Bababőr odalent is
Borotvakörkép bikinivonalhoz
Ha sima bikinivonalat szeretnél, nem mindegy, milyen borotvát választasz. Az alábbiak garantálják a puhaságot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akár azért, mert május elsejével kiköltöztél a strandra, akár, mert lelkes uszodalátogató vagy, illetve, mert szereted rendben tudni a dolgokat odalent, jó, ha a szőrtelenítéshez kéznél van egy jó minőségű borotva, mellyel pillanatok alatt simává és szőrmentessé teheted a bőrödet.

Bár számos lehetőség áll a rendelkezésedre, ha szeretnél megszabadulni a nemkívánatos szőrszálaktól az intim területen, a borotva használható a legjobban.

Nem csak a gyorsaság számít, bár ez sem utolsó, és a szőrszálak hamar kiserkennek, mégis ezt javasoljuk.

A szőrtelenítő krémek veszélyesek, akár égési sérülést is okozhatnak a nyálkahártyára kerülve, gyantázás és epilálás után pedig legalább fél napot várni kell, hogy a bőrpír elmúljon.

A végleges szőrtelenítés természetesen a legjobb megoldás, de időigényes, és nem éppen olcsó. Ha érdekel ez a lehetőség, kérdezd szakértőnket.

Eredmény pillanatok alatt

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen borotvát választasz, hiszen érzékeny területről van szó. Az olcsó, eldobható változatok, ha márkásak is, csak kevés esetben hozzák a megfelelő minőséget. Könnyen kicsorbulnak, amit nem is vesz észre a többség, és tépik a bőrt.

A lekerekített fej is fontos, hiszen így nem vágod meg magad. Borotválás előtt érdemes bőrradírt használni, illetve a zuhanyozás végére időzíteni, mert eddigre már felpuhul a bőr.

A borotvahab, illetve zselé szépen vezeti a pengéket, nem érdemes tusfürdővel próbálkozni. Mivel precíziós munkáról van szó, nem szabad sietni, mert ugyancsak balesetveszélyes. Az alábbi borotvákat biztonsággal használhatod az intim területeken és a hónaljon is.

Öt pengével

A Gillette mára már főnevesült, köszönhetően kiváló minőségű borotváinak. Nemcsak férfiasan tökéletes lehet az eredmény, hanem nőiesen sima is, amennyiben a Gillette Venus Embrace borotvát használod, mely öt pengével veszi fel a harcot a nemkívánatos szőrszálak ellen, krémezőcsíkja pedig megkönnyíti a használatát. Csúszásgátló nyele miatt folyó víz mellett is biztonsággal használható. A borotvához két cserélhető fejet is csomagoltak, de ezeket négyes és nyolcas kiszerelésben külön is megveheted. Ára 3900 forint.

Kettő az egyben

Ha csak a bikinivonalon szereted a pucérságot, egyébként nem vagy a teljes csupaszság híve, akkor válaszd a Wilkinson Quattro for Women Bikini borotvát és trimmelőt. Még fejet sem kell cserélni, hiszen egyik végén vannak a pengék, a másikon pedig a trimmelő, melyen könnyen beállíthatod a kívánt hosszúságot, jobban mondva rövidséget. A borotva víz alatt is biztonsággal használható, hiszen elektromos szerkezetét tökéletesen szigetelték. Ceruzaelemmel működik.

Profi szerkezet

Ha megirigyelted a pasid dizájnos villanyborotváját, akkor nem kell elcsenned, hiszen itt a szexi, nőies változat a Brauntól, a Silk&Soft cserélhető fejű elektromos borotva és trimmelő. Az integrált SoftStrip kifeszíti a bőrt, így még szorosabb hozzáférést biztosít a borotvának. A lebegő borotvaszita és a lebegő hosszúszőrvágó hozzásimul a bőrhöz - így mindezek hozzájárulnak a tökéletesen sima borotválkozáshoz. Az ötféle kiegészítő - többek között az EasyGlide párna és a TrimLock szőrvágó - hibátlan eredményt biztosít. A rózsaszín kütyü 7290 forintért lehet a tiéd.

Ezt is szeretjük