty gyémánt fülbevalót a FeminaShopban találhatod meg.

Dia

	Modern városi nő	Ha fontos számodra a karrier, és odavagy a designholmikért, a letisztult, minimalista irányzatért, akkor egy, a klasszikustól eltérő anyagpárosítású, formailag azonban visszafogott vonalvezetésű gyémántgyűrű illik hozzád a legjobban.	A képen látható gyűrűt közelebbről itt tudod megnézni!

Modern városi nő

Ha fontos számodra a karrier, és odavagy a designholmikért, a letisztult, minimalista irányzatért, akkor egy, a klasszikustól eltérő anyagpárosítású, formailag azonban visszafogott vonalvezetésű gyémántgyűrű illik hozzád a legjobban.

A képen látható gyűrűt közelebbről itt tudod megnézni!

Dia

	A végzet asszonya	Ha soha nem jelent gondot, hogy elcsavard a férfiak fejét, és imádsz a lehető legnőiesebben öltözködni, a magassarkú pedig számodra mindennapi viselet, akkor válassz nyugodtan hangsúlyos gyémánt ékszereket, hiszen rajtad ezek sem fognak túlzásnak tűnni.	Ezt a káprázatos, igazgyöngyökből és gyémántokból álló fülbevalót muszáj szemügyre venned!

A végzet asszonya

Ha soha nem jelent gondot, hogy elcsavard a férfiak fejét, és imádsz a lehető legnőiesebben öltözködni, a magassarkú pedig számodra mindennapi viselet, akkor válassz nyugodtan hangsúlyos gyémánt ékszereket, hiszen rajtad ezek sem fognak túlzásnak tűnni.

Ezt a káprázatos, igazgyöngyökből és gyémántokból álló fülbevalót muszáj szemügyre venned!

Dia

	A stílusos és elegáns nő	Ha szereted az elegáns ruhákat, amelyek egyszerűségükkel emelik ki szépségedet, tudatos és határozott nő vagy, aki a divat terén sem hibázik, akkor az ezüstös-feketés csillogás való neked igazán.	Ezt a leheletfinom karkötőt a FeminaShopban veheted meg!

A stílusos és elegáns nő

Ha szereted az elegáns ruhákat, amelyek egyszerűségükkel emelik ki szépségedet, tudatos és határozott nő vagy, aki a divat terén sem hibázik, akkor az ezüstös-feketés csillogás való neked igazán.

Ezt a leheletfinom karkötőt a FeminaShopban veheted meg!

Dia


            	Bájos, mindörökké gyermeki
            	Ha közvetlen vagy, és nyíltszívű, és a természetet éppúgy szereted, mint minden létező embert, aki a közeledben van, akkor az ékszereidben is javasoljuk, kövesd a természetességed hangját, és válassz aranyos, játékos ékszereket.
            	Ezt a csillag alakú medált - nyaklánccal együtt - nálunk tudod megvásárolni!

Bájos, mindörökké gyermeki

Ha közvetlen vagy, és nyíltszívű, és a természetet éppúgy szereted, mint minden létező embert, aki a közeledben van, akkor az ékszereidben is javasoljuk, kövesd a természetességed hangját, és válassz aranyos, játékos ékszereket.

Ezt a csillag alakú medált - nyaklánccal együtt - nálunk tudod megvásárolni!

Ezt is szeretjük
Fotó: