Csúcsmárka és itthon készül, mégis kevesen ismerik - A MOM Parkban nyílt meg az Adrienne Feller boltja
Már nem csak online érhetők el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megnyitotta az első Adrienne Feller bolt a MOM Park Piazza szintjén. A megnyitóra a Femina is ellátogatott. A szépségápolási szakma előtt közel 10 éve jól ismert magyar prémium márka - a webes jelenlét után - mostantól a nagyközönség számára is közvetlenül elérhetővé válik.

Feller Adrienne, a márka megálmodója, az aromaterápiából és az illóolajokból merített ihletet a 100%-ban természetes alapanyagból készült termékei megalkotásához.

Magyar márka, de kevesen tudják

- A minőségben nem ismerek kompromisszumot - mondta el a megnyitón Feller Adrienne. - Hisszük, hogy a bőr számára csak a természetes növényi kivonatok adhatnak hosszantartó szépséget. Termékeinket kizárólag prémium minőségű növényi olajokból, illóolajokból, kivonatokból, virágesszenciákból készítjük.

Ezekből már mi is kipróbáltunk többet, és amellett hogy tényleg természetesek, nagyon hatékonyak is.

A magyar piacon egyedülálló módon, az Adrienne Feller natúrkozmetikai termékek hazai gyártásban, csak és kizárólag természetes, azon belül is bio és Fair Trade termesztésű alapanyagokból készülnek, 100%-os tisztaságú olajok, friss hajtásokból készült, hazai mezőkön gyűjtött növényi kivonatok, elixírek és magyar termálvíz felhasználásával. Minden termék az emberi gondosságon és odafigyelésen alapszik, és a legmagasabb minőséget kínálja.

Feller Adrienne

Feller Adrienne - aki csak úgy sugárzott a megnyitón - több éves megfigyelésen alapuló meggyőződése, hogy a szépség kulcsa a lélekben rejlik, éppen ezért termékei egyszerre nyújtanak felüdülést a bőr, a test, és a lélek számára, mottója, a Lélekre ható természet is ezt a szemléletet közvetíti. Termékei megalkotása során az illóolajok felhasználásának több ezer éves hagyományára és hatásmechanizmusuk korszerű tudományos eredményeire épít. Alapelve, hogy a bőr táplálására kizárólag élő, természetes anyag képes, éppen ezért a szépséget szolgáló kozmetikumoknak egyben az egészséget is támogatniuk kell.

A most megnyílt letisztult és csodaszép márkaboltban szakavatott eladók nyújtanak majd segítséget, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő termékeket.

Feller Adrienne - Nemzetközi okleveles szépségterapeuta, aromaterapeuta, kozmetikus szaktanár. Szépségterapeuta tanulmányait Svédországban, a stockholmi Elisabeth Skolaban végezte, majd nem sokkal később a szintén svéd Axelsson Institutben aromaterapeuta képesítést szerzett. Ezt követően Belgiumban és Franciaországban orvosi aromaterápiát, az aromaterápia francia irányzatát tanulta. Külföldi iskolái után itthon kozmetikus szaktanári diplomát szerzett. 2000 januárjában megalapította a Panarom Aromaterapeuta és Szépségterapeuta Intézetet, ahol az egészségmegőrzés, az alternatív gyógyítás és a szépségápolás aromaterápiás lehetőségeit tanítják.

Ezt is szeretjük