Kamala Harris nevelt lánya igazi stílusikon: a 21 éves Ella Emhoffot egy modellügynökség is leszerződtette
A fiatal nő kockás szettjével hívta fel magára a figyelmet az elnöki beiktatáson, a modellügynökséget pedig autentikus stílusa nyerte meg.

ella emhoff cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elnöki beiktatáson csodásabbnál csodásabb szettekben jelentek meg a világ legbefolyásosabb asszonyai. Kamala Harris lila összeállításban pompázott Shirley Chisholm, az első fekete női elnökjelölt tiszteletére, illetve az egység, a szolidaritás és a két párt közti együttműködést szimbolizálva ruháival. De Michelle Obama is ezt a színt választotta, csak kissé bordósabb árnyalatban, míg az új first lady, dr. Jill Biden elegáns kékben ragyogott.

Ám nem csupán a legnagyobb reflektorfényben lévő hölgyek vívták ki az emberek elismerését az eseményen, hanem Joe Biden családjának nőtagjai, illetve az alelnök nevelt lánya, Ella Emhoff is. 

Ella Emhoff szettjéért rajongtak a netezők

Douglas Emhoff 21 éves lánya gyorsan a figyelem középpontjába került kockás, a vállrészeken arany díszítésekkel kiegészített, derékban kissé szűkített Miu Miu kabátjával, mely alá egy hosszú, alul fodros, Batsheva Hay által tervezett bordó ruhát vett fel. Az összeállítást a vagány, mégis nőies, fekete magas sarkú csizma koronázta meg. A netezők és a divatmagazinok egyaránt dicsérték a fiatal hölgy választását és stílusát, sokan egyenesen igazi divatikonnak titulálták.

A beiktatás után Instagram-követőinek száma 50 ezerről 300 ezerre ugrott, most pedig már több mint 390 ezren kíváncsiak a fiatal művész posztjaira. Jelenleg egyébként a New York-i Parsons School of Design tanulója, és ő maga is ruhákat tervez. Általában vicces, fiatalos kötött darabokat alkot, melyeket szintén közösségi oldalán mutat be a nagyközönségnek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Leszerződtette egy modellügynökség

Ella Emhoffra a modellügynökségek is felfigyeltek. Az IMG Modelsszel állítólag már nyáron tárgyalásokba kezdtek, de nemrég hivatalosan is aláírták a szerződést. Az ügynökség vezetője, Ivan Bart szerint az alelnök nevelt lányának autentikusságában rejlik az igazi vonzereje, és pimaszság, vidámság árad a személyiségéből. Úgy vélik, a fiatal nő egyértelműen az új generáció képviselője és megtestesítője, erről árulkodnak szokatlanabb, merészebb Instagram-fotói is.

Elsa Emhoffot így valószínűleg a jövőben még többet fogjuk látni, és nemcsak gyönyörű fotókon, hanem különböző divatkampányokban is visszamosolyog majd. Nem ő az egyetlen egyébként, akire a beiktatási ceremónia után csapott le egy ügynökség: a saját versét elszavaló Amanda Gorman szintén modellszerződést írt alá az IMG Modelsszel.

Ikonikus szettek a first ladyktől

Szép számmal akadtak olyan first ladyk a Fehér Ház történetében, akik megváltoztatták az addigi szokásokat, és nők millióit inspirálták abban, hogy az öltözködéssel is kifejezhető az erő vagy éppen a szabad akarat. Képeken mutatjuk ikonikus szettjeiket.

Képek: Getty Images Hungary, Instagram.

Ezt is szeretjük