A szépség a természetből fakad
A drága kiegészítők és rafinált praktikák sem érnek semmit, ha nincs meg az a bizonyos kisugárzás, amivel kitűnhetsz. Ismerd meg a titkot! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha alaposan szemügyre vesszük az idei tavaszi-nyári trendeket, láthatjuk, hogy a divattervezők és sminkmesterek még mindig nem tudnak betelni a természetes megjelenés csáberejével. A modellek a természet színeiben pompáznak: a bájosan könnyed nude, púder- és teveszínű ruhákat selymesen csillogó natúr szemhéjpúderekkel, mézesen ragyogó bronzosítókkal és kívánatos eper színű rúzsokkal hordják a kifutókon.

A természetes megjelenés nagy előnye, hogy mindenki rendelkezik az alapokkal, amelyhez már csak olyan finomításokra, kiegészítésekre van szükség, amely a természet által adott szépségünket még ragyogóbbá változtatja. Nem kell egész ruhatárunkat vagy sminkeszközeink tárházát felújítani, csak egy-két aprósággal kell az aktuális szezon fő trendjéhez igazítani.

Természetesség mindenek felett

A természetes smink amellett, hogy kevés eszközből és gyorsan elkészíthető, minden nőhöz korosztálytól függetlenül illik, így nem csoda, hogy népszerűsége a mai napig töretlen. Bár a füstös szem és a vörös rúzs reneszánszát éli, mégis sokan érezzük úgy reggelente a tükör előtt, hogy most valami mást szeretnénk. Magunkat szeretnénk adni, kevesebb cicomával, mégsem teljesen mezítelen csupaszsággal, hiszen ma már szinte bűnnek érezzük, ha smink nélkül lépünk ki az utcára.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a sugárzó természetesség alapja a szép bőr. Érdemes a bőrápolás során is természetes dolgokat használni. A legtöbbünknek problémát jelent a sok munka és a kevés alvás, esetleg bulizás utáni karikás szem.

Semmi másra nincs azonban szükséged, mint a reggeli kígyóuborkából 2 karikára, ami hűsíti és megnyugtatja szemkörnyékedet és lelohasztja a puffadást is. A nők arcbőre nagyon különböző, azonban a mézes-tojásos pakolás mindenki számára megoldást jelent. A méztől a bőr selymes tapintású lesz, a tojássárgája összetevői pedig beszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe és ápolják azt.

A természetesség nem csak arcunkon, de hajkoronánkon is megmutatkozhat. Az előző téli időszakot a tökéletesség uralta, ám most újra trendi lett a rendezetlen, kócos, hullámos haj és a hanyagul feltűzött konty. Még fodrászhoz sem kell elmennünk, hiszen a frissen mosott ragyogó hajnál nincs szebb. Ha nagyon trendi laza loknikat szeretnél varázsolni, akkor elegendő hajmosás után egy kis formázó habot eloszlatni a hajon és hagyni, hogy magától megszáradjon. A rövidebb hajúak se búsuljanak, hiszen az össze-vissza szélfútta természetesség náluk még könnyebben elérhető.

A kevesebb sokszor több

A természetesség iránti vágy - akár a szépségápolásban, akár a divatban – azonban belülről fakad. Akinél ez igény, annál a mindennapi táplálkozásban, a napi folyadékbevitelben és egyáltalán a hétköznapok és az ünnepnapok minden momentumában jelen van.

Ezek között ne feledkezz meg az apró finomságokról sem - legyen szó édes vagy sós változatról -, amelyek feldobnak egy délutáni beszélgetést, vagy kávézást. Immár ezen kényeztető falatok is a rendelkezésünkre állnak, természetes, natúr formában.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1753708&banner=1753709&ord=RANDOM_NUMBER)%)
Ezt is szeretjük