Képek! A 6 legcsúnyább nadrágfazon a szezonban
Ne viseld őket!
Néhány divatos darab nemhogy nem dobja fel a megjelenést, inkább teljesen romba dönti azt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A divat nagy úr, és sokszor nincs tekintettel az alattvalókra - olyan fazonokkal és trendekkel is megvicceli lelkes követőit, melyek senkinek nem ajánlhatóak. A legpraktikusabb ruhadarab talán a nadrág, és mivel ezt hordjuk a leggyakrabban, csak úgy burjánzanak a viccesebbnél viccesebb szabásvonalak.

A divat szerencsére nem mostoha, így mindig találhatsz a boltok polcain olyan darabokat, melyek divatosak, miközben a legtöbbet hozzák ki az alakodból.

A fazonok mellett a mintákra is ügyelj, ahogyan azt is érdemes figyelembe venni, hogy nem minden trend jó minden alakra, sajnos nem használhatóak bárki által univerzálisan. Hiába divatos valaki ugyanis, ha pont azokat a testrészeit hangsúlyozza, melyeket jobb lenne homályban hagyni.

Mit végy figyelembe nadrágvásárlásnál?

  • Az egyik sarkalatos pont a nadrág hossza. A tavasz végi-nyári időszakban már a rövidebb fazonok is fókuszban vannak. Alacsony lányok ne válasszanak bő szultánszabásút, mert összenyomja őket. A bokáig érő fazon csak arányos lábakon áll jól.
  • A fenékre mindig tökéletesen passzoljon a nadrág. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen ki kell töltenie, főleg a lazább fazonokon, de ne lógjon rajta.
  • Vakon követni a divatot felesleges. Van olyan trend, ami senkinek nem áll jól, és olyan is, ami csak bizonyos testalkattal rendelkezőknek. Senki nem attól lesz szexi, ha magára erőltet mindent.

Nézd meg, mit ne viselj!

Néhány nadrágfazon csak igen keveseknek áll jól, és akadnak olyanok is, melyek mindenkin nevetségesek. Nézd meg, mit kerülj el.

Ezt is szeretjük