Mitől olyan gyönyörű Emma Watson? 8 trükk, amit rendszeresen alkalmaz
Emma Watson igazi ikon, ugyanakkor természetes szépség.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyereksztárból karizmatikus ikonná váló Emma Watson ma tehetséges és intelligens fiatal színésznő, aki olyan fontos témákban vált az elmúlt évek során véleményvezérré, mint többek között a nemek közti egyenlőség.

Mindemellett bájos és természetes szépség, aki nem rejti véka alá tökéletlenségét, trükkjeit és bevált módszereit pedig szívesen osztja meg bárkivel. Utóbbiakról beszélt egy, a napokban megjelent interjúban is - az Into The Gloss magazinban jelent meg -, ezek közül gyűjtöttünk össze nyolcat, amit érdemes megfogadni.

1. Emma rendszeresen olajat használ a hajára, az ettől olyan egészséges és selymes hatású, fényes, mégsem zsíros.

2. A felső ajka fölötti pihéket rendszeresen világosítja, és nem gondolja, hogy ebben bármi furcsa vagy szégyellnivaló volna. A szemöldökét pedig saját maga szedi.

3. A szépségápolás során is igyekszik fenntarthatóságra törekedni, és környezetbarát termékeket választ.

4. Amikor alapozót használ, arra törekszik, hogy minél több bőrfelület maradjon látható, a szeplőit pedig soha nem akarja elfedni.

5. Emma a fürdőzés megszállottja, mindennap vesz fürdőt, ha teheti, kétszer-háromszor is. Előszeretettel használ közben Epsom-sót és olajokat.

6. Kizárólag természetes alapanyagokat tartalmazó dezodort használ.

7. A vörös rúzst különleges alkalmakra tartogatja: ha valamilyen fontos eseményre készül, csak matt, vörös rúzst használ, és a szemét sem sminkelni.

8. Mindig lemossa a sminkjét éjszakára, bármi történjen is. Még akkor sem feledkezik meg a lefekvés előtti arctisztítási rutinról, ha csak pár órája van aludni.

Ezt is szeretjük