Így óvd a combjaidat a kidörzsölődéstől nyáron - 8 combvédő árakkal és lelőhelyekkel, ha a házi trükkök nem válnának be

Összeérnek, kidörzsölődnek a combjaid nyáron? Nézz körül a következő combpántok között, amik hatékony megoldást jelentenek a problémára, és megóvják a bőrödet.

noi lab

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Nyáron sok nőnek jelentenek kellemetlenséget az összeérő combok okozta problémák: az izzadás és a bőr irritációja, égése, kipirosodása és kidörzsölődése. 

A jelenség nem csak testsúly kérdése. Nem igaz, hogy mindig túlsúly esetén áll fenn, ugyanis a genetika is nagy szerepet játszik benne. Azoknál is előfordul, akik alapvetően vékonyak, de keskeny a csípőjük, vagy izmosabbak, alkatukhoz képest szélesebbek a combjaik. Bármi is legyen a háttérben, az biztos, hogy nagyon kellemetlen tud lenni.

Combvédők körképe

Az összedörzsölődő combokra számos egyszerű és gyors házi praktika létezik, amik sokaknak beváltak, de ha úgy érzed, neked nem működnek megfelelően, vagy valami más megoldásra vágynál inkább, akkor nézz körül körképünkben: szuper combvédőket mutatunk árakkal, lelőhelyekkel, amik megóvják majd a bőrödet.

Olvass tovább! Házi kencék kidörzsölődött combokra

Ezekkel a filléres szerekkel könnyen orvosolhatod a bajt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Cover-kép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük