A legjobb karcsúsító nadrágfazonok
Milyen nadrágot vegyél, ha szeretnéd vékonyabbnak mutatni a lábadat?

Dia

 	A-vonalú fazonok  	Az egyenletesen bővülő nadrágfazon nagyszerűen leplezi a vastag combokat, és lefarag egy nüánsznyit a csípő- és fenékkerületből. Tomporkicsinyítő hatása azonban csak akkor érvényesül, ha fenéktájékon nem díszítik hangsúlyos zsebek, illetve vékony övtartó passzrésszel rendelkezik. 

A-vonalú fazonok

Az egyenletesen bővülő nadrágfazon nagyszerűen leplezi a vastag combokat, és lefarag egy nüánsznyit a csípő- és fenékkerületből. Tomporkicsinyítő hatása azonban csak akkor érvényesül, ha fenéktájékon nem díszítik hangsúlyos zsebek, illetve vékony övtartó passzrésszel rendelkezik. 

Dia

 	Egyenes nadrágszárak  	Ha alacsony vagy, és nagy a feneked, érdemesebb a lezser, egyenes szárú fazonok között keresgélned. Válassz egy lenge anyagú, sötét színű megoldást, melyen nincsenek kirívó zsebek. A középmagas derékrész eltereli ugyan a figyelmet a pocakról, de önmagában nem csodatevő. Egy könnyed, lezseren betűrt blúzzal azonban tökéletesen korrigálhatod a problémás területet.

Egyenes nadrágszárak

Ha alacsony vagy, és nagy a feneked, érdemesebb a lezser, egyenes szárú fazonok között keresgélned. Válassz egy lenge anyagú, sötét színű megoldást, melyen nincsenek kirívó zsebek. A középmagas derékrész eltereli ugyan a figyelmet a pocakról, de önmagában nem csodatevő. Egy könnyed, lezseren betűrt blúzzal azonban tökéletesen korrigálhatod a problémás területet.

Dia

	Egyenes, de szűk gatyók	Amennyiben arányosan oszlik el rajtad a súlyfelesleg, a szűkebb fazonokat sem muszáj tiltólistára száműznöd. Ám a feszülős nadrágok helyett inkább az egyenes szabású, testvonalat követő kreációk mellett dönts. Fokozhatod az alaknyújtó hatást, ha élére vasalod a szerzeményed, vagy eleve olyan darabot vásárolsz, melynek a szárain függőleges dísztűzés fut végig.

Egyenes, de szűk gatyók

Amennyiben arányosan oszlik el rajtad a súlyfelesleg, a szűkebb fazonokat sem muszáj tiltólistára száműznöd. Ám a feszülős nadrágok helyett inkább az egyenes szabású, testvonalat követő kreációk mellett dönts. Fokozhatod az alaknyújtó hatást, ha élére vasalod a szerzeményed, vagy eleve olyan darabot vásárolsz, melynek a szárain függőleges dísztűzés fut végig.

Dia

 	Trapéz  	Tavaly óta ismét divatosak a trapéz fazonok, ám a túlkapások itt is az alakod ellen fordulhatnak. Ha nem vagy égimeszelő alkat, az enyhén bővülő szárú típusokra fókuszálj, melyek felül nem cuppannak rá a combodra. Farmer esetén fontos, hogy a fenéktájék szűkítő varrással legyen ellátva, illetve a zsebek ne üljenek egymástól nagyon távol.

Trapéz

Tavaly óta ismét divatosak a trapéz fazonok, ám a túlkapások itt is az alakod ellen fordulhatnak. Ha nem vagy égimeszelő alkat, az enyhén bővülő szárú típusokra fókuszálj, melyek felül nem cuppannak rá a combodra. Farmer esetén fontos, hogy a fenéktájék szűkítő varrással legyen ellátva, illetve a zsebek ne üljenek egymástól nagyon távol.

