A férfiak kedvenc bikinifazonjai
A strandon is szeretnél hódítani? Akkor válassz a következő bikinik közül!

Dia

 	Balconette-fazon  	A kagyló alakú melltartókosár kiválóan alkalmas arra, hogy megemelje a megereszkedett ciciket. A kisméretű domborulatokat a push up megoldásokkal is felturbózhatod, illetve egy csavart anyagú, mintás bikinifelsővel optikailag növelheted a látványt. Nagyobb keblekre a nyakpántos kreációk ajánlottak, magasabb kosárkialakítással. A pasik szerint rendkívül érzéki, mégsem tolakodó.

Balconette-fazon

A kagyló alakú melltartókosár kiválóan alkalmas arra, hogy megemelje a megereszkedett ciciket. A kisméretű domborulatokat a push up megoldásokkal is felturbózhatod, illetve egy csavart anyagú, mintás bikinifelsővel optikailag növelheted a látványt. Nagyobb keblekre a nyakpántos kreációk ajánlottak, magasabb kosárkialakítással. A pasik szerint rendkívül érzéki, mégsem tolakodó.

Dia

 	Kifinomult és elegáns  	A strand nem az a hely, ahol könnyű dívának maradni, ám ha a fürdőruhád egyben az ékszered is, meg tudod villantani a belőled fakadó finom eleganciát. Válassz fekete, esetleg lágy színű, egyszerű fazont, melynek dísze egy kecses övpánt, illetve a bugyit összetartó, csillámló csat. Ez nemcsak stílusos, hanem a csípőd ívére tereli a hangsúlyt, így inkább azoknak ajánlott, akik feltűnőbb, kerekebb idomokra vágynak.

Kifinomult és elegáns

A strand nem az a hely, ahol könnyű dívának maradni, ám ha a fürdőruhád egyben az ékszered is, meg tudod villantani a belőled fakadó finom eleganciát. Válassz fekete, esetleg lágy színű, egyszerű fazont, melynek dísze egy kecses övpánt, illetve a bugyit összetartó, csillámló csat. Ez nemcsak stílusos, hanem a csípőd ívére tereli a hangsúlyt, így inkább azoknak ajánlott, akik feltűnőbb, kerekebb idomokra vágynak.

Dia

 	Pánt nélkül  	Bátraké a szerencse, szokták mondani, ám a mai rejtett merevítőknek és öntapadó csíkoknak köszönhetően a kicsi és közepes mellűek is teljes nyugalommal felvehetnek egy pánt nélküli bikinifelsőt. Falatnyi háromszögbugyival és klasszikus, visszafogottabb alsóval egyaránt kivívja magának az elismerő szexi besorolást.

Pánt nélkül

Bátraké a szerencse, szokták mondani, ám a mai rejtett merevítőknek és öntapadó csíkoknak köszönhetően a kicsi és közepes mellűek is teljes nyugalommal felvehetnek egy pánt nélküli bikinifelsőt. Falatnyi háromszögbugyival és klasszikus, visszafogottabb alsóval egyaránt kivívja magának az elismerő szexi besorolást.

Dia

 	Kisszoknyás  	A pasik szerint sokkal csábosabb, mint egy sortos fazon. Ugyanakkor praktikusabb is, hiszen egy sötét, egyszínű szoknyás bugyival jobban elrejtheted a csípőd szélességét, mégpedig anélkül, hogy végzetesen megrövidítenéd a lábaidat. Amennyiben sportos alkat vagy, mintás, esetleg öves modellt válassz. A kisszoknyás fazon akkor is áldásos lehet, ha érzékeny a bőröd, és gyantázás után hajlamos kipattogzani a bikinivonalad.

Kisszoknyás

A pasik szerint sokkal csábosabb, mint egy sortos fazon. Ugyanakkor praktikusabb is, hiszen egy sötét, egyszínű szoknyás bugyival jobban elrejtheted a csípőd szélességét, mégpedig anélkül, hogy végzetesen megrövidítenéd a lábaidat. Amennyiben sportos alkat vagy, mintás, esetleg öves modellt válassz. A kisszoknyás fazon akkor is áldásos lehet, ha érzékeny a bőröd, és gyantázás után hajlamos kipattogzani a bikinivonalad.

Dia

 	Falatnyi háromszög  	A Baywatch sorozat óta a pasik imádják a háromszög fazonú bikinifelsőt, hiszen odavannak a bimbózó látványért. Ám ha téged zavar a nyálcsorgatós figyelem, válassz diszkrétebb, duplabetétes vagy vékony szivacsos megoldást. A színes mintákkal megbolondított darabok a kisebb mellűeken is jól állnak, ám kifejezetten dús domborulatokra nem ajánlott, mert könnyen átfordul közönségesbe. Az ilyen cicifix megkívánja a falatnyi háromszögbugyit, de ne vidd túlzásba a kivágásokat, a tanga már túl sok lenne - vagy szó szerint inkább túl kevés.

Falatnyi háromszög

A Baywatch sorozat óta a pasik imádják a háromszög fazonú bikinifelsőt, hiszen odavannak a bimbózó látványért. Ám ha téged zavar a nyálcsorgatós figyelem, válassz diszkrétebb, duplabetétes vagy vékony szivacsos megoldást. A színes mintákkal megbolondított darabok a kisebb mellűeken is jól állnak, ám kifejezetten dús domborulatokra nem ajánlott, mert könnyen átfordul közönségesbe. Az ilyen cicifix megkívánja a falatnyi háromszögbugyit, de ne vidd túlzásba a kivágásokat, a tanga már túl sok lenne - vagy szó szerint inkább túl kevés.

