Teljesen eltünteti a tokát ez a rövid gyakorlatsor: napi egyszer kell elvégezni
Feszesebb bőr, karcsúbb nyak, és az áll alatti zsírpárnáknak is annyi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A toka nem minden esetben csak a túlsúly hatására alakul ki, ugyanis gyakorta a bőr korral járó megereszkedése és a rugalmasság megszűnése is elegendő ahhoz, hogy a nyak elveszítse korábbi formáját. Ezekkel a gyakorlatokkal azonban felveheted a harcot ellene.

Akárcsak a tested több területét, a nyakadat is formálhatod edzéssel. A következő gyakorlatok úgy vannak összeállítva, hogy pontosan a megfelelő izomcsoportokat dolgoztassák meg, és segítsék a megereszkedett formák helyreállását.

Torna tokára

Hasznos lehet, ha a nyakadat szeretnéd formálni egy áll alá helyezhető, kis labda beszerzése, melyet különböző bólintós gyakorlatok nehezítésére használhatsz. A következő gyakorlatsort azonban enélkül is el tudod végezni.

  • 10 hátradöntés
  • 10 nyelvkiöltés
  • 10 ajaktorna
  • 10 állemelés
  • 20 tátogás
  • 20 csücsörítés
  • 10 lassított felvétel
  • 10 oroszlánpóz
  • 10 kombinált lassított felvétel
  • 10 csücsörítés-beszívás.

A teljes edzés nagyjából 10-15 percet vesz igénybe a saját tempódtól függően, így gyakorlatilag a tévében egy reklámszünet alatt végigcsinálhatod, vagy beiktathatsz egy kicsi nyakedzést más tevékenységek közben.

Ne felejtsd el a gyakorlatok előtt kissé bemelegíteni a nyakadat némi körzéssel, mozgatással, így megelőzheted a sérüléseket, míg a gyakorlatok végzése közben próbálj meg mindig nagyon erősen artikulálni a maximális hatás érdekében.

Ha szeretnéd intenzíven felvenni a harcot a toka ellen, akkor ezeket naponta egyszer végezd el.

Az oroszlán póz

Az oroszlán póz egy jógatartás, melyet térdelőülésben, a fejet lehajtva, csukott szájjal indítasz, majd lassú belégzéssel felemeled a fejed és ökölbe szorítod a kezed. Ekkor elindíthatod a szájon át a kilégzést, mellyel együtt hallasd a névadó oroszlánüvöltést is a nyelvedet kinyújtva. Eközben nyisd szét karmokká a kezed, minél jobban eltávolítva egymástól az ujjakat.

Ez a gyakorlat először kínosnak, furcsának tűnhet, ám ezt kis gyakorlással nagyon gyorsan leküzdheted.

Intenzív Anti-Aging, látható eredmények!

A közkedvelt és hatékony kozmetikumairól ismert NATICS LABORATOIRES egyedülálló hatóanyagkészítményei intenzív ránctalanítást tesznek lehetővé innovatív összetételüknek és a biotechnológiának köszönhetően. Az olyan kulcshatóanyagok, mint a stabil C-vitamin és a Botox hatású Argirelox-peptidek a további összetevőkkel kiegészülve eredményesen veszik fel a harcot a bőröregedéssel szemben.

Promóció

Ezt is szeretjük