Rendkívüli ajánlatokkal készül a dm! (x)

Óriási dobással készül hazánk egyik legnépszerűbb drogériája július 8-12. között.

large-AB-bonusz-napok-PR-1600x800 (1)
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mindennapi bevásárlás életünk kihagyhatatlan része. Van aki imád a polcok között böngészni, de olyan is akad, aki a háta közepére se kívánja a vásárlással járó hosszas köröket.

Sokfélék vagyunk, egy azonban mindannyiunkban közös: szeretjük, ha minél kevesebb pénzt kell a kasszánál hagynunk. Ma már szerencsére rengeteg törzsvásárlói program áll rendelkezésünkre, amelyek által kisebb-nagyobb összegeket megtakaríthatunk. A mi kedvencünk ezek közül a dm active beauty programja, aminek hála évente akár több tízezret is megspórolhatunk.

Miért is szeretjük ennyire az active beauty programot?

Erre a válasz nagyon egyszerű: azért, mert a dm-ben tényleg rengeteg pénzt spórolhatunk meg törzsvásárlóként, ugyanis minden elköltött 300 forint után 1 pontot kapunk a kártyánkra, 1 pont pedig 3 Ft kedvezményt jelent a következő vásárláskor A legjobb, hogy ezeket a pontokat meg is sokszorozhatjuk, ha használjuk a havonta megújuló kuponokat, így rövid idő alatt nagyon sok pontot tudunk összegyűjteni. A sok pont pedig sok kedvezményt jelent! További pozitívum, hogy az összegyűjtött pontjainkkal tetszőlegesen gazdálkodhatunk, mi dönthetjük el, hogy mikor és mennyit váltunk be belőlük.

large-bonusz-napok-1200x628

Őszintén szólva azt hittük, hogy ezt már nem lehet fokozni, a dm azonban egy hatalmas dobással készül július 8-12. között: a dm Bónusz napokon minden vásárlás végösszege után 20x-os pontot írnak jóvá az active beauty törzsvásárlók számára az üzletekben, sőt a dm Online Shopban is!

Hússzor több pont = hússzor jobban jársz

Jól olvastad, a dm Bónusz napok során öt napon keresztül minden vásárlás végösszege után hússzoros pontot ír jóvá a dm az active beauty törzsvásárlóknak! Hogy néz ki ez a gyakorlatban? Ha például 6000 Ft értékben vásárolunk a dm-ben július 8-12. között , akkor 20 pont helyett 400 pontot kapunk active beauty kártyánkra. Ez a 400 pont pedig 1200 Ft kedvezményt jelent majd a következő vásárláskor. Hát nem szuper?

A havi kuponokkal együtt még több pontot zsebelhetünk be!

Mindezt pedig még mindig lehet fokozni: a hússzoros vásárlás végösszegi kupon mellett az online és kasszánál elérhető havi pontsokszorozó kuponokat is ugyanúgy igénybe lehet venni az üzletekben a Bónusz napok során, így még gyorsabban növelhetjük pontegyenlegünket. Nézzünk ismét egy példát: ha egy 3000 Ft értékű L’oréal rúzst vásárolunk a Bónusz napok alatt, és aktiváljuk az online kuponközpontban a 35x L’oréal kupont, akkor 10 pont helyett 540 pont landol active beauty kártyánkon! Ez a 540 pont 1620 Ft kedvezménynek felel meg, amit a következő vásárláskor akár be is válthatunk!

20x-os pontok online is!

Sorban állás helyett inkább online szeretsz vásárolni? Akkor van egy jó hírünk számodra: a a Bónusz napok során a dm Online Shopban is meghússzorozzák a vásárlásod végösszege után járó pontokat! A havi kuponok felhasználására és a pontbeváltásra egyelőre csak az üzletekben lesz lehetőség, de szerintünk ez így is egy szuper ajánlat azoknak, akik otthonról, kényelmesen szeretik intézni a bevásárlást.

Szerintünk ezek a különleges ajánlatok kihagyhatatlanok, ezért mi már bevéstük a naptárunkba a július 8-12. közötti időszakot.

Ugye te sem szeretnél lemaradni a dm Bónusz napokról? Ha még nincs active beauty kártyád, akkor itt regisztrálhatsz: https://www.payback.at/hu

Bővebben a Bónusz napokról: http://bonusznapok.dm.hu/

Ezt is szeretjük