Dia

 	Melltartótoppal  	Íme, egy melltartófazon, ami a pasikat zavarba ejtheti, de a nagyobb mellű hölgyeket nem. A topszerű háromszög-kialakítást ők is bátran viselhetik, mert a cicik alá eső, megvastagított passzrész nem engedi, hogy alul kitüremkedjenek a rakoncátlan kebelcsodák, ugyanakkor meg is emeli az elkanászodott idomokat. A nyakpánt pedig szolidan összetereli a domborulatokat, ezáltal garantáltan izzasztó lesz a látvány, amitől menten bepárásodik a pasik napszemüvege.

Melltartótoppal

Íme, egy melltartófazon, ami a pasikat zavarba ejtheti, de a nagyobb mellű hölgyeket nem. A topszerű háromszög-kialakítást ők is bátran viselhetik, mert a cicik alá eső, megvastagított passzrész nem engedi, hogy alul kitüremkedjenek a rakoncátlan kebelcsodák, ugyanakkor meg is emeli az elkanászodott idomokat. A nyakpánt pedig szolidan összetereli a domborulatokat, ezáltal garantáltan izzasztó lesz a látvány, amitől menten bepárásodik a pasik napszemüvege.

Dia

 	Pillangófazon  	A pillangó- vagy masnifazonú bikinifelső rendkívül bájos, és még a sportosabb fürdőrucikat is ellenállhatatlanul csajossá teszi. Dúsabb mellekre a középen kevésbé húzott, szélesebb kosarú kreációk ajánlottak, nyakba köthető pánttal, melyek összefogják a ciciket.

Pillangófazon

A pillangó- vagy masnifazonú bikinifelső rendkívül bájos, és még a sportosabb fürdőrucikat is ellenállhatatlanul csajossá teszi. Dúsabb mellekre a középen kevésbé húzott, szélesebb kosarú kreációk ajánlottak, nyakba köthető pánttal, melyek összefogják a ciciket.

Dia

 	Extra push up hatás  	A pici cicikből is gömbölyded, feltűnő formákat varázsolhatsz, egy megfelelően bélelt, mintás bikinifelsővel. Az oldalirányból kipárnázott, háromszög-kivágású fazonok összeterelik az egymástól távol ülő domborulatokat. Az ívelt dekoltázsú, alulról szivacsozott megoldások pedig megemelik és kerekebbé teszik az idomaidat. Fényes és színes anyagokkal még jobban működik a csalafintaság.

Extra push up hatás

A pici cicikből is gömbölyded, feltűnő formákat varázsolhatsz, egy megfelelően bélelt, mintás bikinifelsővel. Az oldalirányból kipárnázott, háromszög-kivágású fazonok összeterelik az egymástól távol ülő domborulatokat. Az ívelt dekoltázsú, alulról szivacsozott megoldások pedig megemelik és kerekebbé teszik az idomaidat. Fényes és színes anyagokkal még jobban működik a csalafintaság.

Dia

 	Hippibikini  	A mellbedobásban a gyöngyökkel kivarrt, hippis bikinifelsők is segíthetnek. A domború díszítőelemek néhány centit hozzácsalhatnak a kebelméretedhez, ráadásul vidám, bohém stílust teremtenek, amivel szintén leveheted a pasikat a lábukról.

Hippibikini

A mellbedobásban a gyöngyökkel kivarrt, hippis bikinifelsők is segíthetnek. A domború díszítőelemek néhány centit hozzácsalhatnak a kebelméretedhez, ráadásul vidám, bohém stílust teremtenek, amivel szintén leveheted a pasikat a lábukról.

Dia

	Trikini	Pöttöm lányok számára remek megoldás, ha szeretnék megnyújtani az alakjukat. Még egy érv mellette, hogy szívdöglesztő fazonkialakításokban kapható, melyekkel a testarányok kiegyenlítése is könnyebben megoldható, mint a kétrészes fürdőruhákkal. Az optikai mellnagyobbításhoz kiválóak a felül fodros kreációk, a csípőkerekítéshez pedig az oldalt megkötős darabok a legalkalmasabbak.

Trikini

Pöttöm lányok számára remek megoldás, ha szeretnék megnyújtani az alakjukat. Még egy érv mellette, hogy szívdöglesztő fazonkialakításokban kapható, melyekkel a testarányok kiegyenlítése is könnyebben megoldható, mint a kétrészes fürdőruhákkal. Az optikai mellnagyobbításhoz kiválóak a felül fodros kreációk, a csípőkerekítéshez pedig az oldalt megkötős darabok a legalkalmasabbak.

Dia

 	Retro fazonok  	Sportos és dúsabb idomokon is bűbájosan mutatnak a pin up stílusú fazonok, melyek a szexi, telt domborulatú plakátlányok korszakát idézik fel. A pöttyös, fodros kialakítások nőiesebb vonalakat varázsolnak, és igazán tündériek.

Retro fazonok

Sportos és dúsabb idomokon is bűbájosan mutatnak a pin up stílusú fazonok, melyek a szexi, telt domborulatú plakátlányok korszakát idézik fel. A pöttyös, fodros kialakítások nőiesebb vonalakat varázsolnak, és igazán tündériek.

Ezt is szeretjük
Fotó: