A legszebb esküvői ruhák 2012-ben

Dia

 	Légies uszályok 	A felkapott sellőfazonok most egy éterien könnyed, áttetsző felső réteget kaptak, melyeket hímzések vagy csipkék és gyöngyök díszítenek. Egy ilyen mesterműben olyan kecsesen vonulhatnál az oltár felé, mintha a föld felett lebegnél. A násznép biztosan megkönnyezné, viszont erős szélben már nem túl praktikus viselet, illetve táncoláshoz sem ideális. Azért mégis szívszorítóan gyönyörűek.

Légies uszályok

A felkapott sellőfazonok most egy éterien könnyed, áttetsző felső réteget kaptak, melyeket hímzések vagy csipkék és gyöngyök díszítenek. Egy ilyen mesterműben olyan kecsesen vonulhatnál az oltár felé, mintha a föld felett lebegnél. A násznép biztosan megkönnyezné, viszont erős szélben már nem túl praktikus viselet, illetve táncoláshoz sem ideális. Azért mégis szívszorítóan gyönyörűek.

Dia

 	Ötvenes évek 	Az idei kollekciókban megjelennek az ötvenes évek derékhangsúlyos sziluettjei is. Egyszerűségük ellenére rendkívül elegánsak, és furfangos részletelemük a szoknyaredők közé rejtett kis zseb. Vajon mit rejthetnél el benne? Egy biztos, hogy a lezseren zsebre dugott kézzel elkerülhetők lennének a fotózás alkalmával felvett, természetellenesen merev pózok.

Ötvenes évek

Az idei kollekciókban megjelennek az ötvenes évek derékhangsúlyos sziluettjei is. Egyszerűségük ellenére rendkívül elegánsak, és furfangos részletelemük a szoknyaredők közé rejtett kis zseb. Vajon mit rejthetnél el benne? Egy biztos, hogy a lezseren zsebre dugott kézzel elkerülhetők lennének a fotózás alkalmával felvett, természetellenesen merev pózok.

Dia

 	Csipkébe bújt sellők 	Egy Oscar-gálára is simán bevonulhatnál az ilyen sellőkreációkban, melyek a finom csipkehaboktól drámaian elegáns hatást keltenek. Bár ez a fazon nem enged túl sok súlyfelesleget, és a kellő magasságot is megköveteli, ha mindezeknek megfelelsz, úgy festhetsz a nagy napon, akár egy filmdíva.

Csipkébe bújt sellők

Egy Oscar-gálára is simán bevonulhatnál az ilyen sellőkreációkban, melyek a finom csipkehaboktól drámaian elegáns hatást keltenek. Bár ez a fazon nem enged túl sok súlyfelesleget, és a kellő magasságot is megköveteli, ha mindezeknek megfelelsz, úgy festhetsz a nagy napon, akár egy filmdíva.

Dia

 	Fenséges csipkeorgia 	Erzsébet királyné, azaz Sissi is megirigyelné ezeket a mesterien megmunkált álomruhákat. Az a különös bennük, hogy a részletgazdagság miatt cseppet sem veszítenek a letisztult, lágy eleganciájukból. Valószínűleg a finom anyagoktól ennyire könnyedek.

Fenséges csipkeorgia

Erzsébet királyné, azaz Sissi is megirigyelné ezeket a mesterien megmunkált álomruhákat. Az a különös bennük, hogy a részletgazdagság miatt cseppet sem veszítenek a letisztult, lágy eleganciájukból. Valószínűleg a finom anyagoktól ennyire könnyedek.

Dia

 	Különleges díszítések 	Az egyszerű A-vonalú fazonokat kidomborodó rátétekkel tették mozgalmasabbá a tervezők. A napfényben szépen csilloghatnak a gyöngyök, járás közben pedig lágyan ringatózhatnak a tüllrétegekre applikált liliomok.

Különleges díszítések

Az egyszerű A-vonalú fazonokat kidomborodó rátétekkel tették mozgalmasabbá a tervezők. A napfényben szépen csilloghatnak a gyöngyök, járás közben pedig lágyan ringatózhatnak a tüllrétegekre applikált liliomok.

Dia

 	Szaténcsíkok 	A hatvanas évek geometrikus mániáját elevenítik fel az efféle ruhaköltemények, ám távolról sem olyan merevek a fazonok. Ám vigyázz velük, mert a rafinált szaténcsíkok kíméletlenül szélesítenek.

Szaténcsíkok

A hatvanas évek geometrikus mániáját elevenítik fel az efféle ruhaköltemények, ám távolról sem olyan merevek a fazonok. Ám vigyázz velük, mert a rafinált szaténcsíkok kíméletlenül szélesítenek.

Dia

 	Hercegnős fazonok 	Ki ne álmodozott volna arról kislánykorában, hogy milyen jó lenne hercegnőruhába bújni. Most végre itt az alkalom, mert az esküvői divat mesebeli sziluetteket keltett életre! Itt is a könnyedség érvényesül, így nem kell attól tartanod, hogy habcsóknak tűnsz majd egy ilyen ruhában.

Hercegnős fazonok

Ki ne álmodozott volna arról kislánykorában, hogy milyen jó lenne hercegnőruhába bújni. Most végre itt az alkalom, mert az esküvői divat mesebeli sziluetteket keltett életre! Itt is a könnyedség érvényesül, így nem kell attól tartanod, hogy habcsóknak tűnsz majd egy ilyen ruhában.

Dia

 	Csipkézett fodrok 	A túlzó buggyokat végre elvetette a divat, de helyettük felkínálja a sokkal előkelőbb csipkés fodrokat. Mindenféle fazonban megjelennek, így többféle lehetőség közül válogathatsz.

Csipkézett fodrok

A túlzó buggyokat végre elvetette a divat, de helyettük felkínálja a sokkal előkelőbb csipkés fodrokat. Mindenféle fazonban megjelennek, így többféle lehetőség közül válogathatsz.

Dia

 	Vintage selyemruhák 	Ha egy ilyen szofisztikált, múltidéző selyemruhát választasz, érdemes az esküvői díszítést is összehangolni a stílusával, mert a harsány puccparádé cseppet sem illik ehhez a légies eleganciához.

Vintage selyemruhák

Ha egy ilyen szofisztikált, múltidéző selyemruhát választasz, érdemes az esküvői díszítést is összehangolni a stílusával, mert a harsány puccparádé cseppet sem illik ehhez a légies eleganciához.

Dia

 	Fodorhabok 	Bár a habcsók jelzőről mindenkinek egy túlzásokba eső, kövérítő borzalom jut eszébe, az efféle krémes süteményre emlékeztető ruhák elfeledtetik ezt a beidegződést. Feltűnőek ugyan, ami nem kétséges, mégis olyan lágyak és finomak, hogy az embernek kedve támad megkóstolni őket.

Fodorhabok

Bár a habcsók jelzőről mindenkinek egy túlzásokba eső, kövérítő borzalom jut eszébe, az efféle krémes süteményre emlékeztető ruhák elfeledtetik ezt a beidegződést. Feltűnőek ugyan, ami nem kétséges, mégis olyan lágyak és finomak, hogy az embernek kedve támad megkóstolni őket.

Dia

 	Hosszú fátyollal 	Egy hosszú fátyol rendkívül mutatós, és remekül passzol az éterien könnyed ruhákhoz. Ráadásul nem muszáj nagyon magasnak lenned, hogy ilyet viselj.

Hosszú fátyollal

Egy hosszú fátyol rendkívül mutatós, és remekül passzol az éterien könnyed ruhákhoz. Ráadásul nem muszáj nagyon magasnak lenned, hogy ilyet viselj.

Blog.hu ajánló
Fotó: