Szépségápolás ma, 2020 küszöbén (x)
Az élethosszig tartó szépség valójában egy attitűd, ami életformává, napi rutinná kell, hogy váljon.

cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mai nőnek magas igényei vannak a szépségápolást illetően. Már nem elégszik meg üres frázisokkal, silány anyagokkal. A mai nő már rendkívül tudatos és fontos számára a szépsége mellett az egészsége is. Tudja, hogy sok mindenben csak magára számíthat, a józan eszére és a jó választásaira. Nem dől be üres, hangzatos szavaknak. A mindennapjaiban keményen dolgozik és a pénzéért a legjobbat akarja. 

Az ADRIENNE FELLER termékek hozzájuk, a tudatos mai nőkhöz szólnak. Azokhoz a nőkhöz, akik soha nem a középszerűt, csak az igazat, abból is a legjobbat választják. 

Természetes anyagú kozmetikumok

Az ADRIENNE FELLER márka mögött egy olyan nő áll, akit a kezdetektől fogva az motivált, hogy természetes anyagokból, tradicionális receptekből a legmodernebb eljárásokkal, prémium minőségű kozmetikumokat alkosson. Nem ismer kompromisszumot sem az alapanyagok, sem pedig az eljárást illetően. 

Az általa megalkotott ADRIENNE FELLER szépségkoncepció paradigmaváltást hozott a magyar szépségiparban.  

Szemlélete szerint a szépség a lélekből indul ki, annak harmóniájából. A szépségápolást művészetnek tartja. Termékeiben kizárólag természetes és bio gazdálkodásból származó anyagokat használ. De helyet kap a magyar termálvíz és egy olyan szépítő kompozíció is, melynek receptúráját egy felmenőjétől kapta örökségül. A titok – Adrienne úgy vallja -  mindig az egyensúlyban van. Azt mondja, hogy minden egyes terméke egy igazi műalkotás. Addig dolgozott rajtuk, míg a legtökéletesebb harmóniát meg nem találta bennük. 

afc femina 03.png

 Az illatok az ADRIENNE FELLER termékekben fő szerepet kapnak, de nem úgy, ahogy az eddig megszokott volt. Az illóolajok keveréke nem pusztán az illatát, hanem fontos hatóanyagát is adják a terméknek. Illatos növényi kivonatokat használ, illóolajokat, melyeknek különleges hatásuk van az emberi szervezetre. - Intelligens anyagok, - mondja – és a bőrre fiatalítóan hatnak. 

Az illóolajok sejtszintig képesek hatolni és serkentik az anyagcserefolyamatokat, támogatják a sejtek közötti kommunikációt, megszüntetik az esetleges pangásokat, gyulladásokat. Egyszerűen éltetik az életet. Az idegrendszerre is kiegyensúlyozóan hatnak, felszabadítják az örömhormonokat, melyek valójában a szépséghormonjaink is egyben.  

A hosszantartó fiatalság mögött egy jól működő szervezet van, ahol az energiák és az élet állandó áramlásban vannak. Az ember rendkívül érzékeny műszer. Minden hatással van rá. A lelki és a fizikai történések egyaránt. A negatív hatások pedig blokkokat képesek kialakítani, ha nincs rá azonnali kiegyensúlyozó megoldás. 

2100 1400 femina2.png

- Az élet szabad áramlása a kulcs. Minden, ami ezt szolgálja, az a hosszantartó szépséget élteti.  Az illóolajokban lévő életesszencia képes rendezni szinte minden blokkot, hiszen nekik ez a küldetésük a növényben is. Valójában a titok egyszerű, a boldogságra való képesség ad hosszantartó szépséget. Ezért álmodtam meg úgy a termékeimet, hogy bőrregeneráló, szépítő hatásuk mellett a lelket is szelíden az élet örömére hangolják. – mondja Adrienne.

A termékei töretlen, felfelé ívelő sikerét valószínűleg az adja, hogy nem pusztán kozmetikumok, hanem életerő van bennük. Valódi, igazi szépítőszerek. Az alapkoncepció az arcolajokra épül és a virágpermetekre. Öt olajból lehet választani:

 1. A Florina arcolaj, az érzékeny bőr éltetője.
 2. Az Ignisia arcolaj, a fakó bőr pezsdítője.
 3. Az Ardonia arcolaj, a dehidratált bőr táplálója.
 4. A Salvia arcolaj, a problémás bőr harmonizálója.
 5. Az Aminea arcolaj, a rosaceás, gyulladt bőr megnyugtatója és fiatalítója.

A Flora Arcpermet virágvizeket tartalmaz és stimuláló hatású, az arcolajok előtt alkalmazandó.

2100 1400 femina4.png

A Herba Arcpermet gyógynövényeket tartalmaz és nyugtató hatású, szintén az arcolajok előtt alkalmazandó.

A Rose de Luxe termékek a rózsa fiatalító erejére épülnek és arra, hogy a női energiákat a rózsa egyensúlyozza ki a leghatékonyabban. 

A Hungarian Spring termékekben a magyar termálvíz és a regionális gyógynövények adják a páratlan hatást. Minden korosztály megtalálja a maga szépítőszerét ebben a családban. 

A SHINE termékcsalád a luxust és különlegességeket kedvelők számára ajánlott. 

- A SHINE termékcsaládnál szabadjára engedtem a fantáziám. Ő olyan a termékeim között, mint a drágakövek között a gyémánt. A legszebb és a legkülönlegesebb minden tekintetben. Különleges hatóanyagok páratlan harmóniában vannak egymással ebben a kompozícióban. Ennek a terméknek a megalkotása hosszú folyamat volt, talán a leghosszabb mind közül. Magát a LUXUST megjeleníteni általa. Nem csak szépít, de használójának extra energiát is biztosít a benne lévő ománi tömjén, a damaszkuszi rózsa és a ciprus, a halhatatlanság virágának kivonatai által. Az alga kivonat pedig olyan fiatalító hatású, ami azonnali szépítő hatást ajándékoz.

A szépségápolás alaplépéseit úgy fogalmazza meg az alkotó, hogy naponta kétszer, reggel és este kell a bőrt ápolni, szépíteni. 

Napi szépségrutin

 1. Arclemosótej 
 2. Arcradír (hetente egyszer)
 3. Maszk (hetente egyszer)
 4. Tonizálás
 5. Arcolaj 
 6. Szemránckrém
 7. Táplálókrém 
 8. Testápolás 

- A szépség hosszantartó megőrzése alapvetően nagyon egyszerű lenne, csak minden nap tenni kell érte. - mondja Adrienne és össze is foglalja mindazt, amit ebben a témában fontosnak érez. Azt mondja, az élethosszig tartó szépség valójában egy attitűd, ami életformává, napi rutinná kell, hogy váljon.

afc femina 04.png
 1. Gondos eljárással készült, 100%-ban természetes kozmetikum használata.
 2. Szezonális, regionális alapanyagokból készült friss étel fogyasztása, mindezt mértékkel és nyugodt körülmények között.
 3. Napi rendszeres mozgás, ami örömöt ad.
 4. Jó emberi kapcsolatok.
 5. Spiritualitás – napi rendszeres meditáció, csend vagy ima, akár mindhárom.

A szépségápolás fontos részét kell, hogy alkossa az is, hogy időről időre szakemberre bízzuk magunkat. Olyan mesterre, aki valóban a szépség őre. Mert egy ADRIENNE FELLER  professzionális szépségterapeuta nem csak az anyagok kiválasztásában van segítségünkre, de az érintés művészetében is alapos jártassággal rendelkezik. A masszázson keresztül pedig azt az egyensúlyt képes megteremteni a vendégben, ami fontos ahhoz, hogy rendeződjenek a blokkok, az élet pedig szabadon áramoljon. 

- Véleményem szerint mindenkinek hetente kellene egy illóolajos masszázs és legalább havonta egy arcszépítő rituálé, hogy a szépsége hosszan éljen. Az emberek el sem tudják képzelni, mi minden jó történik egy-egy ilyen szépítő kezelés során!

(Képek forrása:  Adrienne Feller Cosmetics Zrt. )

Ezt is szeretjük