Beépül a sejtekbe, és gátolja az öregedést az új termékcsalád - Természetes olajokkal és algakivonattal fiatalít
Már kaphatóak az Adrienne Feller vadiúj, Shine termékei.

adrienne feller cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Adrienne Feller legújabb termékcsaládját a természetes szépség ragyogása inspirálta. A Shine elixírolaj és táplálókrém a természet kincseit felhasználva javítja a bőr állapotát, miközben megszólítja a lelket is.

Összetevőik könnyedén beépülnek a sejtekbe, így éltető erővel töltik fel azokat, valamint magas tisztaságú illóolaj-tartalmuknak köszönhetően a lelket is harmóniába hozzák, ezzel elősegítve a szervezet egészséges működését.

Kortalan szépség az illóolajok erejével

A Shine termékek drámai változást kívánnak elérni a bőrfiatalításban, miközben a lélek harmóniáját is középpontba helyezik. A Shine elixírolaj és táplálókrém a természet kincseit felhasználva javítja a bőr állapotát, teljes textúráját egészen sejtszintig. A bennük lévő algakivonat az erős antioxidáns hatásán keresztül gátolja a sejtek öregedési folyamatait, ezáltal ajándékozza meg az arcbőrt hosszan tartó fiatalsággal. A természetes összetevők ezen művészi kompozícióját - a többi Adrienne Feller-termékhez hasonlóan - a márka hagyományai, a magas minőségi elvárások és a luxus iránti igény határozza meg.

adrienne feller

Shine elixírolaj, az igazi antioxidáns-bomba

A Shine elixírolaj kényeztető, mégis intenzív hatású növényi kivonatok harmonikus kompozíciója, melyből már egy csepp is azonnali eredményt hoz. Válogatott összetevői közül kiemelkedik a minden gyulladást megszüntető árnika és a sejtregeneráló hatású korzikai immortell. A luxust fokozza a rózsakivonat, ami mellett aranyló mandulaolaj, smaragdszínű szőlőolaj és fiatalító hatású tengerialga-kivonat is került az elixírbe. Mindezek olyan művészi elegyet alkotnak, hogy az olaj cseppjei mélyen behatolnak a bőrbe, és pillanatok alatt életre keltik azt.

Shine krém a feszes és gyönyörű bőrért

A különleges, regeneráló hatású Shine krém az elefántcsontparti gyömbérnek köszönhetően a bőr mélyebb rétegeit is új energiával tölti fel. A szépítő antioxidánsokat a mandulaolajjal összesodort szilvamagolaj biztosítja, míg a vajfaolaj és az argánolaj véd és táplál. A hatást fokozza, és hosszan tartó fiatalságot kölcsönöz a tengeri alga, a magyar termálvíz remineralizál, míg a tömjén védelmet és istennőknek kijáró szépséget ad.

Ha ki akarod próbálni az Adrienne Feller új termékeit, vagy még több információt szeretnél megtudni róluk, kattints ide!

Ezt is szeretjük