Nem csak a férfiakat sokkolja az ázsiai sminktrend: még műorrot is ragasztanak magukra a nők
Az ázsiai nők videói láttán nem fogsz hinni a szemednek: elképesztő, hogyan alakulnak át. Nemcsak sminket, de ragasztót és műorrot is bevetnek a szépüléshez.

azsiai no smink
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ízléses, természetes hatású smink szépen kiemelheti a szemeket, hangsúlyozhatja az előnyös vonásokat, elrejtheti a bőrhibákat, és magabiztosságot is adhat a viselőjének. A túlzásba vitt festés azonban értelmetlen, és semmi jóval nem kecsegtet.

Egyre nagyobb divat az, hogy a nők vastag alapozóréteggel és különböző trükkökkel szinte teljesen átalakítják az arcukat, és csak ilyen fotókat posztolnak magukról a netre, amiken ráadásul gyakran még filterekkel és retusálással tökéletesítenek. Már ez is jócskán túlzás, de az ázsiai nők ennél sokkal tovább mennek.

Bizarr és érthetetlen az ázsiai sminktrend

A bizarr trend Kínából terjedt el, de ma már egész Ázsiában hódít. Ennek lényege, hogy a nők nem csupán egyszerű sminkkel dobják fel arcukat, hanem a legkülönbözőbb technikákkal teljesen más külsőt csinálnak maguknak. Már számos videó kering a YouTube-on a divatról, melyeken azt mutatják meg, hogyan is csinálják pontosan az egészet: van, aki egészen az elejétől veszi a folyamatot, és olyan is, aki szép lassan szedi le magáról a kiegészítőket, hogy végül felfedje valós, a korábbira nem is hasonlító arcát. A következő videóban több blogger hihetetlen átalakulását láthatod.

Általában hosszú krémezéssel, primerekkel és alapozással kezdenek, aztán jön a szemöldökformázás és -színezés, a szemfestés, végül pedig a befejező mozzanatok, aminek láttán sokan alig hisznek a szemüknek. A fiatal nők ugyanis előfordul, hogy celluxszal ragasztják hátra arcukat vagy tokájukat, hogy vékonyabbnak tűnjenek, sőt sokan szilikonból készült műorrokat tesznek fel, vagy speciálisan erre a célra készült viaszból építik át sajátjuk formáját amellett, hogy kontúrozással is trükköznek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Rájuk sem ismerni a smink után

A neten már rengeteg hasonló videót látni, sok olyat is találhatsz, ami a legdurvább átalakulásokat gyűjtötte össze. A kommentelők nemcsak bizarrnak, hanem érthetetlennek tartják az egészet, és sokan azt is hozzátették, pont ezért nem bíznak már semmiben, amit a fotókon és az interneten látnak.

Néhány férfi blogger is ráakadt a trendet bemutató előtte-utána videókra, és három srác élőben közvetítette, ahogy végignézi őket. A reakcióik magukért beszélnek.

Sokan csak a vicc és a követők számának növelése céljából csinálják végig az átalakulást, de az ázsiai nők körében egyáltalán nem ritka, hogy csak a megváltoztatott arcukat fotózzák le, és csak ezt hajlandóak megmutatni a világnak. Mindez azonban igen káros hatást gyakorol más nők önbizalmára, hiszen sokan elhiszik, hogy az a valóság, amit látnak. Főleg azért, mert rengetegen arról sem tudnak, hogy léteznek ilyen sminktrükkök a külső manipulálására. A környezetüket viszont nem tudják átverni, esetleg csak rövid időre, hiszen lehet, hogy egy kapcsolat kezdetén még elfedhetik valódi arcukat, de éveken keresztül nem tudják ezt megtenni.

A japán nők szépségtitkai

Az ázsiai nők  jóval többet tesznek a szépségükért néhány krémnél és az egészséges étkezésnél. Különleges, mégis egyszerű szépségrituálékkal ápolják az arcukat, és olyan hatásos trükköket tudnak, amiket máshol nem ismernek. A legjobb pedig, hogy általában természetes hozzávalókhoz és kozmetikumokhoz nyúlnak, amik nemcsak rendkívül jók a bőrnek, de még olcsón és könnyen be is szerezheted őket. Mi most ki is derítettük a trükkjeiket: kattints a galériára, és olvasd el, mitől maradnak örökké fiatalok.

Ezt is szeretjük