A legstílusosabb egyedi cipők: ezek biztos nem jönnek veled szembe az utcán - Hódi Pamela is imádja őket! (x)
Hódi Pamela is végtelenül beleszeretett ebbe a magyar márkába.

graf-berg-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egyedi szó hallatán általában valami túl extrém, furcsa darab jut eszedbe? A Graf’n’Berg-cipők most megdöntik ezt a sztereotípiát, ugyanis különlegességükkel kitűnnek a tömegből. 

A Graf’n’Berg egy magyar márka, alapítója Koltay Péter. A cipőket egy magyar hölgy tervezi, vele beszélgettünk arról, hogy mi is inspirálta igazán ezeknek a különleges lábbeliknek a megtervezésekor. 

Az egyediség a kulcs

- Azért kezdtem el ezzel foglalkozni, mert már évek óta nem találtam magamnak olyan cipőt, amelybe igazán beleszerethetnék. Láttam, hogy rengeteg az egyforma lábbeli, nincs egyediség, így megtaláltam ezt a piaci rést. Van az a réteg, aki igenis igényli, hogy az a cipő, amit ő visel, ne jöjjön vele szembe az utcán mindennap.

A márka teljes mértékben saját brandet épít, limitált darabszámú cipőket készít, ezzel pedig tökéletes minőséget és egyediséget nyújt viselőinek. A Graf’n’Bergnek egyelőre két üzlete van, azonban sokszorozódnak a viszonteladók is, így egyre több helyen találkozhatsz majd ezzel a márkával.

DSC9268k
Fotó: Hajas Orsolya

Jelenleg a cipőket személyesen Budapesten, az Andrássy út 82. alatt található üzletben, illetve Budaörsön, a Gervay Mihály utca 1. alatt tudjátok megvásárolni. Emellett természetesen online is lehetőséged van megtekinteni a kínálatot, ha pedig sikerült kiválasztani az álomcipellőt, már házhoz is jön! 

Hódi Pamela is imádja

Nem véletlen, hogy az igencsak nagy népszerűségnek örvendő Hódi Pamela választása is a Graf’n’Berg-cipőkre esett. A csinos anyuka elárulta, hogy valójában miért is szereti a cég által gyártott termékeket. 

- Imádom, hogy mindenféle stílus megtalálható náluk. Aki a sportos viseletet kedveli, az is, és aki a csinosabb ruhákat részesíti előnyben, az is rátalál a számára megfelelő cipőre. Illetve, amit még nagyon szeretek a Graf’n’Bergnél, hogy van néhány olyan cipő, melyet több különböző színben is legyártanak. Így, ha igazán beleszeretek egy darabba, kedvemre válogathatok a színek közül! Egyébként pont hétfőn fotóztuk be az új kollekciót, és élveztem minden percét. Nagyon ügyes volt a fotós, és mindenben segített nekem, hogy a lehető legjobb képek készülhessenek el. Szerintem igazán elégedettek lehetünk az anyaggal, nagyon jól sikerült. 

DSC9365kk
Fotó: Hajas Orsolya

Vélemények a márkáról

Szeretnénk még nektek mutatni néhány véleményt, melyet a Graf’n’Berg hivatalos Facebook-oldalán találtunk. Ezáltal meggyőződhettek róla, hogy valóban remek termékeket árul a cég, és érdemes beszerezni egy csodacipellőt minél hamarabb!

- Gyönyörű, márkás, minőségi cipők találhatók az oldalon, nagyon kedvező áron! Mindenkinek csak ajánlani tudom az oldalt, nagyon megbízhatóak. Csodás csizmát kaptam, köszönöm.

- Az üzlet egy ékszerdoboz, a cipők nemcsak gyönyörűek, hanem eszméletlen kényelmesek, és a kedvesség, amit itt tapasztaltam, példaértékű. Mindenkinek csak ajánlani tudom/fogom.

- Én is nagyon elégedett voltam az itt vásárolt termékekkel. Továbbra is veletek követem a divatot, mert igazán egyedi dolgokról van szó! Hihetetlen gyors a házhoz szállítás, a munkatársak meg igazán segítőkészek! Köszönöm, hogy vagytok!

Ezt is szeretjük