Tökéletes meglepetés anyák napjára: gyönyörű és minőségi ékszerek, amik kiállják az idő próbáját

Olyan csodaszép ajándékötleteket mutatunk a FeminaShop kínálatából, amik tökéletesek lehetnek anyák napjára is.

feminashop-anyáknapja-borító
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár nem számít munkaszüneti napnak vagy nemzeti ünnepnek, az anyák napja mégis az év egyik legfontosabb eseménye, hiszen ekkor köszöntjük az édesanyákat, akik csodálatos „munkát” végeznek, és remekül helytállnak minden területen.

Minden országnak megvannak a saját szokásai, így nincs az anyák napjának meghatározott időpontja, de Magyarországon a hagyományok szerint mindig május első vasárnapján tartják, ami 2022-ben ráadásul a munka ünnepére esik, vagyis május 1-jén nemcsak a munkaszüneti nap, hanem anyák napja is lesz.

Gyönyörű meglepetések anyák napjára

Anyák napja alkalmából a legtöbben virággal, édességgel vagy kisebb ajándékokkal lepik meg édesanyjukat, ez jelképezi a köszönetet és hálát, amit megérdemelnek. Néha érdemes azonban olyan meglepetést választani, ami időtálló, és hosszú távra szól, mint például egy szép ékszer.

A FeminaShop kínálatában számos gyönyörű darab közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja azt, ami a legjobban illik édesanyja ízléséhez és személyiségéhez, ezzel okozva neki nagy örömöt. (A megrendelés feladását követően két-három munkanap kiszállítási idővel szükséges kalkulálni.)

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük