A 4 legszebb piros rúzs csábításhoz
Öltöztesd ünneplőbe az ajkaidat, és csábítsd el pasidat. Ha pedig szingli vagy, bevetheted a pártalálásban az erotika nagyágyújaként.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A piros a szerelem színe, felkorbácsolja az érzékeket, ezért a hálószobában jól jöhet néhány piros kiegészítő. A vörös ruha nagyon feltűnő, ha hódítani indulsz, tökéletes. A klasszikus piros rúzs pedig szexi dívává varázsolhat.

Engedd szabadjára a nőiességedet, és fesd vad pirosra az ajkaidat. Nemcsak február 14-én öltöztetheted ünneplőbe az ajkaidat, hanem bármikor, amikor csábítani szeretnél.

Hogyan tedd fel?

A rúzs színe megváltozhat az ajkakon, ezért, mielőtt felkened, alapozd le az egész szájat. Fogj egy, a rúzs színével megegyező szájkontúrceruzát, és rajzold körbe az ajkakat. Nagyon kicsit korrigálhatsz rajta, de ahhoz profi sminkesnek kell lenni, hogy teljesen átformáld, ezzel inkább ne próbálkozz.

A piros rúzst ecsettel vidd fel, hogy ne szaladjon ki a festék a kontúron túlra. Ha készen van, akkor papírzsebkendőbe tekert ujjal, ütögető mozdulatokkal itasd fel a felesleges festéket.

Figyelj arra, hogy a fogad ne legyen rúzsos, ahogyan azt is vedd figyelembe, hogy néhány árnyalat sárgíthatja a fogakat. A feltűnő szín csak a sima, makulátlan ajkakon mutat jól, ha cserepes a szád, inkább mondj le róla.

Ha túl erősnek ítéled a rúzst, akkor próbálj ki egy élénk, gyümölcsös színű szájfényt. Ezek közül is akad olyan, ami erősen színez, mégis természetesebb lesz a hatása.

Gyönyörű piros rúzsok

Könnyű felvitel

Az Avon színmegújító Mega Impact ajakrúzsa provokatív és figyelemfelkeltő. Olyan nőknek találták ki, akik bátran vállalják nőiességüket. Ennél a rúzsnál a színek más dimenziót kapnak, a vörös szinte sugárzik. Mindez a Chromapixel Technológiának köszönhető, mely megerősített színekkel és sokoldalú ragyogással tölti fel a nyolc különböző árnyalatot. A rúzs gyémánthoz hasonlító formája megkönnyíti a felvitelt, és szájkontúrceruza nélkül is precízen felteheted. Válaszd a Really Rosie árnyalatot.

Valentin-napot megelőzően két feldekorált Smart járja majd Budapest útjait. Az Avon hostessei a forgalmasabb csomópontokon Valentin-napi képeslapokat osztogatnak. Az arra járóknak más dolguk nincs, mint megírni szerelmes üzenetüket szívük választottjának, a kézbesítést az Avon vállalja. Minden tizedik hölgy, aki kitölti a képeslapot, az Avon színmegújító ajakrúzsát kapja ajándékba.

Tápláló

A Maybelline gyönyörű piros rúzsa, a Color Sensational Lady Red árnyalata nemcsak szép színbe öltözteti az ajkaidat, de a benne található nektár táplálja is őket, így elkerül a cserepesedés. Színtiszta pigmentjeinek köszönhetően igazán erőteljes eredményt kapsz. Krémes textúrája kellemes viselet a hidegben, óvja az ajkakat, és megkönnyíti a felvitelt. A rúzs 24 árnyalatban kapható, és minden színcsoporthoz - rózsaszín, piros, lila és természetes - találsz megfelelő szájkontúrceruzát is. A pirosakhoz válaszd a Pleasure Red árnyalatot.

Fényvédővel

Ha télen is szeretnéd biztonságban tudni a bőrödet és ajkaidat, akkor válaszd a Clinique High Impact ajakrúzsát, mely 15-ös fényvédőt is tartalmaz az ápoló és színanyagok mellett. A nagyon tartós ajakrúzs akár nyolc órán át is a szádon marad, de persze lehet, hogy párod előbb lecsókolja róla. A tápláló formulának köszönhetően nem szárítja ki a szádat. Ha a hidegebb színek állnak jól, akkor válaszd a Red-Y to Wear árnyalatot, ha inkább a meleg színek, akkor pedig a Sassy Spice fantázianévre hallgatót.

Luxusrúzs fontos hölgyeknek

Ha a Valentin-napi programot hosszúra tervezitek, esetleg szingliként bulizni indulsz barátnőiddel az éjszakába, akkor öltöztesd ajkaidat az Astor Color Last VIP rúzsának 240-es árnyalatába. A rúzs 50%-át intenzív pigmentek teszik ki, így felkenve szinte ragyog, és gyönyörű pirosra színezi az ajkakat, amit pici csillámok tesznek még izgalmasabbá. Fakulásgátló anyagainak köszönhetően extra tartós, egész este a szádon marad majd. Nem folyik szét, hidratálja az ajkakat, és kellemes viselet.

Ezt is szeretjük