A 6 legcsúnyább nadrágfazon a szezonban
Az következő nadrágok senkinek nem állnak jól, így hiába divatosak, inkább ne vedd meg őket!

Dia

 	Buggyos  	Nem tudjuk, kinek jutott eszébe először ez a fazon, de hogy nem szerette a nőket, az biztos. Az ejtett ülep nem szexi, és a feneket se mutatja kisebbnek, ráadásul viselője úgy néz ki benne, mint aki nem ért el a WC-re.

Buggyos

Nem tudjuk, kinek jutott eszébe először ez a fazon, de hogy nem szerette a nőket, az biztos. Az ejtett ülep nem szexi, és a feneket se mutatja kisebbnek, ráadásul viselője úgy néz ki benne, mint aki nem ért el a WC-re.

Dia

 	Pizsama  	A laza pizsamaszabás akár még jó is lehet, ha az anyagnak köszönhetően nem úgy fest, mintha a kutya szájából húzták volna ki. Maximum kerti munkához tudjuk ajánlani.

Pizsama

A laza pizsamaszabás akár még jó is lehet, ha az anyagnak köszönhetően nem úgy fest, mintha a kutya szájából húzták volna ki. Maximum kerti munkához tudjuk ajánlani.

Dia

 	Széles szár  	A hetvenes éveket idéző fazon csak nagyon magas, vékony lányokon mutat jól. A kisebbeket összenyomja, akin pedig van egy kis felesleg, azt még inkább szélesíti, és a földig érő szár nem is praktikus.

Széles szár

A hetvenes éveket idéző fazon csak nagyon magas, vékony lányokon mutat jól. A kisebbeket összenyomja, akin pedig van egy kis felesleg, azt még inkább szélesíti, és a földig érő szár nem is praktikus.

Dia

 	Extra rövid  	A mintás mini pizsamaalsónak beillő darab az általános iskolába érkezés után senkinek sem ajánlott. Az extra rövid fazon kizárólag jó lábakhoz ajánlott, és akkor is ügyelj rá, hogy az ízlésesség határain belül legyen a hossza.

Extra rövid

A mintás mini pizsamaalsónak beillő darab az általános iskolába érkezés után senkinek sem ajánlott. Az extra rövid fazon kizárólag jó lábakhoz ajánlott, és akkor is ügyelj rá, hogy az ízlésesség határain belül legyen a hossza.

Dia

 	Répa  	Úgy látszik, a répanadrág nem akar kimenni a divatból, és számos előnyös formával találkozhatsz ebben a kategóriában. A bokában elvágott, kicsit lobogó szárú fazon viszont bárki alakját tönkreteszi, mert szélesíti és kettévágja a test sziluettjét.

Répa

Úgy látszik, a répanadrág nem akar kimenni a divatból, és számos előnyös formával találkozhatsz ebben a kategóriában. A bokában elvágott, kicsit lobogó szárú fazon viszont bárki alakját tönkreteszi, mert szélesíti és kettévágja a test sziluettjét.

Dia

 	Leggings  	Sokak szerint alsónemű, van aki szerint egészen el kellene tűnnie az öltözködésből. Mi úgy gondoljuk, megvan a helye, de nem magában. Kevés nő büszkélkedhet olyan tökéletes alakkal, ami elvisel egy szűk pamutanyagból készült nadrágot rövid pólóval. Viseld tunikával. Hőségben minivel viszont inkább nevetséges, válassz helyette laza vászonnadrágot, ha nem akarod mutogatni a lábadat.

Leggings

Sokak szerint alsónemű, van aki szerint egészen el kellene tűnnie az öltözködésből. Mi úgy gondoljuk, megvan a helye, de nem magában. Kevés nő büszkélkedhet olyan tökéletes alakkal, ami elvisel egy szűk pamutanyagból készült nadrágot rövid pólóval. Viseld tunikával. Hőségben minivel viszont inkább nevetséges, válassz helyette laza vászonnadrágot, ha nem akarod mutogatni a lábadat.

Ezt is szeretjük
Fotó: