A 45 éves monacói hercegné maga a modern elegancia - Rövid frizurájával mindig határozott és nőies

Charlène monacói hercegné megjelenése mindig kifogástalan: képeken mutatjuk legcsinosabb szettjeit.

charlene
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlène monacói hercegné mindig lenyűgözi az embereket, akárhol is jár. Visszafogott, kifinomult és nőies kisugárzásával, sikkes szettjeivel és vagány rövid frizurájával igazi üdítő jelenség az előkelőségek között.

Minden eseményen elképesztően csinos összeállításokban jelenik meg, mi pedig most összegyűjtöttük a legnagyobb kedvenceinket tőle az elmúlt időszakból.

Charlène monacói hercegné stílusa

Charlène 11 éves korában költözött el családjával Zimbabwéből a Dél-afrikai Köztársaságba. Versenyszerűen úszott, 2000-ben részt vett Sydney-ben dél-afrikai színekben az olimpiai játékokon, végül 2007-ben hagyott fel ezzel a sporttal. II. Albert monacói herceggel 2011-ben házasodtak össze, 2014 decemberében pedig megszülettek ikreik, Gabriella és Jacques. 

A hercegné szépségével és hibátlan megjelenésével is mindig felhívta magára az emberek figyelmét. Ő például az egyik a világ hét nője közül, aki viselhet fehéret a pápa előtt, és élt is ezzel a lehetőséggel. Egyébként kedveli a letisztult, elegáns és divatos összeállításokat, az egyszínű darabokat, a hosszú ruhákat és a légies anyagokat. Megjelenése mindig kifogástalan: képeken mutatjuk legjobb szettjeit.

Ezt is szeretjük