Dia

 	Derékban húzott  	A húzott derekú nadrágok karcsú derekat eredményeznek, és tökéletesen leplezik a kis pocakot. Arra ügyelj, hogy ne legyen túl buggyos a kiszemelted ülepe, mert ez a részlet elronthatja az alakjavító hatást. A kevésbé bő fazonok viszont kisebbnek láttatják a popsit.

Derékban húzott

A húzott derekú nadrágok karcsú derekat eredményeznek, és tökéletesen leplezik a kis pocakot. Arra ügyelj, hogy ne legyen túl buggyos a kiszemelted ülepe, mert ez a részlet elronthatja az alakjavító hatást. A kevésbé bő fazonok viszont kisebbnek láttatják a popsit.

Dia

	Magasított derékszabás	A kisebb zsírpárnákkal még elbánnak a magasított derekú nadrágok, de a nagy pocakot csúnyán felszoríthatják. Ha A-vonalú darabbal próbálkozol, látni fogod a különbséget, hogy mennyivel kisebbnek tűnik benne a tomporod! Ám érdemes itt is résen lenni, mert a különszabott derékpasszal épp az ellenkezőjét érheted el, vagyis kihangsúlyozhatod a hátsó idomaidat.

Magasított derékszabás

A kisebb zsírpárnákkal még elbánnak a magasított derekú nadrágok, de a nagy pocakot csúnyán felszoríthatják. Ha A-vonalú darabbal próbálkozol, látni fogod a különbséget, hogy mennyivel kisebbnek tűnik benne a tomporod! Ám érdemes itt is résen lenni, mert a különszabott derékpasszal épp az ellenkezőjét érheted el, vagyis kihangsúlyozhatod a hátsó idomaidat.

Dia

 	Lenge, tavaszi tünemények  	Míg a nehézkes, merev anyagok vastagítanak, a könnyed, légies változataik kicsit finomítanak a dundi, robusztus testalkaton. Szerencsére tavasszal megtelik a kínálat az A-vonalú, derékban gumírozott vagy gombos nadrágokkal.

Lenge, tavaszi tünemények

Míg a nehézkes, merev anyagok vastagítanak, a könnyed, légies változataik kicsit finomítanak a dundi, robusztus testalkaton. Szerencsére tavasszal megtelik a kínálat az A-vonalú, derékban gumírozott vagy gombos nadrágokkal.

Dia

	Szoknyanadrág	A hetvenes évek divatjával tért vissza tavaly ez a fazon, de most is felkapott marad a glamúr vonalon. Sokféle stílusba beültethető, ráadásul jótékony redőkkel leplezi a párnás feneket és a hasra rakódott kisebb úszógumikat.

Szoknyanadrág

A hetvenes évek divatjával tért vissza tavaly ez a fazon, de most is felkapott marad a glamúr vonalon. Sokféle stílusba beültethető, ráadásul jótékony redőkkel leplezi a párnás feneket és a hasra rakódott kisebb úszógumikat.

Dia

	Megkötős kreációk	Valóságos kincsnek számítanak a kínálatban a derékban megkötős nadrágok, de nem csak azért, mert kényelmesek és nőiesen lezserek. Ezek a megoldások ugyanis nem fukarkodnak az optikai trükkökkel: a szabásuk A-vonalú, az anyaguk lenge és mozgalmas, a megkötős rész pedig jótékony redőket képez. Ha csupán finomítani szeretnél az alakodon, egy ilyen fazonnal a vadabb színeket is bevállalhatod.

Megkötős kreációk

Valóságos kincsnek számítanak a kínálatban a derékban megkötős nadrágok, de nem csak azért, mert kényelmesek és nőiesen lezserek. Ezek a megoldások ugyanis nem fukarkodnak az optikai trükkökkel: a szabásuk A-vonalú, az anyaguk lenge és mozgalmas, a megkötős rész pedig jótékony redőket képez. Ha csupán finomítani szeretnél az alakodon, egy ilyen fazonnal a vadabb színeket is bevállalhatod.

Dia

 	Karcsúsító overallok  	Tavasszal ismét teret kapnak a lágy esésű overallok. A derekat hangsúlyozó, alaknyújtó fazonok finom redőkkel csalják el valós fenékméretedet.

Karcsúsító overallok

Tavasszal ismét teret kapnak a lágy esésű overallok. A derekat hangsúlyozó, alaknyújtó fazonok finom redőkkel csalják el valós fenékméretedet.

Dia

 	Rövid szoknyanadrágok  	Érdemes már most eljátszanod a rövidnadrágok gondolatával, hiszen hamarosan ismét beköszönt a szezonjuk, illetve nagy részüket már kora tavasszal viselheted, persze harisnyával. Az A-vonalú szoknyafazonok keskenyebbnek mutatják a combokat, és nem hangsúlyozzák a hátsó fertályodat.

Rövid szoknyanadrágok

Érdemes már most eljátszanod a rövidnadrágok gondolatával, hiszen hamarosan ismét beköszönt a szezonjuk, illetve nagy részüket már kora tavasszal viselheted, persze harisnyával. Az A-vonalú szoknyafazonok keskenyebbnek mutatják a combokat, és nem hangsúlyozzák a hátsó fertályodat.

Dia

 	Férfiasan nőies, maszkulin fazonok  	A harmincas-negyvenes éveket felelevenítő glamúr trendek törtek utat a maszkulin stílusú nadrágoknak. Ám - a nevüket meghazudtolva - nagyon is nőies sziluettet képesek kialakítani. Felhívják a derékvonalra a figyelmet, viszont a csípőről és a fenékről elterelik. A sötét tónusú, magasított derékszabással elfedheted a kis pocakot.

Férfiasan nőies, maszkulin fazonok

A harmincas-negyvenes éveket felelevenítő glamúr trendek törtek utat a maszkulin stílusú nadrágoknak. Ám - a nevüket meghazudtolva - nagyon is nőies sziluettet képesek kialakítani. Felhívják a derékvonalra a figyelmet, viszont a csípőről és a fenékről elterelik. A sötét tónusú, magasított derékszabással elfedheted a kis pocakot.

Dia

 	Gengsztercsíkok  	A férfias irányzatban úgyszintén szerepet kaptak a gengsztercsíkok, amelyek megnyújtják az alakot. Csupán a megfelelő fazont kell megtalálni, amivel jól együttműködhetnek a hosszanti hajszálvonalak.

Gengsztercsíkok

A férfias irányzatban úgyszintén szerepet kaptak a gengsztercsíkok, amelyek megnyújtják az alakot. Csupán a megfelelő fazont kell megtalálni, amivel jól együttműködhetnek a hosszanti hajszálvonalak.

Dia

	Tengerészmódi	A negyvenes-ötvenes évekkel együtt a tengerészfazonok is visszafurakodtak a divatba. Érdemes örömmel fogadni őket, mert az efféle nadrágok remek slankító képességekkel rendelkeznek, különösképpen a fekete és sötétkék darabok.

Tengerészmódi

A negyvenes-ötvenes évekkel együtt a tengerészfazonok is visszafurakodtak a divatba. Érdemes örömmel fogadni őket, mert az efféle nadrágok remek slankító képességekkel rendelkeznek, különösképpen a fekete és sötétkék darabok.

Dia

 	Fekete oldalcsík  	A nadrágokra helyezett, vastag fekete oldalcsík most nagyon menő, és bátran kihasználhatod a karcsúsító tulajdonságát. A csípő- és fenékméretedből is lefaraghat pár centit.

Fekete oldalcsík

A nadrágokra helyezett, vastag fekete oldalcsík most nagyon menő, és bátran kihasználhatod a karcsúsító tulajdonságát. A csípő- és fenékméretedből is lefaraghat pár centit.

Blog.hu ajánló
Fotó: