A legszínesebb kiegészítők a szezonban

Dia

	Vad színkompozíció sállal	Ha élénk színű kabáttal rendelkezel, nagyon egyszerűen megvalósíthatod a colour blocking trend merész stílusvilágát: rendelj mellé többszínű sálat, melynek tónusai harmonizálnak az öltözéked vezérárnyalataival. Ebben az esetben a sapkád már ne legyen tarka: vagy a sálad egyik részletével, vagy a kabátoddal egyezzen meg a színe. A táskád pedig legyen semleges, visszafogott.

Vad színkompozíció sállal

Ha élénk színű kabáttal rendelkezel, nagyon egyszerűen megvalósíthatod a colour blocking trend merész stílusvilágát: rendelj mellé többszínű sálat, melynek tónusai harmonizálnak az öltözéked vezérárnyalataival. Ebben az esetben a sapkád már ne legyen tarka: vagy a sálad egyik részletével, vagy a kabátoddal egyezzen meg a színe. A táskád pedig legyen semleges, visszafogott.

Dia

	Minimál színblokk	A minimalista trendek sem vetik meg az élénk árnyalatokat, viszont azt az elvet vallják, hogy a kevesebb néha több. A sárga-fekete kombináció most nagyon menő, melyben a táskádé lehet a főszerep. Amennyiben nagy felületen használod a sárgát, a harisnyád és a csizmád legyen fekete, a táskád pedig kakukktojásként jelenhet meg az öltözékedben, türkizkék, királykék vagy narancs árnyalatban. A sötét, monokróm szerelésed is derűsebb hatást kelt, ha csipetnyi sárgát csempészel bele.

Minimál színblokk

A minimalista trendek sem vetik meg az élénk árnyalatokat, viszont azt az elvet vallják, hogy a kevesebb néha több. A sárga-fekete kombináció most nagyon menő, melyben a táskádé lehet a főszerep. Amennyiben nagy felületen használod a sárgát, a harisnyád és a csizmád legyen fekete, a táskád pedig kakukktojásként jelenhet meg az öltözékedben, türkizkék, királykék vagy narancs árnyalatban. A sötét, monokróm szerelésed is derűsebb hatást kelt, ha csipetnyi sárgát csempészel bele.

Dia

 	Lolita stílusban  	A színes franciasapkákkal sokféle stílust megvalósíthatsz. A legjobban a kislányos, lolitás hangulat illik hozzájuk, mely a vidám cukormázárnyalatokat és az érettebb retro tónusokat is kedveli, mint amilyen a bordó, rozsdavörös, mustársárga vagy a sötétzöld.

Lolita stílusban

A színes franciasapkákkal sokféle stílust megvalósíthatsz. A legjobban a kislányos, lolitás hangulat illik hozzájuk, mely a vidám cukormázárnyalatokat és az érettebb retro tónusokat is kedveli, mint amilyen a bordó, rozsdavörös, mustársárga vagy a sötétzöld.

Dia

	Így lehetsz retro lány!	A legfontosabb kellék a hatvanas, hetvenes évek trendjeihez a színes harisnya. Egy bordó darabbal összerázhatod és hangsúlyosabbá teheted a múltidéző rozsdaszíneket, így egységesebbé, harmonikusabbá válhat az öltözéked. Ám meglepő stílusfricskát is alkalmazhatsz: ha az elegáns kabátodhoz élénk, domináns harisnyanadrágot választasz, sokkal pajkosabb lesz az összkép.

Így lehetsz retro lány!

A legfontosabb kellék a hatvanas, hetvenes évek trendjeihez a színes harisnya. Egy bordó darabbal összerázhatod és hangsúlyosabbá teheted a múltidéző rozsdaszíneket, így egységesebbé, harmonikusabbá válhat az öltözéked. Ám meglepő stílusfricskát is alkalmazhatsz: ha az elegáns kabátodhoz élénk, domináns harisnyanadrágot választasz, sokkal pajkosabb lesz az összkép.

Dia

	Vintage kalapok	A harmincas-negyvenes éveket idéző fejfedőkhöz nem muszáj teljes mértékben korhűen öltöznöd. A tollas dívakalapok jól passzolnak az east village irányzathoz, mely a vidéki kastélyok világából merített ihletet a harmincas évekből. Egy ilyen kompozícióban a hűvösebb árnyalatok drámai hatást keltenek. A meleg tónusú keménykalapokat romantikus, minimál, elegáns és bohém elképzelésekbe szintúgy beültetheted.

Vintage kalapok

A harmincas-negyvenes éveket idéző fejfedőkhöz nem muszáj teljes mértékben korhűen öltöznöd. A tollas dívakalapok jól passzolnak az east village irányzathoz, mely a vidéki kastélyok világából merített ihletet a harmincas évekből. Egy ilyen kompozícióban a hűvösebb árnyalatok drámai hatást keltenek. A meleg tónusú keménykalapokat romantikus, minimál, elegáns és bohém elképzelésekbe szintúgy beültetheted.

Dia

 	Feltűnő szőrmeboák  	A múltidéző szőrmeboák ismét visszatértek a divatba, de nem kell egy komplett rókát a nyakadba tekerned, mert ezúttal a színes műszőrme változatok a nyerők. A modern colour blocking trend sem idegenkedik az ilyen teátrális kiegészítőktől, a fekete alapszínt kedvelő minimál elegancia pedig egyenesen imádja a színfoltként működő, drámai boákat.

Feltűnő szőrmeboák

A múltidéző szőrmeboák ismét visszatértek a divatba, de nem kell egy komplett rókát a nyakadba tekerned, mert ezúttal a színes műszőrme változatok a nyerők. A modern colour blocking trend sem idegenkedik az ilyen teátrális kiegészítőktől, a fekete alapszínt kedvelő minimál elegancia pedig egyenesen imádja a színfoltként működő, drámai boákat.

Dia

 	Mixelj bátran!  	A puritán alpesi, vidéki irányzat is elbír egy kis fantáziát. Nem baj, ha a táskád fazonja nem klappol az összképbe, amennyiben a színek harmonikus egységet mutatnak. A rozsdás, okkeres beütésű ruhadarabokat szinte feltölti energiával egy kobaltkék kiegészítő, de a norvégmintás pulóverek télhangulatú stílusát is izgalmasabbá, pezsdítőbbé varázsolhatod egy vibráló, napsárga táskával.

Mixelj bátran!

A puritán alpesi, vidéki irányzat is elbír egy kis fantáziát. Nem baj, ha a táskád fazonja nem klappol az összképbe, amennyiben a színek harmonikus egységet mutatnak. A rozsdás, okkeres beütésű ruhadarabokat szinte feltölti energiával egy kobaltkék kiegészítő, de a norvégmintás pulóverek télhangulatú stílusát is izgalmasabbá, pezsdítőbbé varázsolhatod egy vibráló, napsárga táskával.

Dia

 	Színes sálak fekete alaphoz  	Nem csak úgy csöppenhetsz a nyolcvanas évekbe, ha rikító színekbe öltözöl. Egy fekete, monokróm alapú öltözékkel éppen úgy megelevenítheted ezt a korszakot a megfelelő fazonok, valamint egy színes, túlméretezett sál segítségével.

Színes sálak fekete alaphoz

Nem csak úgy csöppenhetsz a nyolcvanas évekbe, ha rikító színekbe öltözöl. Egy fekete, monokróm alapú öltözékkel éppen úgy megelevenítheted ezt a korszakot a megfelelő fazonok, valamint egy színes, túlméretezett sál segítségével.

Dia

 	Vibráló tónusok barnához? Miért ne?  	Egyesek télen sokkal több barnát hordanak, mint általában, ráadásul most a retro trendek is beemelték a csokoládé, kapucsínó és rozsdás árnyalatokat. A tompább változataik azonban elnyelhetik az energiáidat, de mindezt kivétheted élénk, meleg tónusú, tarka sálakkal. A vidéki stílus rozsdabarnáihoz még a pink és a narancsvörös keverékei is remekül illenek.

Vibráló tónusok barnához? Miért ne?

Egyesek télen sokkal több barnát hordanak, mint általában, ráadásul most a retro trendek is beemelték a csokoládé, kapucsínó és rozsdás árnyalatokat. A tompább változataik azonban elnyelhetik az energiáidat, de mindezt kivétheted élénk, meleg tónusú, tarka sálakkal. A vidéki stílus rozsdabarnáihoz még a pink és a narancsvörös keverékei is remekül illenek.

Ezt is szeretjük
Fotó: