Alkoss és nyerj kreativitásoddal 1 millió forintot!

Ki ne szeretné a könnyű nassolnivalókat? Ha pedig még nyerni is lehet vele? Ne maradj le! (x)

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindannyiunkkal megesik, hogy még egy kiadós vacsora után is legszívesebben a hűtőhöz osonnánk és kiennénk belőle az összes fellelhető édességet. Ha eddig nem voltál túl jó viszonyban a hűtőddel, ismerkedj meg Fricivel, aki a legjobb arc a hűtők népes táborából! Benne biztosan nem fogsz csalódni, még este is kedves, megértő mosollyal fogja kínálni neked és családodnak a Kinder Hűtött Finomságok bármelyikét.

Frici nem egy átlagos hűtő, igazi egyéniség. Amellett, hogy a legaranyosabb hűtő a világon, széles érdeklődési körrel is rendelkezik, egyik kedvenc sportja például az amerikai foci, melyet egész kicsi fridzsider kora óta lelkesen űz. Utazni is szeret, különösen az északi országokat részesíti előnyben, hiszen ott nyáron sem kap hőgutát a melegtől. Különös, de Frici leginkább egyedül utazgat szerte a világban. Szülei eleinte fagyosan fogadták ezt, de aztán megbékéltek gyermekük egyedi hobbijával.

Ez a kedves hűtő most úgy döntött, ellátogat az otthonokba is, hogy vidámságot és persze édességet hozzon a családod életébe. Ahhoz, hogy Frici hozzád is ellátogasson, nem kell mást tenned, minthogy összegyűjtesz 20 pontnyi Fricifest logóval ellátott Kinder Hűtött Finomság csomagolást és beküldöd őket postán. A Fricifest január 23-án indul és március 25-ig tart, ebben az időszakban garantáltan* eljut hozzád a saját Fricid, ha beküldöd a pontokat.

Frici, mint a legtöbb hűtő, fehér kivitelben fog megérkezni az otthonodba és csak arra vár, hogy te adj neki színt és egyéniséget. Akár a család minden tagja megalkothatja saját Fricijét, közösen úgyis jobb móka a festegetés.

Nyerj akár 1 milliót!

Az elkészült alkotásokat fotózd le, és töltsd fel a www.fricifest.hu weboldalra, miután regisztráltál. Virtuálisan is kifesthetitek Fricit az online Fricifestő alkalmazás segítségével, ha nem akarnátok a festékekkel vesződni. Mindkét módon dekorált Frici részt vesz egy versenyben, ahol hetente kiválasztjuk a legjobban sikerült alkotásokat, és egy egész karton szabadon választott Kinder Hűtött Finomsággal jutalmazzuk őket.

A csomagolópapírok beküldői a játék végén indulnak a főnyeremény sorsolásán, ami egy hűtőbox egymillió forinttal megtöltve, amit a nyertes Raiffeisen OKOSkártyán kap meg!

Frici már vár rád, játékra és festésre fel!

* Ajándékok a készlet erejéig. Részletes játékszabályzat a www.fricifest.hu weboldalon.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1901335&banner=1901347&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük