A 13 legcsábítóbb blúzfazon a pasik szerint
A pasik legtöbbje odavan a blúzokért, azt is megmondjuk, milyen fazont részesítenek előnyben.

Dia

	Ujjatlan blúzok	Alkalmi szakértőinket leginkább a lengeség és a finomság fogta meg az ujjatlan blúzkreációkban. Mindenképp szoknyával szeretnék látni a hölgyeményeken, a bővebb fazonokra pedig övet javasolnának. A romantikus virágmintákkal is teljesen elégedettek, ha nem köszönnek vissza az öltözék minden részletéből.

Ujjatlan blúzok

Alkalmi szakértőinket leginkább a lengeség és a finomság fogta meg az ujjatlan blúzkreációkban. Mindenképp szoknyával szeretnék látni a hölgyeményeken, a bővebb fazonokra pedig övet javasolnának. A romantikus virágmintákkal is teljesen elégedettek, ha nem köszönnek vissza az öltözék minden részletéből.

Dia

 	Szűkített fazonok  	A férfiak többsége mindenképp szorgalmazná, hogy a nők alakhangsúlyos blúzfazonokat viseljenek, melyek szoknyába és nadrágba egyaránt betűrhetőek. Bár az efféle feltűnő ujjmegoldásokról nehezen tudják elképzelni, hogy mindenkinek jól állnak, de megnyugtattuk őket, hogy nemcsak ilyenek vannak a kínálatban. A drámaibb fekete verziót szexisebbnek találták, a virágos megoldást pedig inkább szoknyával párosítanák.

Szűkített fazonok

A férfiak többsége mindenképp szorgalmazná, hogy a nők alakhangsúlyos blúzfazonokat viseljenek, melyek szoknyába és nadrágba egyaránt betűrhetőek. Bár az efféle feltűnő ujjmegoldásokról nehezen tudják elképzelni, hogy mindenkinek jól állnak, de megnyugtattuk őket, hogy nemcsak ilyenek vannak a kínálatban. A drámaibb fekete verziót szexisebbnek találták, a virágos megoldást pedig inkább szoknyával párosítanák.

Dia

 	Szenvedélyes Carmen-fazon  	Azt gondoltuk, a Carmen-dekoltázsú blúzok lesznek a legnagyobb kedvencek férfikörben, de tévedtünk. Bár a pasik kétségkívül csábosnak tartják ezt a vállvillantó fazont - ami rögtön megragadná a figyelmüket az utcán -, első randira mégis túl kihívó viseletnek tartják, főleg a második, falatnyi kreációt. Nem szeretnék ugyanis, hogy amíg elrohannak a mosdóba, még a pincér is kikezdjen az öltözékével kacér jeleket küldő hölgyeménnyel. Egy magasított derekú, A-vonalú nadrággal elképzelve már szolidabbnak titulálták a hasat szabadon hagyó megoldást.

Szenvedélyes Carmen-fazon

Azt gondoltuk, a Carmen-dekoltázsú blúzok lesznek a legnagyobb kedvencek férfikörben, de tévedtünk. Bár a pasik kétségkívül csábosnak tartják ezt a vállvillantó fazont - ami rögtön megragadná a figyelmüket az utcán -, első randira mégis túl kihívó viseletnek tartják, főleg a második, falatnyi kreációt. Nem szeretnék ugyanis, hogy amíg elrohannak a mosdóba, még a pincér is kikezdjen az öltözékével kacér jeleket küldő hölgyeménnyel. Egy magasított derekú, A-vonalú nadrággal elképzelve már szolidabbnak titulálták a hasat szabadon hagyó megoldást.

Dia

 	Szende diáklányos  	Az is meglepő, hogy a lolitás blúzfazonok ilyen magasra verekedték magukat a férfikedvencek listáján. A megkérdezett alanyaink azt vallották, hogy az efféle kreációk zárt visszafogottságát ellensúlyozni tudják a lenge, átsejlő, finom anyagok. Bár buliba egyáltalán nem javasolják az alkalmi szakértőink, egy délutáni sétálgatós randihoz megfelelő viseletnek tartják, hiszen egy ilyen blúzban nincs semmi erőlködős túlzás, hanem kedves természetességet sugároz. A hosszúnadrág viszont letompíthatja könnyedségét.

Szende diáklányos

Az is meglepő, hogy a lolitás blúzfazonok ilyen magasra verekedték magukat a férfikedvencek listáján. A megkérdezett alanyaink azt vallották, hogy az efféle kreációk zárt visszafogottságát ellensúlyozni tudják a lenge, átsejlő, finom anyagok. Bár buliba egyáltalán nem javasolják az alkalmi szakértőink, egy délutáni sétálgatós randihoz megfelelő viseletnek tartják, hiszen egy ilyen blúzban nincs semmi erőlködős túlzás, hanem kedves természetességet sugároz. A hosszúnadrág viszont letompíthatja könnyedségét.

Dia

 	Derékhangsúlyos  	Megkértük a blúzszakértővé avanzsált férfialanyainkat, hogy olyan blúzokat is válogassanak a toplistára, melyeket nemcsak randin, hanem az irodában is szívesen látnának a hölgyeken. Egyöntetűen a derékhangsúlyos fazonokra esett a választásuk, melyek ennek a rafinériának köszönhetően hosszabb változatban is kiemelik a sziluettet. A fekete nadrágos párosítást viszont túl szigorúnak találják, valami világosabbat ajánlanának a romantikus és vidám blúzkreációkhoz.

Derékhangsúlyos

Megkértük a blúzszakértővé avanzsált férfialanyainkat, hogy olyan blúzokat is válogassanak a toplistára, melyeket nemcsak randin, hanem az irodában is szívesen látnának a hölgyeken. Egyöntetűen a derékhangsúlyos fazonokra esett a választásuk, melyek ennek a rafinériának köszönhetően hosszabb változatban is kiemelik a sziluettet. A fekete nadrágos párosítást viszont túl szigorúnak találják, valami világosabbat ajánlanának a romantikus és vidám blúzkreációkhoz.

Dia

 	Fátyolkönnyedségű ingblúzok  	A tunikaszabású blúzoktól kicsit idegenkednek a pasik, de ha valamennyire átsejlő az anyaguk és romantikus hangulatot sugároznak, akkor máris helyet kaphatnak a férfiak kedvencei között. A fátyolszerű anyag a maszkulin szabású ingblúzokat is megszelídíti, ám mindenképp viselj alattuk vékony pántú topot.

Fátyolkönnyedségű ingblúzok

A tunikaszabású blúzoktól kicsit idegenkednek a pasik, de ha valamennyire átsejlő az anyaguk és romantikus hangulatot sugároznak, akkor máris helyet kaphatnak a férfiak kedvencei között. A fátyolszerű anyag a maszkulin szabású ingblúzokat is megszelídíti, ám mindenképp viselj alattuk vékony pántú topot.

Dia

 	Gumis fazonú  	Ha már bő fazon, a pasik szerint legyen gumis, akár derékban, akár csípőben. A karcsúságot kihangsúlyozó részletmegoldások még a zárt nyakkivágást is megbocsájthatóvá teszik. Egy kis fodor és virágminta pedig izgalmasabbá varázsolja az efféle egyszerű modelleket, amiket vagány sortokkal és romantikus körszoknyákkal is variálhatsz.

Gumis fazonú

Ha már bő fazon, a pasik szerint legyen gumis, akár derékban, akár csípőben. A karcsúságot kihangsúlyozó részletmegoldások még a zárt nyakkivágást is megbocsájthatóvá teszik. Egy kis fodor és virágminta pedig izgalmasabbá varázsolja az efféle egyszerű modelleket, amiket vagány sortokkal és romantikus körszoknyákkal is variálhatsz.

Dia

 	Szafari ingblúzok  	A megkérdezett férfialanyaink többsége amellett érvelt, hogy a régészlányok kifejezetten szexisek, ha nem térdzokniban és bakancsban vannak. Csupán ezért kerültek a listára a szafari ingblúz vagány és elegáns változatai, melyek akkor nyerők, ha a felső gombjaikról szórakozottan megfeledkezel, és hanyagul feltűröd az ujjukat. Mivel eléggé maszkulin hatásúak, szoknyával vagy szoknyanadrággal tedd nőiesebbé őket.

Szafari ingblúzok

A megkérdezett férfialanyaink többsége amellett érvelt, hogy a régészlányok kifejezetten szexisek, ha nem térdzokniban és bakancsban vannak. Csupán ezért kerültek a listára a szafari ingblúz vagány és elegáns változatai, melyek akkor nyerők, ha a felső gombjaikról szórakozottan megfeledkezel, és hanyagul feltűröd az ujjukat. Mivel eléggé maszkulin hatásúak, szoknyával vagy szoknyanadrággal tedd nőiesebbé őket.

Dia

 	Titkárnős fazon  	Nem árulunk el nagy titkot, hogy a legtöbb férfifantáziában felderengenek a titkárnők. Ám első randin ijesztő is lehet ez a feszes stílus, legalábbis ha blézerrel és hosszúnadrággal tálalod a klasszikus fazonú blúzodat. Az eleganciádnak sem árthatnak a vidám színek és minták, különösen, ha finom anyaggal párosulnak. A titkárnős megoldásokat fényes vagy drapp rövidnadrággal, esetleg egy nem túl mini, de nem is hosszú A-vonalú szoknyával viseld.

Titkárnős fazon

Nem árulunk el nagy titkot, hogy a legtöbb férfifantáziában felderengenek a titkárnők. Ám első randin ijesztő is lehet ez a feszes stílus, legalábbis ha blézerrel és hosszúnadrággal tálalod a klasszikus fazonú blúzodat. Az eleganciádnak sem árthatnak a vidám színek és minták, különösen, ha finom anyaggal párosulnak. A titkárnős megoldásokat fényes vagy drapp rövidnadrággal, esetleg egy nem túl mini, de nem is hosszú A-vonalú szoknyával viseld.

Ezt is szeretjük
Fotó: