A 9 legerősebb arcfiatalító, arcemelő masszázstechnika - Gyorsan látványos eredményt ad ez a pár egyszerű mozdulat

Videón mutatunk kilenc hatásos arcmasszázsgyakorlatot, amik megfiatalítják, megemelik az arcot, simítják, feszesítik, és élettel telivé varázsolják a bőrt.

Arcfiatalító, arcemelő masszázs
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Van egy teljesen ingyenes, noninvazív, egyszerű, gyors, de mégis hatásos módja az arcfiatalításnak, amihez nincs szükség semmi krémre, eszközre, csupán a kezeidre. Az arcmasszázs ugyanis elképesztően hatékony tud lenni, ha jól és rendszeresen végzed.

Ma már rengeteg videót találhatsz a TikTokon és a YouTube-on, amikről elsajátíthatod a megfelelő mozdulatokat. Sőt olyan sok a hasonló tartalom, hogy nehéz is kiválasztani, melyiket érdemes megtanulnod. Mi viszont mutatunk egy valóban működő, jól bevált mozdulatsort, amit nem győznek dicsérni az emberek.

Arcfiatalító, arcemelő masszázs

Az arcmasszázs felpezsdíti a vér- és nyirokkeringést, ellazítja és megmozgatja a nap során befeszült izmokat, javítja a bőr oxigénellátását, hozzájárul a kollagéntermelés serkentéséhez, mindezeknek köszönhetően pedig csökkenti a ráncokat, képes megemelni, megfiatalítani az arcot, és azonnal élettel telibbé, ragyogóbbá is varázsolja azt

A dr. Aysel néven ismert masszázsterapeuta híres hatékony videóiról, melyeket közösségi oldalaira posztol: az egyik videóban most kilenc olyan mozdulatot mutatott, amivel biztosan látványos eredményt érhetsz el.

Nincs más dolgod, csak követni a videón látható technikákat úgy, ahogyan a nő mutatja őket. Nem baj, ha nem értesz angolul, elég, ha csak lemásolod a mozdulatokat, hiszen úgyis ez a lényeg. De akár automatikus angol feliratot is beállíthatsz, ha szeretnél. Az első néhány technika az állat, a tokát és a nyakat célozza meg, de vannak az állkapcsot lazító, a nyirokmirigyeket felpörgető, az arcot megemelő és a szemkörnyéket és a homlokot simító, feszesítő mozdulatok is.

A lényeg, hogy rendszeresen, lehetőleg mindennap végezd el ezt a kilenc gyakorlatot, és néhány hét múlva már látni is fogod a hatást. A kommentelők nem győzik dicsérni a videót, volt, aki azt írta, nyakplasztikára készült, de néhány hét alatt olyan sokat változott a masszázstól az arca és a nyaka, hogy egyelőre úgy érzi, nem fekszik majd kés alá.

Többen megjegyezték, hogy megújult, megfiatalodott az arcuk, és tényleg észrevehetően feszesebbé, élettel telibbé vált a bőrük.

Látványosan megemeli és megfiatalítja az arcot: a nő egyszerű, ingyenes trükkjeiért odavannak az Instán

Trinh Georg olyan egyszerű, könnyen eltanulható mozdulatokat mutat, amikkel megemelhető, kontúrosabbá tehető az arc. Bárki eltanulhatja őket.

Elolvasom

(Cover-kép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük