A top 7 fiatalító ruhadarab
Ismerd meg azokat a ruhákat, melyekben évekkel fiatalabbnak látszódhatsz.

Dia

 	Körszoknya  	Egy loknis körszoknyával gyermeki bájt csempészhetsz nőies öltözékedbe anélkül, hogy nevetségesen infantilissá tennéd a stílusodat. Ha az alakod stopot mond a minire, válassz egy könnyed anyagú midi fazont, mely élénk színben szintén fiatalos benyomást kelthet.

Körszoknya

Egy loknis körszoknyával gyermeki bájt csempészhetsz nőies öltözékedbe anélkül, hogy nevetségesen infantilissá tennéd a stílusodat. Ha az alakod stopot mond a minire, válassz egy könnyed anyagú midi fazont, mely élénk színben szintén fiatalos benyomást kelthet.

Dia

 	Rövidnadrág  	New York-ban már nem új keletű dolog, hogy az irodastílusban is szerephez jutnak a rövidnadrágok, persze nem a popóvillantós forrónacik, hanem a finom kidolgozású, hosszabb változataik. Egy ilyen ruhadarab modern hatásával képes feloldani még a blézer szigorát is, viszont nem rombolja le az eleganciádat. A retro stílusok visszatértével a merészebb sortok szintén felbukkantak a kínálatban, ám csakis feszes combokon érvényesülhetnek.

Rövidnadrág

New York-ban már nem új keletű dolog, hogy az irodastílusban is szerephez jutnak a rövidnadrágok, persze nem a popóvillantós forrónacik, hanem a finom kidolgozású, hosszabb változataik. Egy ilyen ruhadarab modern hatásával képes feloldani még a blézer szigorát is, viszont nem rombolja le az eleganciádat. A retro stílusok visszatértével a merészebb sortok szintén felbukkantak a kínálatban, ám csakis feszes combokon érvényesülhetnek.

Dia

 	Romantikus blúzok  	Szolidan tálalt romantikus elemekkel is megfiatalíthatod a külsődet. Érdemes olyan blúzokat beszerezned, melyek a lágy esésű, lenge anyagokat pasztelles, krémes színekkel kombinálják. Pöttyös és virágos mintákkal egy csipetnyi játékosságot vihetsz az összképbe. Ráadásul az efféle blúzocskák praktikusak is, hiszen lezser rövidgatyóval éppen úgy jól mutatnak, mint elegánsabb darabokkal kombinálva.

Romantikus blúzok

Szolidan tálalt romantikus elemekkel is megfiatalíthatod a külsődet. Érdemes olyan blúzokat beszerezned, melyek a lágy esésű, lenge anyagokat pasztelles, krémes színekkel kombinálják. Pöttyös és virágos mintákkal egy csipetnyi játékosságot vihetsz az összképbe. Ráadásul az efféle blúzocskák praktikusak is, hiszen lezser rövidgatyóval éppen úgy jól mutatnak, mint elegánsabb darabokkal kombinálva.

Dia

 	Overall  	Akár az elegáns, akár a bohém verzióit választod, az overall mindig izgalmasabbá teheti a megjelenésedet. Az egyszínű, derékhangsúlyos megoldások amellett, hogy finomságot tükröznek, még az alakodat is megnyújtják. A rövidnadrágokhoz hasonlóan egyfajta modern divatszemlélet árad belőlük, pedig valójában retro darabnak számítanak. Ha fiatalabbnak akarsz tűnni, bátran vállalj be mintás vagy pasztellszínű modelleket, amennyiben az alakod is megengedi.

Overall

Akár az elegáns, akár a bohém verzióit választod, az overall mindig izgalmasabbá teheti a megjelenésedet. Az egyszínű, derékhangsúlyos megoldások amellett, hogy finomságot tükröznek, még az alakodat is megnyújtják. A rövidnadrágokhoz hasonlóan egyfajta modern divatszemlélet árad belőlük, pedig valójában retro darabnak számítanak. Ha fiatalabbnak akarsz tűnni, bátran vállalj be mintás vagy pasztellszínű modelleket, amennyiben az alakod is megengedi.

Dia

 	Virágos ruha  	A virágminták mindig friss üdeséget sugároznak magukból, így nincs az a mélyen berögzült, szigorú arcvonás, melyet ne oldana fel és finomítana meg egy ilyen ruha látványa. Amikor rossz a kedved, kapj magadra egy romantikusan bájos ruhácskát, és meglátod, hogy nem csak a te hangulatod fog megváltozni tőle.

Virágos ruha

A virágminták mindig friss üdeséget sugároznak magukból, így nincs az a mélyen berögzült, szigorú arcvonás, melyet ne oldana fel és finomítana meg egy ilyen ruha látványa. Amikor rossz a kedved, kapj magadra egy romantikusan bájos ruhácskát, és meglátod, hogy nem csak a te hangulatod fog megváltozni tőle.

Dia

 	Színes kardigán  	Egy kardigánra mindig szükséged lehet, akkor már miért ne választanál élénk színűt, mellyel felpezsdítheted a megjelenésedet? A rövidebb fazonú darabok sokoldalúsága szinte kimeríthetetlen, hiszen hordhatod őket nőies verzióban derékhangsúlyos szoknyával, esetleg lezserebb kombinációban, egy pimasz sorttal megfűszerezve. A tüneményes, szexi vibrálásukat szinte képtelenség megtörni.

Színes kardigán

Egy kardigánra mindig szükséged lehet, akkor már miért ne választanál élénk színűt, mellyel felpezsdítheted a megjelenésedet? A rövidebb fazonú darabok sokoldalúsága szinte kimeríthetetlen, hiszen hordhatod őket nőies verzióban derékhangsúlyos szoknyával, esetleg lezserebb kombinációban, egy pimasz sorttal megfűszerezve. A tüneményes, szexi vibrálásukat szinte képtelenség megtörni.

Dia

 	Farmerdzseki  	A farmerdzseki a divat rendíthetetlen visszatérője, mely cseppet sem tűnik poros, idejétmúlt ruhadarabnak, így téged is kortalanná varázsolhat. A rövid, blézer fazonú darabokat beültetheted romantikus elképzelésekbe is, de éppúgy képesek helytállni a vagány és letisztult stílusokban.

Farmerdzseki

A farmerdzseki a divat rendíthetetlen visszatérője, mely cseppet sem tűnik poros, idejétmúlt ruhadarabnak, így téged is kortalanná varázsolhat. A rövid, blézer fazonú darabokat beültetheted romantikus elképzelésekbe is, de éppúgy képesek helytállni a vagány és letisztult stílusokban.

Ezt is szeretjük
Fotó: