A legszexibb magas sarkú cipők körképe

Árakkal és lelőhelyekkel

Nem tudod, milyen topánban perdülsz táncra szilveszterkor? Válogass a legkülönlegesebb cipők közül!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Egy elegáns vagy túlfűtött parti felülírja a téli időjárást, hiszen ilyenkor illik megmutatni a lábaidat, így bátran fittyet hányhatsz a hóra, fagyra, netalántán esőre. A magas sarkú cipőket úgyis leginkább taxihoz tervezték, mintsem hosszú, andalító sétákhoz, ezért a buli színtere az, ahol igazán kiteljesedhetnek, és középpontban lehetnek.

Az idei magassarkú-kínálatban csak úgy tobzódik az érzéki szexualitás, ráadásul az elegáns és trendi darabok is sokrétű stílusjegyeket vonultatnak fel, vagyis a szolid topánokon túl az észbontóan színes, extrém és retro hangulatú cipellőket is megtalálod a palettán.

Ezért nincs más dolgod, mint megálmodni a ruhádhoz és a kiegészítőidhez legjobban passzoló magassarkút, mely nem csak szilveszter éjszakáján garantálhat számodra megnyerő belépőt.

Álomszép körömcipők modern Hamupipőkéknek

Ha visszafogott, elegáns ruha mellett döntesz, színes egyéniségedet a cipőddel is kifejezheted, hiszen a tél komorsága a lábbelikre cseppet sincs hatással. Ugyanakkor az élénk árnyalatok mellett a most divatos, visszafogott földtónusok és világos karamellaszínek, valamint a derűsebb mustáros-okkeres társaik sincsenek kitiltva az eleganciából, sőt, rajtad múlik, hogy irányító szerepet töltenek be az öltözékedben, vagy csupán kellemes háttérszolgái az összképnek.

Az extravagáns körömcipőket viszont jobb, ha egy lezserebb felfogású buliban táncoltatod meg, mert különc fazonjaikkal olykor már túllőnek az elegancia határán. Ugyanis a feltűnő állatminták és díszítőelemek mellett itt már a fazon is meghatározó, ezért a szokványos megjelenéstől való elrugaszkodás érdekében trendi, oszlopsarkú megoldásokkal és a ’70-es évek diszkókorszakát megelevenítő platformos változatokkal is előrukkoltak a tervezők.

Ám, a romantikáról sem feledkeztek meg, melynek stíluselemei most lágyabbak és letisztultabbak, vagyis mellőzik a mesebeli, cukormázas édelgést, helyette sokkal érettebb, modernebb felfogást diktálnak.

Konszolidált fazonok, színpompás elegancia

A Cipőpláza webáruházból bársonyos, vörös topánra tehetsz szert, 14 490 forintért. A Zara kollekciójából két tűsarkú darabot ajánlunk a figyelmedbe: a karamellaárnyalatú cipőjük 6995 forintért lehet a tiéd, a mustárbarna, velúr megoldásukra pedig 15 995 forintért csaphatsz le.

A Mango egy lábkímélő, törpesarkú kreációval gondolt a táncőrültekre, melyet 23 995 forintért vásárolhatsz meg. Az Otto klasszikusan elegáns, fekete magassarkúja 23 780 forintért kapható. Ugyanitt krokodilbőr hatású, lekerekített orrú modellre lelhetsz, 12 765 forintért. A Bon Prix weboldalán böngészve egy lila csodán akadhat meg a szemed, mely 5399 forintért varázsolhat belőled partikirálynőt.

Extravagáns sikk

A Vagabond kígyóbőrmintás, oszlopsarkú cipellőjét 17 990 forintért szerezheted be magadnak. A Zara mahagóni, fahatású platformos fazonnal kecsegtet, 17 995 forintért. A Cipőpláza webáruház kínálatában kígyóbőrhatású, stilizált virágdíszítésű tűsarkúra bukkanhatsz, 18 350 forintért. Az Otto internetes katalógusából szintén állatmintás darabot foghatsz ki, 14 580 forintért.

Modern romantika

A Zara szürke, masnis cipőjét 9995 forintért kaparinthatod meg, míg a klasszikus, fekete megoldásért 17 995 forintot kell áldoznod. A Cipőpláza webáruház két lekerekített orrú, vastag sarkú fazont kínál számodra: a masnis darabjuk 12 650 forintba kerül, a rózsás topánjuk pedig 14 290 forintért találhat gazdára.

Extra nőies bokacipők

Ha csizmában nem is, egy csinos bokacipőben még egy elegáns buliban is megjelenhetsz. Kimondottan partiképesek a magas sarkú cipellők és a bokacsizmák keresztezéséből született hibridek, melyek nem rendelkeznek vastag béléssel. Idén a fűzős darabok a legkecsesebbek. Ám a bokapántos társaik is figyelemre méltók, hiszen csalafintán nyitottak, de zártabb hatást keltenek, mint egy szimpla körömtopán.

Zárt modellek

A Mango letisztult, fekete megoldását 19 995 forintért szerezheted be magadnak. A Zara ajánlatából két elbűvölő tűsarkút ragadtunk ki neked: a bordó, fűzős változatuk 24 995 forintért kapható, a szürke, gyűrt anyagú topánjukat pedig 19 995 forintért viheted haza. A Cipőpláza webáruház kollekciójából egy állatmintás, háromszögsarkú bokacipőhöz juthatsz hozzá, 27 900 forintért.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nyitott bokacipők

A Bon Prix választékából tündéri, masnis fazonra tehetsz szert, 5399 forintért. Az F&F sokpántos megoldása 3900 forintért lehet a kedvenced. A Vagabond oszlopsarkú, masnis cipellőjét 21 990 forint ellenében tudhatod a magadénak.

Ezt is szeretjük