Dér Heni már most elkezdte fiatalítani bőrét
Tudd meg, milyen módszert használ a sztár!
Heni hatásos módszert talált, amit most veled is megoszt. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy kezelés, amely az egyéni problémáknak megfelelően fiatalítja arcbőröd. Választhatsz bőrfeszesítést, arcliftinget, ránccsökkentést vagy hegkezelő, pórusösszehúzó kezelést. Olyan nők választják ezt a kezelést, akik ismerik a fejlett technológia nyújtotta, a bőrfiatalításban rejlő lehetőségeket, és saját tapasztalatból tudják, hogy műtét nélkül is lehet tartós eredményeket elérni.

Dombóvári Vanda és Epres Panni után a különleges hangú énekesnő, Dér Heni is a Bársony klinika VIVACE arckezelését választotta.

Dér Heni megosztja veled tapasztalatait a harmadik kezelés után

- Igazi, nagy fanatikus lettem. Nem gondoltam a kezelés elején, hogy ennyire be fog válni nekem ez a módszer. Az eredmény látványos, nagyon tetszik - mondta el az énekesnő.

Ezért ajánlom a VIVACE kezelést:

  • Ez az a kezelés, ami barna bőrre is tökéletesen alkalmazható.
  • Valóban látványos a javulás, és ezt a környezetem is tapasztalta, nemcsak én. Egyenletesebbé vált az arcbőröm felülete, színe. Olyan, mintha folyamatosan lenne rajtam egy vékony alapozóréteg.
  • Nem lett érzékenyebb a bőröm a kezelés hatására.
  • Egyáltalán nem volt fájdalmas a kezelés.

- Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek ráncosodik a bőre, hegproblémája van, májfoltjai vannak, vagy akár arcbőrének a színe nem egyenletes - tette még hozzá Heni.

Miben rejlik a VIVACE arckezelés népszerűsége?

A személyre szabható bőrfiatalítást a VIVACE frakcionált multi mikrotűs RF kezelés jelenti, amely a leginnovatívabb rádiófrekvenciás technológia.

Három módszer hatását ötvözi. A sokak által már jól ismert frakcionált lézer és a hagyományos rádiófrekvenciás ránctalanítás eredményeit egyesíti úgy, hogy a dermaroller kollagénindukciós terápia jótékony hatását is beveti. A kezelést követően a bőr egyenletesebb felszínű és tónusú, több kollagént és elasztint tartalmaz, és feszesebb látványt nyújt.

A hőhatás azonnali kollagénzsugorodást okoz a bőrben, ami már közvetlenül a kezelés után is látható, rugalmasabb, tömörebb bőrképet eredményez. Végleges hatását 4-6 hónap alatt fejti ki, ami akár évekig tart.

Mivel a rádiófrekvencia nem nyelődik el a bőr pigmenttartalmában, hatékonyan és biztonságosan lehet alkalmazni sötétebb bőrön is. Más fényterápiás eljárásokkal szemben ez nagyon hasznos annak, aki nyáron vagy szoláriumozás mellett szeretné eredményesen ránctalanítani bőrét.

Kezelésről fontos tudni, hogy nem jár fájdalommal, nem kell felépülési idővel számolni, mivel a kezelés után jelentkező enyhe bőrpír néhány óra alatt elmúlik. Nem kerül idegen anyag a szervezetbe, így nincs mellékhatás sem. Szabályozza a faggyútermelődést, ami jelentősen javítja az aknés bőr állapotát.

A kezelést keresd a Bársony Orvos-Esztétika klinikáin!

Ezt is szeretjük