Jimmy Choo - Az első parfüm (x)
Képzeld el az üvegbe zárt nőiességet, a luxus érzését és az eleganciát: ez a Jimmy Choo parfüm! Tökéletes kiegészítő minden nő számára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ez a parfüm a Jimmy Choo stílus tökéletes kiegészítője, a Jimmy Choo nő alapvető kelléke. A nyitányban zöld illatjegyek, a szívjegyben a tigris orchidea illata bontakozik ki, melyet karamell és indonéz pacsuli érzéki keveréke ölel körül. Ezek a finom jegyek alkotják ennek az elixírnek az eleganciáját és hatékony nőiességét.

A Jimmy Choo ragyogást, bizalmat, vágyat és kifinomult szexualitást kínál egy finoman csiszolt üvegben, melyet a gazdagon díszített muranói üvegek ihlettek. Azoknak a nőknek az illata, akiknek van stílusérzékük és kedvelik a luxust.

A luxus illata minden nőnek

Tamara Mellon, a Jimmy Choo alapítója és kreatív igazgatója felügyeli a márka kreatív fejlesztését. A cég alapítása óta - mintegy 15 éve - mindig is arról álmodott, hogy világszerte olyan luxus kiegészítőkkel érje el a nők szívét, melyek egyedi életstílust képviselnek. Tamara mindig is fontos szerepet játszott a mai modern nők stílusának és ízlésének formálásában.

Ő volt az első Hollywoodban, aki méretre szabott cipőket ajánlott fel a vörös szőnyegen végigvonuló Oscar-díj jelölteknek és a díj átadóinak. A Jimmy Choo márkanév ma már egyet jelent az Oscar-díj nyerteseivel és a hollywoodi sztárnevekkel. A márka nevét olyan filmek tették halhatatlanná, mint a Szex és New York és Az ördög Pradát visel. A márka nagyköveteként Tamara külföldi utazásokkal és csillogással teli, stílusos élete olyan vonzó világot teremtett, melyhez a legtöbb nő szívesen tartozna.A Jimmy Choo márka városi, divatkövető, magabiztos rajongói - hála ennek az új parfümnek - érzékiséggel tudják magukat körülvenni. Ez az érzéki és felvértező illat viselője valódi személyiségét tárja fel, aki így jobban azonosulhat Jimmy Choo álmával.

- Az illatok mindig is a Jimmy Choo márkáról alkotott elképzelésem részét képezték, hogy tökéletesen kiegészíthessük a Jimmy Choo életstílust, és a nőket érzékiséggel és a márka esszenciájával burkoljuk be.

Mindig is imádtam a parfümöket; illatom személyiségem részét képezi. A Jimmy Choo márkát képviselő illat megalkotása, mely az erő és szépség auráját juttatja kifejezésre, a leghőbb vágyam volt. - mondja Tamara Mellon, a Jimmy Choo alapítója és kreatív igazgatója.

A Jimmy Choo parfüm női magabiztosságot, csábítást és érzékiséget hoz felszínre

A Jimmy Choo parfüm az erő és szépség auráját juttatja kifejezésre. Ragyogó, magabiztos, intelligens, van érzéke a divathoz és a vidámsághoz - egy modern gyümölcsös-ciprusos illat meleg, gazdag fás alapokkal. A modern nő által ihletett illat - olyan nő által, aki erőteljes, hatalommal felruházott, gyönyörű, csábító és a szexuális magabiztosság rejtett és titokzatos érzékével rabul ejtő.

Csodás zöld fejjegyei ragyogó frissességét, a csillogás érzését nyújtják. Ahogy az illat kibontakozik, a szívjegyben levő pazar, egzotikus tigris orchidea aurája krémesen csábító. Hosszan tartó, érzéki alapjegyeiben az indonéz pacsulival egybeolvadt édes karamell leheletnyi érzéki emléket hagy a bőrön.

Nőies, akárcsak viselője

A Jimmy Choo márka luxusát szimbolizáló értékes borostyán flakont, melyet Tamara antik és modern tárgyakhoz való érzéke alakított és az ékszerszerű muranói üvegek ihlették, maga is a vörös szőnyegen felvonuló, ékkővel kirakott, sok-sok magas sarkú Jimmy Choo cipőt idézi fel. Sok lapból álló, selyemgubó alakja kéjesen nőies, átöleli az érzéki folyadékot.

- Nagyon fontos volt számomra, hogy olyan szép és értékes üveget alkossak, mely a vágy tárgyává válik, és a nők majd örökre meg akarják tartani - nyilatkozta Tamara. - Imádom, ahogy a fény és a színek rafinériája az üveg lapjain keresztül visszatükröződik.

Semmi sem szexisebb és egzotikusabb, mint a kígyóbőr. Értékes anyag, amely hűen tükrözi a Jimmy Choo cipők és a kiegészítő márkavonalnak luxusát. Az üveget rejtő doboz díszítését a legutóbbi piton kígyóbőr cipőkollekció ihlette.

Keresd Jimmy Choo első illatát a Douglas Parfümériákban!
Ne feledd, a Douglas Card tulajdonosok 5% kedvezménnyel vásárolhatnak a Douglas Parfümériákban.
Töltsd le a Douglas Magazin legújabb számát, és fedezz fel még több csodás illatkreációt!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1728743&banner=1728744&ord=RANDOM_NUMBER)%)
Ezt is szeretjük