3 hétköznapi dolog, ami fiatalabbnak mutat minden nőt
A fiatalság megőrzésének titka sokszor egészen hétköznapi dolgokban keresendő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az örök ifjúság forrása híján az ember lánya fiatalságának megőrzése érdekében olyan praktikákhoz folyamodik, amelyek éppen kéznél vannak.

Lehet csalni sminkkel, öltözködéssel és sajnos plasztikai műtéttel is, ugyanakkor a genetikai adottságok is sokat nyomhatnak a latban. Ha ez utóbbira megpróbálsz odafigyelni, megőrizheted ifjúságodat!

Pufók arc

Sokszor azok a bizonyos plusz kilók eléggé frusztrálják a nőket, pedig a súlygyarapodás - kifejezetten az arcon - megfiatalíthatja az embert. Ahogyan a bőr öregszik, veszít feszességéből, amit a vékony vonalak jobban kihangsúlyoznak. A barázdák és a ráncok mélyebbé válnak, erősebben kirajzolódnak, sokszor a pórusok is tágabbak. Márpedig a petyhüdt bőr sajnos lényegesen öregebbnek mutat a valós korodnál.

Ellenben, ha az arcon van egy kisebb zsírpárna, az máris teltebbnek és feszesebbnek mutatja a bőrt. Nézz csak meg egy teltkarcsú hölgyet, például a metrón, biztos, hogy olyan bőre van, mint a babapopsi. A párnácskák az arcon nem engedik a bőrt megereszkedni, illetve a ráncokat megjelenni.

Malactoka és pulykanyak

Nem csupán az arcbőr, de a nyak bőrének milyensége is nagyon sokat ronthat a megjelenéseden. Jellemzően ez az a terület, ami nagyon könnyen megereszkedik, és csúnyán szólva malactokává illetve pulykanyakká alakul.

Lehet abban bízni, hogy a ráncfelvarrás majd megoldja a problémát, de ha nem szeretnél ilyen nyakat, akkor a legjobb, ha használsz valamilyen kollagéntermelő krémet vagy szérumot ezen a részen, hogy újra feszes legyen a bőröd. Illetve az sem árt, ha naponta tíz percet tornáztatod a nyaki izmokat, ezzel szintén sokat tehetsz a fiatalságod megőrzése érdekében.

Látványos arccsont

Sok híresség kifejezetten arc implantátumot rakat be a plasztikai sebésszel, hogy minél szebb almácskái legyenek a pofiján, ugyanis a magasan kirajzolódó arccsont fiatalabbá teszi viselőjét. Mindez annak köszönhető, hogy fent ülő csontok egyfajta tartást adnak az arcbőrnek, amitől úgy tűnik, mintha az feszesebb és üdébb lenne.

Persze akkor sincs okod csüggedésre, ha a genetika nem áldott meg formás arccsonttal, ugyanis sminkkel nagyon könnyen kiemelheted ezt a részt. A hangsúly a pirosító megfelelő használatán van, ennek elsajátításához nézd meg videónkat: ha jó helyre viszed fel a színezett púdert, a genetikára fittyet hányva megváltoztathatod az egész arcszerkezetedet.

Ezt is szeretjük