Fogyasztja az arcot, és formálja a vonásokat ez a torna - Egyszerű, és gyorsan látszik az eredménye

Ezekkel az otthon is elvégezhető mozdulatokkal könnyedén formálhatod az arcodat.

Fogyasztó arctorna
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Bár sokan úgy gondolják, az arc leginkább csak plasztikával alakítható, ez szerencsére egyáltalán nem így van. Néhány házi módszerrel is könnyedén formálhatod a vonásaidat, ha szeretnéd, és ehhez nem is lesz szükség semmire, mert csak néhány mozdulatot kell elvégezned mindennap a gyors eredményért.

A masszázs és a torna feszesíti az bőrt, megmozgatja az izmokat, ezáltal hozzájárul ahhoz, hogy tónusosabb és vékonyabb legyen az arc. Szerencsére nem bonyolult technikákról van szó, hanem olyanokról, melyeket nagyon könnyen elsajátíthatsz.

Fogyasztó, formáló arctorna

Kevesen tudják, de a toka is eltüntethető, és az arc is látványosan formálható néhány mozdulattal. Erre az egyik legjobb megoldás az arcjóga, mely számos pozitív hatással rendelkezik: simítja, feszesíti, és rugalmasabbá varázsolja a bőrt, valamint megemeli, fiatalítja és fogyasztja az arcot. Sokkal láthatóbbá, karakteresebbé válnak tőle a vonások, hangsúlyosabb lesz az arccsont és az áll, sőt, még a puffadtságot is leviszi.

Ha te is szeretnéd formálni így az arcodat, nincs is más dolgot, csak végezd el otthon a videón látható mozdulatokat. Nagyjából 2:45-től láthatod őket.

Jó, azt elismerjük, hogy nagyon viccesen festesz majd, ha végigcsinálod a jógát, de hidd el, megéri. Csak napi öt percet kell szánnod rá, mert ennyi bőven elég ahhoz, hogy néhány hét alatt látszódjon az eredmény. És nemcsak azt fogod majd észrevenni, hogy vékonyabb lesz az arcod, hanem azt is, hogy ragyogóbbá, élettel telibbé és feszesebbé válik a bőröd.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ha fokozni szeretnéd a hatást, a torna után masszírozd a bőrödet picit egy ránctalanító, természetes olajjal - mondjuk használj csipkebogyó-, mandula- vagy jojobaolajat -  vagy a szokásos éjszakai krémeddel.

Ettől olyan feszes a koreai nők bőre

A koreai nők híresek fiatalos külsejükről. Számtalan olyan hölgy van köztük, aki akár húsz évvel is fiatalabbnak néz ki a koránál. Ezt nemcsak a genetikának és az egészséges táplálkozásnak köszönhetik, hanem a különböző szépségpraktikáknak is. Rendszeresen alkalmazzák például a következő masszázst, amit te is könnyedén bevethetsz otthon. Lépésről lépésre mutatjuk a technikát.

Ezért olyan gyönyörű a koreai nők arcbőre! Arcmasszázs lépésről lépésre

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük