Egy illat neked Tommy Hilfigertől (x)
Buja, elegáns és csábítóan virágos, nem csak romantikára vágyóknak. A Peach Blossom minden képzeletet felülmúl.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tommy Hilfiger bemutatja legújabb női illatát, a Hilfiger Woman Peach Blossom-ot. A buja és elegáns orientális virágillat játékosságot csempész a romantikába.

Ez a második olyan Tommy Hilfiger illat, mely a Parfümerie Douglas-szal együttműködve, a Douglas közönsége számára készült.


A Parfümerie Douglas és Tommy Hilfiger valami nagyon különlegeset alkotott ezzel az új illattal. Büszkék vagyunk erre az együttműködésre, melynek keretében most, a második alkalommal egy kifejezetten a Douglas vásárló számára készült illat született meg – mondta Reiner Unkel, a Douglas parfüméria részlegéért felelős igazgatója.

A Peach Blossom pezsgő és elragadó, mint a nő, aki viseli. Ártatlanságát és kedvességét provokatív kacsintás kíséri. Mikor már azt gondoljuk, kiismertük, váratlanul meglep bennünket valamivel, és újra beleszeretünk. Korunk újromantikusa ő, elragadó és ellenállhatatlan.

A csábító nő igazi fegyvere

A Peach Blossom fejjegyében az olasz bergamot frissessége a lédús fehér barack bujaságával és a feketeribizli fanyar érzékiségével találkozik. Virágos szívjegyében bíbor írisz és mimóza alkotta fátyol öleli körül a minőségi vaníliát. Alapjában a felkavaró pézsma, a tonkabab és egzotikus füstölt kókusz melege bontakozik ki.

A Peach Blossom üvege a tervező jellegzetes, klasszikus amerikai stílusát tükrözi. Kupakja körül szalag díszíti, akár az eredeti Hilfiger Woman üvegét, de a szalag ezúttal lágy barackszínű.

A Tommy Hilfiger illatcsalád mely illatjegyeit kedveled? A barack szeretete kedves, ártatlan személyiségjegyeket, míg a kókuszé flörtölős, érzéki nőt sugall. Csábító élvezet az érzékek számára.

Ízleld meg a Hilfiger Woman Peach Blossom-ot! Élvezd az első tavaszi napsugarakat egy ínycsiklandó fagylalt kíséretében, az illathoz illő őszibarack, vanília és kókusz ízekben! Házilag is könnyen elkészíthető. Fagylalt receptekért kattints ide!

Keresd a Tommy Hilfiger legújabb illatát a Douglas Parfümériákban!
Ne feledd, a Douglas Card tulajdonosok 5% kedvezménnyel vásárolhatnak a Douglas Parfümériákban!
Töltsd le a Douglas Magazin legújabb számát, és fedezz fel még több csodás illatkreációt!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1728854&banner=1728857&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük