Lenyűgöző, nőies ékszerek 20 ezer forint alatt nőnapra anyáknak, lányoknak, nagymamáknak
Mert nőnek lenni érték.

nagykep?cikkid=170168&kep=anya lanyai generaciok-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amerikában Valentin-nap előtt, február 13-án már sokan ünneplik az úgynevezett Galentine Dayt. A gal lányt, barátnőt jelent, ilyenkor az egymához közelálló nők ajándékozzák meg egymást, hiszen miért kellene, hogy csak a szerelemről emlékezzünk meg. Nálunk ez még nem elterjedt, de a nőnap tökéletes alkalom lehet erre.

A barátnődnek

Miért ne ajándékozhatnád meg akár a legjobb barátnődet nőnap alkalmából? Biztos te is örülnél, ha meglepetésként átadna egy dobozkát, amivel kifejezi, mennyire fontos és értékes vagy az életében. Ha ajándékozásra adod a fejed, jó, ha olyan ékszert választasz, ami passzol az egyéniségéhez.

A színes ékszerek nagyon egyediek tudnak lenni. Ha a barátnőd bohém, fiatalos, vagy művészi beállítottságú, értékelni fog egy kézzel készített, hagyományos ékszert, mint amilyeneket a Hollóházi Porcelán is készít - balra lent. Ha a barátnőd a nőiesebb, de életvidám vonalat követi a divatban, akkor pedig lepd meg egy színes kristályos fülbevalóval!

Egy letisztultabb, elegáns stílust képviselnek a fehér kristályos ékszerek. Egy hókristályokkal kirakott karkötő joker lesz a barátnőd ékszerdobozában, hiszen egy karkötő akkor is ragyogóan öltöztet, ha más ékszert nem visel mellé.

Ha pedig a legjobb barátnőd a csajos kiegészítőket kedveli, egy szív alakú medállal fejezd ki, hogy mennyire szereted, és mennyire fontos a számodra! A nyaklánc és a medál a közelséget szimbolizálja, mivel ez az az ékszer, amit ha viselsz, a legközelebb van a szívedhez.

Anyáknak, nagymamáknak

Minden anyának szüksége van egy csodaszép ékszerszettre, amihez biztos kézzel nyúlhat egy-egy különleges napon. A Swarovski® kristályos ékszerek az egyik nagy előnye, hogy a hétköznapokat is tökéletesen kiegészítik, így például egy sima, fehér póló és farmer szettet is elképesztően feldobnak, amitől az ember máris a kifutón érzi magát. Egy vagány anyukának tökéletes választás egy tűzpiros, kristályos szett.

Az anya-lánya kapcsolatot gyönyörűen meg tudják erősíteni a közös dolgok. Választhatsz egy anya-lánya karkötőt - lent jobbra -, amellyel kifejezed, mennyire imádod a tudatot, hogy egymáshoz tartoztok.

Valódi, értékes igazgyöngy ékszer

Az anyák és a nagymamák többnyire valamilyen klasszikus értéket képviselnek. Ők azok a nők, akik valóban foggal-körömmel küzdenek, hogy a gyereküknek, unokáiknak mindenük meglegyen. A gyöngy ékszer tökéletes ajándék azoknak a nőknek, akik kedvelik a klasszikus eleganciát. Ráadásul ez egy nagyon kifejező ajándék, azt üzeni: értékes vagy a számomra, és megérdemelsz egy ilyen gyönyörű és tiszta kincset.

Ezt is szeretjük