A legszexibb frizurák vékonyszálú hajból
A következő frizurák nőiesek, és tartást adnak a hajnak.

Dia

 	Kócos fürtök 	A vékony szálú haj akkor tűnik dúsabbnak, ha szertelen hullámokkal van megbolondítva. Ilyenkor nem számít a választék, sem az, hogy a hullámok tökéletesen egy irányba álljanak - ezért a hajcsavarót is mindig más irányból tekerd -, sőt, minél kócosabb a hatás, annál jobb.

Kócos fürtök

A vékony szálú haj akkor tűnik dúsabbnak, ha szertelen hullámokkal van megbolondítva. Ilyenkor nem számít a választék, sem az, hogy a hullámok tökéletesen egy irányba álljanak - ezért a hajcsavarót is mindig más irányból tekerd -, sőt, minél kócosabb a hatás, annál jobb.

Dia

 	Állig érő szertelenség 	Az állig érő hajat csak ritkán szokták hullámokkal formázni, mert könnyen felugrik a fülekhez, és sokaknak nem áll jól. Azonban a szezonban kifejezetten divatos ez a fajta hajformázási mód, igazán merész, rockos dívát sejtet a frizura viselője mögött. Néhány nagyobb átmérőjű hajcsavarót tekerj a hajad végére, és hagyd, hogy így megszáradjanak a tincseid. Ha kiszedted őket, hajlakkal fixáld a kész frizurát. 	 

Állig érő szertelenség

Az állig érő hajat csak ritkán szokták hullámokkal formázni, mert könnyen felugrik a fülekhez, és sokaknak nem áll jól. Azonban a szezonban kifejezetten divatos ez a fajta hajformázási mód, igazán merész, rockos dívát sejtet a frizura viselője mögött. Néhány nagyobb átmérőjű hajcsavarót tekerj a hajad végére, és hagyd, hogy így megszáradjanak a tincseid. Ha kiszedted őket, hajlakkal fixáld a kész frizurát.
 

Dia

 	Vagány tincsek 	A rövid haj keveseknek áll jól, ám ha neked is ennyire finom arcformád van, bátran kísérletezz vele. Fésüld előre a hajad, majd egy kis waxszal fixáld az összekuszált tincseket.

Vagány tincsek

A rövid haj keveseknek áll jól, ám ha neked is ennyire finom arcformád van, bátran kísérletezz vele. Fésüld előre a hajad, majd egy kis waxszal fixáld az összekuszált tincseket.

Dia

 	Göndörség 	Ehhez a frizurához szükséged lesz az összes hajcsavaródra. Tekerd fel a tincseidet, a halántékodig - lehetőleg ne egy irányba -  és hagyd, hogy a hajad teljesen megszáradjon. Ezután igazítsd el a göndör tincseket, és hajlakkal fixáld.

Göndörség

Ehhez a frizurához szükséged lesz az összes hajcsavaródra. Tekerd fel a tincseidet, a halántékodig - lehetőleg ne egy irányba -  és hagyd, hogy a hajad teljesen megszáradjon. Ezután igazítsd el a göndör tincseket, és hajlakkal fixáld.

Dia

 	Tupírozott fejtető 	Ha nincs időd vagy kedved órákig babrálni a hajformázással, akkor egyszerűen csak szárítsd meg a hajad, tupírozd fel a tetejét, majd hullámcsatok segítségével rögzítsd a megemelt hajtöveket.

Tupírozott fejtető

Ha nincs időd vagy kedved órákig babrálni a hajformázással, akkor egyszerűen csak szárítsd meg a hajad, tupírozd fel a tetejét, majd hullámcsatok segítségével rögzítsd a megemelt hajtöveket.

Dia

 	Apró hullámok 	A fonott haj idén már a kifutókról is visszaköszönt, így nem meglepő, hogy a nyári trend egyik legnagyobb szereplője lesz. Fond be a vizes hajad akár kisebb, akár nagyobb tincsekbe, és hagyd megszáradni. Akár összefonva, akár kiengedve mesés hatást érhetsz el vele.

Apró hullámok

A fonott haj idén már a kifutókról is visszaköszönt, így nem meglepő, hogy a nyári trend egyik legnagyobb szereplője lesz. Fond be a vizes hajad akár kisebb, akár nagyobb tincsekbe, és hagyd megszáradni. Akár összefonva, akár kiengedve mesés hatást érhetsz el vele.

Dia

 	Átfésülve 	A rövid haj könnyen lelapul, pláne akkor, ha vékony szálú. Ezt könnyedén kiküszöbölheted, ha a frizurádat egészen oldalt választod el, és átfésülöd a fejtető másik oldalára.

Átfésülve

A rövid haj könnyen lelapul, pláne akkor, ha vékony szálú. Ezt könnyedén kiküszöbölheted, ha a frizurádat egészen oldalt választod el, és átfésülöd a fejtető másik oldalára.

Dia

 	Tépett tincsek 	A tépett frizura a legtöbb arcformának jól áll, ráadásul ha jól van levágva, akkor magától - formázás nélkül - is tökéletesen mutat. Ha mégsem bízol a természetes kócosságban, egy kis wax segítségével rendezd el a fürtjeidet úgy, mintha éppen az ágyból pattantál volna ki. 	 

