Egyetlen dolog, ami nagyon nőiessé teszi a megjelenésed
Fesztiválra is tökéletes
Ha egy ilyened van, az már hihetetlenül nőiessé tesz!

Dia

	Ékszertetoválás	A nyár elvitathatatlan slágere divatfronton az ékszertetoválás. Egyszerű feltenni, pár átbulizott napot vígan kibír, és végtelenül nőies.

Ékszertetoválás

A nyár elvitathatatlan slágere divatfronton az ékszertetoválás. Egyszerű feltenni, pár átbulizott napot vígan kibír, és végtelenül nőies.

Fotó: www.pinterest.com

Dia

	Kendők a hajba	Akár etno, akár virágmintás, csak jól dönthetsz, ha idén a fejkendőt választod kiegészítőnek. Feltűzött és leengedett hajjal is nagyon csinos, és sokkal trendibb, mint a kalap. Emiatt választotta Alessandra Ambrosio is a kendőt az idei Coachella fesztiválra.

Kendők a hajba

Akár etno, akár virágmintás, csak jól dönthetsz, ha idén a fejkendőt választod kiegészítőnek. Feltűzött és leengedett hajjal is nagyon csinos, és sokkal trendibb, mint a kalap. Emiatt választotta Alessandra Ambrosio is a kendőt az idei Coachella fesztiválra.

Fotó: www.pinterest.com/stylehaul

Dia

	Hippi ékszerek	Az idei nyár amúgy is a hippi korszak jegyében telik, ami különösen igaz a nyakláncokra. Szerezz be te is egy hosszú, indiános ékszert, és már indulhatsz is a Szigetre!

Hippi ékszerek

Az idei nyár amúgy is a hippi korszak jegyében telik, ami különösen igaz a nyakláncokra. Szerezz be te is egy hosszú, indiános ékszert, és már indulhatsz is a Szigetre!

Fotó: www.pinterest.com/shaylynne70; www.pinterest.com/pinsbyclaires

Dia

	Neonszínű bizsuk	A méretes, de ízléses, neonszínekben pompázó bizsuk az egészen egyszerű szetteket is azonnal megtöltik frissességgel.

Neonszínű bizsuk

A méretes, de ízléses, neonszínekben pompázó bizsuk az egészen egyszerű szetteket is azonnal megtöltik frissességgel.

Fotó: www.pinterest.com/vale_allegra

Dia

	Órák karkötőként	Egy neonszínű, mintás vagy klasszikus stílusú óra nemcsak praktikus, de még a karkötőid között is megállja a helyét. Ne matass mindig a táskádban, ha meg akarod nézni, mennyi az idő, inkább csatolj fel egy karórát!

Órák karkötőként

Egy neonszínű, mintás vagy klasszikus stílusú óra nemcsak praktikus, de még a karkötőid között is megállja a helyét. Ne matass mindig a táskádban, ha meg akarod nézni, mennyi az idő, inkább csatolj fel egy karórát!

Fotó: www.pinterest.com/SloppyElegance; www.pinterest.com/ashlon13

Dia

	Hajpánt: virágos vagy fonott	A hajpánt azonnal rendbe szedi a frizurádat, elég csak megmosni, hagyni, hogy magától megszáradjon, és egy virágos vagy fonott hajpánttal feltenni a pontot az i-re!

Hajpánt: virágos vagy fonott

A hajpánt azonnal rendbe szedi a frizurádat, elég csak megmosni, hagyni, hogy magától megszáradjon, és egy virágos vagy fonott hajpánttal feltenni a pontot az i-re!

Fotó: www.pinterest.com/stylehaul; www.pinterest.com/jihyunm

Dia

	Fesztiváltáska	A fesztiváltáska ismérve, hogy menő, pont elfér benne, ami kell bulizás közben, de nem nagyobb a kelleténél. Ha még nincs ilyened, ne habozz beújítani egyet!

Fesztiváltáska

A fesztiváltáska ismérve, hogy menő, pont elfér benne, ami kell bulizás közben, de nem nagyobb a kelleténél. Ha még nincs ilyened, ne habozz beújítani egyet!

Fotó: www.pinterest.com/sunniedayz2; www.pinterest.com/iluhpanda
Ezt is szeretjük
Fotó: