A legszebb ajándékok diplomaosztóra
Mindig emlékezni fog a pillanatra
Összegyűjtöttük a legjobb ajándékötleteket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A diploma megszerzése mérföldkő az ember életében, amire később is jó visszaemlékezni, végtére is sokat kell érte dolgozni.

Ha a te környezetedben is van olyan lány, aki éppen most diplomázik, akkor lepd meg egy igazán emlékezetes ajándékkal: valódi igazgyöngyből, fehéraranyból vagy drágakőberakással készült ékszerrel.

Sok családban a diploma után kezdik a valóságban is felnőttként kezelni a lányokat, mert ez már egy komoly lépést jelent az önállóság felé.

Diplomaosztó-ajándék: romantikus igazgyöngy

Egy valódi igazgyönggyel kiemelheti majd nőiességét a friss diplomás, és bármilyen alkalomra felveheti az ékszert. Klasszikus és bájos karakterénél fogva az igazgyöngy örök darab, amelyet egy nő élete végéig viselhet.

A FeminaShopban certifikáttal rendelkező, valódi gyöngyből készült ékszereket találsz, akár fülbevalót, akár nyakláncot keresel az ifjú hölgynek.

Ezüst és fehérarany diplomaosztóra

Az ezüstből vagy fehéraranyból készült ékszerek úgy öltöztetnek, hogy közben sohasem válnak hivalkodóvá. Drágakő- és porcelánberakással tovább nemesednek a filigrán ékszerek, egy bőr pénztárcát pedig hihetetlenül elegánssá varázsol egy sor kristály. Az ezüst és a fehérarany minden esetben arról árulkodik, hogy viselője igazi nő, akit komolyan kell venni.

Összeválogattuk a 8 legszebb diplomaosztó-ajándékot!

További gyönyörű ékszereket, parfümöket és bőrkiegészítőket találhatsz a FeminaShopban! Kattints, és nézz körül most!

Ezt is szeretjük