Tépett tincsek

A tépett frizura a legtöbb arcformának jól áll, ráadásul ha jól van levágva, akkor magától - formázás nélkül - is tökéletesen mutat. Ha mégsem bízol a természetes kócosságban, egy kis wax segítségével rendezd el a fürtjeidet úgy, mintha éppen az ágyból pattantál volna ki.
 

Dia

 	Kislányos 	A szőke haj a legkevésbé ellenálló, és általában vékony szálú. Ez a bájosan egyszerű frizura otthon is könnyen elkészíthető. A hátsó részt csavard nagy csavarókra, a frufrut pedig vasald ki egy kicsit, a homlokod felé húzva. Ha a hajad természetesen hullámos, akkor csak szárítsd meg, majd hajvízzel fixáld a hátsó tincseket.

Kislányos

A szőke haj a legkevésbé ellenálló, és általában vékony szálú. Ez a bájosan egyszerű frizura otthon is könnyen elkészíthető. A hátsó részt csavard nagy csavarókra, a frufrut pedig vasald ki egy kicsit, a homlokod felé húzva. Ha a hajad természetesen hullámos, akkor csak szárítsd meg, majd hajvízzel fixáld a hátsó tincseket.

Dia

 	Állig érő 	Különleges az egyik oldalon tépett, a másik oldalon sima frizura. Ha jól vágják le, akkor magától is beáll, csupán a tépett tincsek végére kell egy kevés wax.

Állig érő

Különleges az egyik oldalon tépett, a másik oldalon sima frizura. Ha jól vágják le, akkor magától is beáll, csupán a tépett tincsek végére kell egy kevés wax.

Dia

 	Vagány rövid 	A régi Madonnát idéző frizura, melynél nem a hajszálak erőssége adja a formát, sokkal inkább a finish termék. A hajat egyszerűen szárítsd meg, majd a határozott tincseket húzd meg waxos vagy zselés ujjal.

Vagány rövid

A régi Madonnát idéző frizura, melynél nem a hajszálak erőssége adja a formát, sokkal inkább a finish termék. A hajat egyszerűen szárítsd meg, majd a határozott tincseket húzd meg waxos vagy zselés ujjal.

Dia

 	Egyszerű barnaság 	Ha a hajad enyhén hullámos, és nem éppen erős tartásáról híres, akkor ez a frizura tökéletes. Minden arcformához jól áll. A képen a választék oldalt van, a frufru becsúszik alá. Szárításnál emeld meg a hajat, és a levegőt a hajtövekre fújd, így nem fog összeesni a frizura.

Egyszerű barnaság

Ha a hajad enyhén hullámos, és nem éppen erős tartásáról híres, akkor ez a frizura tökéletes. Minden arcformához jól áll. A képen a választék oldalt van, a frufru becsúszik alá. Szárításnál emeld meg a hajat, és a levegőt a hajtövekre fújd, így nem fog összeesni a frizura.

Dia

 	Tépett göndör 	Elöl egyenes, oldalt játékos. A nagy frufru akkor jó, ha az arcod hosszúkás. Oldalt vékonyabb csavarókra tekerd fel a hajat, ez sokkal kíméletesebb, mint ha hajsütővassal dolgoznál. A végén elég, ha egy kevés fényszérumot szórsz a hajra, és az ujjaiddal lazítod a becsavart tincseket.

Tépett göndör

Elöl egyenes, oldalt játékos. A nagy frufru akkor jó, ha az arcod hosszúkás. Oldalt vékonyabb csavarókra tekerd fel a hajat, ez sokkal kíméletesebb, mint ha hajsütővassal dolgoznál. A végén elég, ha egy kevés fényszérumot szórsz a hajra, és az ujjaiddal lazítod a becsavart tincseket.

Dia

 	Rövid barna 	Tökéletes nyári frizura, hiszen még akkor sem kell izgulni miatta, ha strandon vagy, és nem tudod beállítani a hajad. Lehet kócos, de ki is vasalhatod. A frufru egybeolvad a frizura többi részével.

Rövid barna

Tökéletes nyári frizura, hiszen még akkor sem kell izgulni miatta, ha strandon vagy, és nem tudod beállítani a hajad. Lehet kócos, de ki is vasalhatod. A frufru egybeolvad a frizura többi részével.

Dia

 	Hosszú frizura 	Vékony szálú hajhoz általában nem javasolják a hosszú frizurát, mert könnyen lelapul. Ez a szögegyenes frizura nem baj, ha nem áll égnek, egyszerűségében rejlik a szépsége. Belőni otthon sem nehéz, csupán hajvasaló kell hozzá, de szánj rá időt.

Hosszú frizura

Vékony szálú hajhoz általában nem javasolják a hosszú frizurát, mert könnyen lelapul. Ez a szögegyenes frizura nem baj, ha nem áll égnek, egyszerűségében rejlik a szépsége. Belőni otthon sem nehéz, csupán hajvasaló kell hozzá, de szánj rá időt.

Ezt is szeretjük
Szerző: Fehér Ági
Fotó: