A CCC új, 2021-es sportkollekciója (x)
A január tökéletes alkalom lehet arra, hogy változtass néhány szokásodon. Az új célok eléréséhez a CCC-ben találsz inspirációt.

ccc nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

A CCC bemutatja az új, 2021-es tavaszi/nyári sportkollekcióját a Sprandi, Adidas, Puma, Reebok, Skechers és New Balance márkák főszereplésével.

Az év eleje tökéletes alkalom lehet arra, hogy változtass néhány berögzült szokásodon. A változás által jobban fogod magad érezni a bőrödben. Itt az idő új célokat kitűzni, amiben a sportnak is nagy szerepe lesz. A CCC üzleteiben olyan márkák széles kínálatából válogathatsz, mint például a Sprandi, az Adidas, a Puma, a Reebok, a Skechers és a New Balance. Bízz bennünk! Ezeket a cipőket arra tervezték, hogy segítsenek megvalósítani az új évi fogadalmakat!

Annak érdekében, hogy egész évre kitartó lendületet és inspirációt kapj, a CCC egyedülálló kampányt indított. Az egészségesebb és aktívabb életmód népszerűsítése érdekében számos sporttevékenységet és mozgásformát fogunk bemutatni neked a social media platformjainkon! 

Bővebben: www.ccc.eu/hu

ccc cikken belül

A #SprandiCCCChallange címszó alatt, Mariusz Jakubowski (@jakubowskijakubowski) és Karolina Erdmann (@karolinaerdmann) mutatják be a helyes bemelegítő gyakorlatsorokat. Eközben azt is ismertetik, hogy mit csinálj, és mit ne csinálj a gyakorlatok közben.

További lendületes kezdeményezés közé tartozik például Natalia Kusiak (@nataliakusiak) energikus lejátszási listája, amit csak nektek állított össze. Élő edzések Karoliną Erdmann-nal (@karolinaerdmann), valamint Katarzyna Żbikowska (@kasia_thinkandmove) edzésprogramjai. 

(Képek forrása: CCC)

Ezt is szeretjük