Eddig rosszul hordtad a garbót a blogger szerint - A TikTokon mutatta meg, szerinte hogy kellene

Szerinte így lesz igazán elegáns és csinos a garbó. Egyetlen apró változtatás kell csak hozzá.

garbo cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan ruhadarabok, amiket többféleképpen is lehet hordani. Ilyen például a fehér ing, ami rengeteg különböző módon viselhető.

Bár a garbóról ezt talán senki sem gondolná, egy blogger most azt állítja, hogy a fél világ rosszul vette fel eddig.

Eddig rosszul hordtad a garbót a blogger szerint 

Mary Orton Scudellari régóta ad smink- és divattanácsokat az Instagramján, illetve már a TikTokján is több százezer követőjének. Nemrég pedig egy nagyon meglepő videót töltött fel, méghozzá azzal az üzenettel, hogy mindenki rosszul hordja a garbót, és megmutatta, hogyan is kellene igazából.

@mary.orton Another day, another life-saving turtleneck tip. #turtleneck #turtlenecks #styletips #stylehacks #fashionhacks #styletok #classicstyle ♬ original sound - Mary Orton

A poszt szerint a darab nyakát nem kifelé kell visszatűrni, hanem befelé, így ugyanis sokkal elegánsabb, letisztultabb hatás érhető el vele, sőt a blogger azt állítja, még a nyakláncok is ezerszer jobban mutatnak ezzel a trükkel. Elárulta, tippjét már korábban is megosztotta egyszer, és azóta is odavannak érte a netezők, mostani posztját több mint 3,8 millióan nézték meg, és 550 ezren lájkolták.

A cikk az ajánló után folytatódik

A trükk elképesztően egyszerű, de pont ezért egyesek szerint teljesen jelentéktelen. Tény, hogy apróságról van szó, de mindenki eldöntheti, számára hogy tetszik a legjobban a garbó, neki hogy a legkényelmesebb a viselete. Legyen szó kifelé vagy befelé tűrt nyakról, mindenhogy az ősztől tavaszig tartó szezon egyik csinos, univerzális és mindig divatos darabja marad.

Nézd meg, hogy viseld a fekete farmert, hogy sose legyen unalmas!

Mutatunk tíz olyan variációt a fekete farmer viselésére, melyeket úgy vethetsz be egymás után, hogy biztosan senkinek nem fog feltűnni, hogy ugyanaz a nadrág van rajtad.

(Borítókép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük