Méregdrága gyűrűt húzott férje a magyar színésznő ujjára - Leesik az állad az árától
A hihetetlen gazdagságban élő feleségnek természetesen a gyűrűje is elképesztő összeget ér.

kollo babett
beauty and style
Top olvasott cikkek

A VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának szereplői rengeteget költenek a külsejükre. Az első adásban például kiderült, hogy Farkas Rita évi 720 ezret is kiad fodrászra, hiszen még a mosást is csak profival végezteti.

De azt sem titkolták, hogy a méregdrága szépészeti beavatkozásokra sem mondanak nemet, Köllő Babett és Rita ugyanis ellátogattak egy klinikára, és egyikük 32, másikuk hat szúrásnyi botoxszal turbózta fel az arcát. A színésznő ráadásul azt is elmesélte, hogy 23 évesen feküdt először kés alá, és azóta is rendszeres vendég a plasztikai sebésznél.

Méregdrága ékszereket aggattak magukra

A harmadik részben a feleségek ékszerek iránti imádata is megmutatkozott, mert Törökországban egy olyan helyre látogattak el, ahol szultánák gyémántkiegészítőit aggathatták magukra, és vásárolhatták volna meg - de, mint kiderült, férjeik nélkül ezeket a darabokat nem tudták kifizetni. Vasvári Vivien például egy gyűrűt és egy nyakláncot próbált fel: az egyik 140 ezer dollárt - azaz nagyjából 36,8 millió forintot -, a másik 250 ezer dollárt - 65 millió forintot - ért. Majd következett Csősz Boglárka, aki pedig egy kilencmilliárd forintot érő darabot is felpróbált.

A feleségek legdrágább ékszerei

A lányok mindannyian odavoltak a hatalmas és méregdrága kincsekért, de a hangulat egy kicsit megfagyott, amikor Bogi Vivi jegygyűrűjét látva megkérdezte, hogy nem szomorkodott-e amiatt, hogy az pici, és nem akart-e nagyobbat. Vivien erre kissé sértetten elmondta, hogy ő választotta ki a gyűrűt, de egyébként abban is biztosak lehetünk, hogy az átlagember számára megfizethetetlen összegbe került, ahogy nagyrészt az összes ékszere. Vivi azt is elárulta, hogy milyen a legértékesebb kiegészítője:

- Egy gyűrű, fehér arany foglalatban rózsaszín gyémánt, a páromtól kaptam. Csak kivételes alkalmakkor viselem, mint egy esküvő vagy nagyobb események. A kislányomnak szeretném ajándékozni, ha felnő - mondta, fotón pedig egy másik meseszép kincsét, az eljegyzési gyűrűjét mutatta meg nekünk.

vasvari vivien gyuru

De persze nem ő az egyetlen a feleségek közül, akinek elképesztően értékes ékszerei vannak. Bár Babett a harmadik részben inkább bundát próbálni ment, elárulta nekünk, hogy imádja a csillogó kiegészítőket, legértékesebb darabja pedig Bulgari márkájú karikagyűrűje, ami nagyjából 5 ezer eurót, vagyis több mint 1,5 millió forintot ér. 

Természetesen Farkas Rita is rengeteg értékes ékszert kapott már volt férjétől, aki imádta meglepni őt. És bár brillköves gyűrű is gazdagítja a gyűjteményét, a luxusfeleség elmondta nekünk, hogy igazából már nem szereti hordani ezeket a kiegészítőket.

- A házasságunk alatt rengeteg ékszerrel halmozott el a volt férjem, neki az az igazi boldogság, ha adhat. Az ékszerek nagy része ma már nincs meg, de őszinte leszek, nem érzem magam semmitől sem kevesebbnek, sőt, már annyira elszoktam ezektől a csecsebecséktől, hogy csak pár kiegészítőt hordok. Fülbevalót és gyűrűt szoktam viselni, nagyon ritkán veszek fel más ékszert. A jelenlegi legdrágább ékszerem egy gyűrű, amit a lányok apukájától kaptam ajándékba, amikor megszülettek az első közös gyermekeink, a két ikerkislányunk. Fehér arany gyűrű brill kövekkel díszítve - mesélte Rita, Dalma pedig hozzátette, hogy a Tiffany márkájú ékszerei érnek a legtöbbet.

Ezt is szeretjük