Átmeneti kabátok őszre
Itt a hűvös idő és a réteges öltözködés ideje, ezért összegyűjtöttük az idei ősz legcsinosabb kabátfazonjait. Az üzletekben rengeteg szép kabát csábít, csak győzzünk választani!

Dia

	Színek és minták	Az erős színekben és változatos mintákban tündöklő kis kabátok az idei ősz nagy favoritjai lehetnek. Egy darabbal ugyanis könnyen feldobható bármelyik visszafogott ruhatár. Arra azonban figyelj, hogy ne legyen minden mintás rajtad, ha egy ilyen darab mellett döntesz.

Színek és minták

Az erős színekben és változatos mintákban tündöklő kis kabátok az idei ősz nagy favoritjai lehetnek. Egy darabbal ugyanis könnyen feldobható bármelyik visszafogott ruhatár. Arra azonban figyelj, hogy ne legyen minden mintás rajtad, ha egy ilyen darab mellett döntesz.

Dia

	Visszatért a farmerdzseki	A 90-es évek nagy sztárja, a farmerdzseki újra meghódította a kifutókat és az utcai divatot. Strapabíró és szuper trendi! Ha az egyszínű darabokat unalmasnak találod, akkor most kedvedre válogathatsz a színes, mintás rátétekkel feldobott dzsekik között.

Visszatért a farmerdzseki

A 90-es évek nagy sztárja, a farmerdzseki újra meghódította a kifutókat és az utcai divatot. Strapabíró és szuper trendi! Ha az egyszínű darabokat unalmasnak találod, akkor most kedvedre válogathatsz a színes, mintás rátétekkel feldobott dzsekik között.

Dia

	Rock'n'Roll	A bőrdzseki lehengerlően nőies és dögös! Ha egy ilyenben mutatkozol, biztos lehetsz benne, hogy felfigyelnek rád, különösen, ha kis szoknyákkal, ruhákkal kombinálod. Ne feledd, a magassarkú itt elengethetetlen az összhatáshoz!

Rock'n'Roll

A bőrdzseki lehengerlően nőies és dögös! Ha egy ilyenben mutatkozol, biztos lehetsz benne, hogy felfigyelnek rád, különösen, ha kis szoknyákkal, ruhákkal kombinálod. Ne feledd, a magassarkú itt elengethetetlen az összhatáshoz!

Dia


            	Izgalmas stílusmix
            	A sportos fazonnak jót tesz a klasszikus tweed szövet, mert így egy csinos kis dzsekit kaptunk. Szűk szoknyákhoz remekül passzol! De teltebb hölgyeknek nem ajánljuk.

Izgalmas stílusmix

A sportos fazonnak jót tesz a klasszikus tweed szövet, mert így egy csinos kis dzsekit kaptunk. Szűk szoknyákhoz remekül passzol! De teltebb hölgyeknek nem ajánljuk.

Dia

	Derékhangsúlyos balonkabát	A balonkabát több szezon óta nagy kedvenc. Nem is csoda, hiszen nagyon praktikusan kihasználható, nadrággal és szoknyával egyaránt mutatós és elegáns viselet. Örüljünk hát, hogy továbbra is tartja magát a trendek között!

Derékhangsúlyos balonkabát

A balonkabát több szezon óta nagy kedvenc. Nem is csoda, hiszen nagyon praktikusan kihasználható, nadrággal és szoknyával egyaránt mutatós és elegáns viselet. Örüljünk hát, hogy továbbra is tartja magát a trendek között!

Dia

	Bőr gombolók	A klasszikus kabátok angolszász hangulatot csempésznek a ruhatáradba. Ha bolondulsz a britt divatért, ez jó választás lesz! Kellőképpen hipster és az erőteljes hangsúly a gombolásnál minden összeállításodat feldobja majd.

Bőr gombolók

A klasszikus kabátok angolszász hangulatot csempésznek a ruhatáradba. Ha bolondulsz a britt divatért, ez jó választás lesz! Kellőképpen hipster és az erőteljes hangsúly a gombolásnál minden összeállításodat feldobja majd.

Dia

	Selyemfény	A fényes anyagok és a pasztel színek izgalmas kontrasztot alkotnak a sportos fazonnal. Szuper trendi és igazi csajos viselet az őszre. Ebben az esti buliba is bátran elmehetsz!

Selyemfény

A fényes anyagok és a pasztel színek izgalmas kontrasztot alkotnak a sportos fazonnal. Szuper trendi és igazi csajos viselet az őszre. Ebben az esti buliba is bátran elmehetsz!

Dia

	Térdközépig érő laza megoldás	A klasszikus szövetkabát új életre kelt a tervezők asztalain és egy lezser mégis elegáns megoldás született, melyet jól használhatsz a hétköznapokon.

Térdközépig érő laza megoldás

A klasszikus szövetkabát új életre kelt a tervezők asztalain és egy lezser mégis elegáns megoldás született, melyet jól használhatsz a hétköznapokon.

Ezt is szeretjük
Szerző: Bugya Brigi
Fotó: