A legszexibb ciciformáló melltartók
Árakkal és lelőhelyekkel
Nem tudod, milyen melltartót vásárolj? Válassz a legtrükkösebb fazonok közül!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha eddig pusztán a külcsín alapján választottál melltartókat, itt az ideje, hogy más oldalról is szemügyre vedd őket.

Hiszen a buja csipkék rejtekében, a gondosan kialakított fazonokban lakik az igazi női rafinéria, melynek segítségével nem csak a büszkeségtől dagadhatnak a domborulataid.

Amennyiben úgy érzed, hogy túl kicsik, túl nagyok, esetleg nem elég gömbölydedek, vagy híján vannak a kívánt feszességnek, könnyen formába hozhatod a melleidet a megfelelő cicifixekkel, melyek ráadásul észbontóan szexisek is.

A tökéletes összhatás érdekében azonban a stílusokat se hagyd figyelmen kívül, így a lehető legmagabiztosabban használhatod a csábítás fegyvereit.

Szivacsos mellbedobás romantikus csomagolásban

Épp itt az ideje, hogy a romantika szó hallatán ne a szende szűziességre asszociáljanak a férfiak, mert a push-up hatású, vérforraló fazonokban megálmodott melltartók csupán megtévesztésül használják a hímzett virágok és a bájos csipkék költészetét.

A szivacsos ciciformálás leginkább a kis és közepes kebelméretekre ajánlott, ám a rafinált varrásoknak köszönhetően nemcsak optikailag nagyítja a látványt, hanem korrigálni is képes a melleid alakját.

Az oldalirányból párnázott, magasabb külső szélekkel rendelkező darabok összeterelik az egymástól távol ülő ciciket, kiváltképp, ha elöl kapcsos modellt választasz.

A kagyló alakú, balconnet kialakítású kosarak alulról emelik meg a kebleket, domború összhatást keltve. A varrásmentes, zselés push-up melltartók észrevétlenül bújnak meg a szűk felsők alatt, mégis mágnesként vonzzák a tekintetet.

A Bravissima webáruházában mokka színű, balconnet fazonú csodára bukkanhatsz, 13 760 forintért. A Bon Prix mellformáló kosarú, hímzett tüllfelületű cicifixet kínál számodra, 2599 forintért. Szintén a Bon Prix kollekciójából szerezheted be a finom selyemmelltartót, 2999 forintért.

Az Otto internetes katalógusából is szexi darabokat rendelhetsz: a vanília árnyalatú balconnet típusuk 5405 forintba kerül, az oldalirányból dúsító, virágmintás változatuk pedig 6755 forintért kapható. A Fehérneműfutár weboldalán zselével bélelt, elegáns megoldásra tehetsz szert, 4990 forintért. A Womenstore választékából kagyló formájú, tüllel kombinált modellt foghatsz ki magadnak, 2990 forintért.

Sokoldalú mellformáló fazonok dúskeblűeknek

A nagy mellek a férfiak számára egyáltalán nem jelentenek hátrányt, ám annál több gondot okozhatnak viselőjüknek. A méretes idomokkal járó súlytöbbletet ugyanis cipelni kell, ami igénybe veszi a gerincet, és a gravitációnak is kevésbé áll ellen.

A feszes tartás, az alátámasztás és a formába igazítás érdekében érdemes olyan melltartókat választanod, melyek rugalmas merevítőkkel, oldalirányú megerősítéssel, illetve vastag, párnázott vállpántokkal rendelkeznek. A félkosaras megoldásokkal látványosan kerekíthetsz az idomaidon, ám a telikosaras, látványcsökkentő változatok között is találhatsz mélyen dekoltált típusokat, melyek szexisen izgalmasak.

A Bravissima érzéki, áttetsző félkosaras melltartóval kecsegtet, mely ciciformáló varrásokkal finomítja formáidat. Az ára 10 520 forint. A Bon Prix kollekciójából két látványcsökkentő fazont ajánlunk a figyelmedbe: a virágmintás darabjuk 2599 forintért lehet a tiéd, a csipkés, füstszínű cicifixük pedig 2999 forintért landolhat a virtuális kosaradban. A Fehérneműfutár kínálatából előformázott kosarú, elegáns modellt rendelhetsz magadnak, 9490 forintért. Az Otto kebelkisebbítő és tömörítő melltartója 7385 forintért találhat gazdára.

Merevítős melltartók minden ciciméretre

Ha nem akarod optikailag feltuningolni vagy látványcsökkentő fazonokkal befolyásolni a melleid méretét, ám úgy érzed, hogy feszesebb tartást kívánnak a domborulataid, akkor bátran válogathatsz a merevítős típusok közül, melyek alulról és oldalról terelik kordába a rakoncátlankodó idomaidat.

A Bravissima nagy és közepes mellméretre kifejlesztett darabja 14 210 forintba kerül. A Bon Prix két félkosaras csipkecsodával lephet meg: a pasztellkék modelljükre 2999 forintért csaphatsz le, míg a füstös szürke, áttetsző melltartójukért csupán 1999 forintot kell áldoznod. Az Otto weboldalán is trükkös kialakítású, szexi cicifixekre lelhetsz: az oldaltámasztású, rózsaszín álom tulajdonosa 6755 forint ellenében lehetsz, a feszes tartást merevítőkkel és nyakpánttal biztosító, dögös fazonjukat pedig 6595 forintért kaparinthatod meg magadnak.

Ezt is szeretjük