A 10 legnőiesebb szoknyafazon
A szoknyát ne csak nyárra tartogasd, bátran viseld csizmával és meleg harisnyával télen is.

Dia


            	A mini
            	A férfiak valószínűleg a minire szavaznak, ha a szoknyák közül kell választani. Nem mindegy azonban, hogy milyen láb kandikál ki belőle.Télen vastagabb harisnyával és hosszú kabáttal hordd, ha nem akarsz megfázni.

A mini

A férfiak valószínűleg a minire szavaznak, ha a szoknyák közül kell választani. Nem mindegy azonban, hogy milyen láb kandikál ki belőle.Télen vastagabb harisnyával és hosszú kabáttal hordd, ha nem akarsz megfázni.

Dia

 	A rakott 	Az A-vonalú rakott szoknya jótékonyan elrejti a popsit és a combokat, ha erre van szükség. A picit iskoláslány stílus nagyon bájos.

A rakott

Az A-vonalú rakott szoknya jótékonyan elrejti a popsit és a combokat, ha erre van szükség. A picit iskoláslány stílus nagyon bájos.

Dia

 	Az egyenes 	A titkárnős összeállítások általában nagyon szexisek, pont azért, mert hűvösséget sugároznak, és viselőjüket kissé elérhetetlenné teszik. A szolid, térdig érő fazon csak még izgalmasabbá teszi ezt a szoknyát.

Az egyenes

A titkárnős összeállítások általában nagyon szexisek, pont azért, mert hűvösséget sugároznak, és viselőjüket kissé elérhetetlenné teszik. A szolid, térdig érő fazon csak még izgalmasabbá teszi ezt a szoknyát.

Dia

 	A kislányos 	Lehet bájosan fodros vagy iskolaidőket idéző, combközépig érő, kicsit elálló szabás, huncuttá és fiatalossá teszi a megjelenést.

A kislányos

Lehet bájosan fodros vagy iskolaidőket idéző, combközépig érő, kicsit elálló szabás, huncuttá és fiatalossá teszi a megjelenést.

Dia

 	Térdig érő 	A kevesebb néha több is lehet, ha a szoknya nem mutat meg mindent, akkor izgalmas találgatásra ingerli a férfiakat. A comb mellett futó sávok nyújtják előbbit. A térdig érő, magas derekú fazon pici lányoknak is előnyös lehet.

Térdig érő

A kevesebb néha több is lehet, ha a szoknya nem mutat meg mindent, akkor izgalmas találgatásra ingerli a férfiakat. A comb mellett futó sávok nyújtják előbbit. A térdig érő, magas derekú fazon pici lányoknak is előnyös lehet.

Dia

 	A ceruza 	Talán semmi nem hangsúlyozza olyan buján az idomokat, mint a ceruzaszoknya, ami első pillantásra nagyon is visszafogottnak tűnik. Ha nem is csak a karcsú lányok privilégiuma, jó szem előtt tartani, hogy nem mindenkinek áll jól.

A ceruza

Talán semmi nem hangsúlyozza olyan buján az idomokat, mint a ceruzaszoknya, ami első pillantásra nagyon is visszafogottnak tűnik. Ha nem is csak a karcsú lányok privilégiuma, jó szem előtt tartani, hogy nem mindenkinek áll jól.

Dia

 	A-vonal 	Az univerzális szabás jól áll piciknek és magasaknak, vékonyaknak és teltkarcsúaknak egyaránt. A lazán elálló fazon kényelmes, sikkesen sportos. Ideális hossza a térdig érő, alacsony lányok semmi esetre se válasszanak ennél hosszabbat.

A-vonal

Az univerzális szabás jól áll piciknek és magasaknak, vékonyaknak és teltkarcsúaknak egyaránt. A lazán elálló fazon kényelmes, sikkesen sportos. Ideális hossza a térdig érő, alacsony lányok semmi esetre se válasszanak ennél hosszabbat.

Dia

 	Derékhangsúly 	A darázsderéknál nincs nőiesebb, így aztán érdemes hangsúlyozni. A fekete csík középen karcsúsít, és vonzza a szemet. Szerezz be egy övet, hogy bármelyik szoknyádat feldobhasd.

Derékhangsúly

A darázsderéknál nincs nőiesebb, így aztán érdemes hangsúlyozni. A fekete csík középen karcsúsít, és vonzza a szemet. Szerezz be egy övet, hogy bármelyik szoknyádat feldobhasd.

Dia

 	Magasított derék 	Aki látta Marylin Monroe hátsóját a vonat mellett elvonulni a Van, aki forrón szeretiben, az mindent látott, amit a magasított derékról el lehet mondani. Tökéletesen kihangsúlyozza a nőies formákat, kerek csípőt és vékony derekat varázsol.

Magasított derék

Aki látta Marylin Monroe hátsóját a vonat mellett elvonulni a Van, aki forrón szeretiben, az mindent látott, amit a magasított derékról el lehet mondani. Tökéletesen kihangsúlyozza a nőies formákat, kerek csípőt és vékony derekat varázsol.

Ezt is szeretjük
Szerző: Fehér Ági
Fotó: