Így a fekete sem lesz komor: ötletek sötétebb tónusokra 2015 őszén!
Újra divatba jönnek a sötétebb árnyalatok. Ha így hordod, nagyon nőies leszel benne. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Corvin Plazában minden egyes vevő számít, az üzletközpont őszi megújulásának jegyében olyan egyedi márkaboltot is bérlői között tud nemsokára, ahol a zenével ötvözött, fiatalos, trendi és extravagáns divatirányzatok téged várnak!

A Magyarországon első üzletét megnyitó House márka csak a Corvin Plazában lesz elérhető 2015 októberétől, tovább színesítve a pláza eddig is széles üzletválasztékát. Ha szereted a szabadságot, az egyedi ruhákat, és a zenei fesztiválok is a kedvenceid közé tartoznak, ez a te boltod lesz! A kreatív, kényelmes, ugyanakkor megalkuvást nem ismerő stílusirányzat férfi és női ruhákkal is vár majd az új üzletében!

Bár 2009-ben kimondottan a tizen- és huszonévesek számára tervezték a House márkát, valójában mindazok számára ajánlott, akik a nemzetközi trendeket és a laza, extravagáns ruhákat is szeretik. A huszonéves korosztály számára mindig jól jön egy bolt, ahol a kényelem és a divat találkozik, pláne, ha a zenével!

A House kollekciója ezért a jellegzetes farmerstílushoz illeszthető ruházat, amelynek alkotását a zene inspirálta. A legmuzikálisabb márka kialakításához ugyanis többszörösen hozzájárulnak olyan zenekarok és szponzoraik, mint például a dél-afrikai Die Antwoord rap-rave együttes, a The Neighbourhood vagy Sky Ferreira, hogy csak néhányat említsünk.

Az üzlet koncepciója a zenét és a szórakozást kedvelő fiatalok egy branchbe való kovácsolása, tehát a zenei irányzatok sokszínűségét itt a kollekciókban láthatod viszont. A kicsit punkos, kicsit alternatív stílus a Corvin Plaza új üzletében ugyanúgy helyet kap a polcokon, mint a színes, vagány, egyedi szabású ruhák.

A széles kínálatban a romantikus lelkűeknek a pasztellszínek és vintage elemekkel tarkított, vagy franciás stílusú darabok ajánlottak, amelyekből idén ősszel bőven lesz választék a House-ban. A lazább, farmerhez vagy hétköznapi, iskolai szereléshez is kínál új ruhadarabokat és kiegészítőket a Corvin Plaza új üzlete, amelyekkel a sportosan elegáns megjelenés és a szabadidős cuccok is hamar felfrissíthetők lesznek.

Ha a nyári fesztiválok fílingjét szeretnéd hazavinni, akkor keresd a Corvin Plazában a '70-es évek modern szereléseit! A párduc- vagy tigrismintás felsők, a bőrdzsekik és kalapok kicsit bohó, kicsit elvont stílusa nemcsak hippiknek áll jól, igazán egyedi megjelenést biztosítanak a legközelebbi koncertre vagy közös csatangolásra a haverokkal!

Akár a városi divat hódolója vagy tehát, aki a legújabb trendeket követi, akár a népies és vintage elemekkel tarkított merész divatirányzatok kedvelője, a House márkaboltjában megtalálod majd a kedvedre való ruhákat!

A House üzletnyitásáról és trendjeiről bővebb információkat a Corvin Plaza web- és Facebook-oldalán találsz!

Ezt is szeretjük