Férfikedvenc sminkek
A férfiak a természetes nőket szeretik, így a következő sminkek nekik is tetszenek.

Dia

 	Természetes smink  	A legtöbb férfinak valószínűleg az tetszik a legjobban, ha a nőn nem látszik, hogy kisminkelte magát. Egy kevés alapozó, szemceruza, szemfesték és pirosító tökéletesen elegendő. 	 

Természetes smink

A legtöbb férfinak valószínűleg az tetszik a legjobban, ha a nőn nem látszik, hogy kisminkelte magát. Egy kevés alapozó, szemceruza, szemfesték és pirosító tökéletesen elegendő.
 

Dia

 	Élénk ajkak  	A szájfény remek arra, ha hangsúlyozni szeretnéd a szád. A gyümölcsös színek vidámak, és nem túl feltűnőek. Mindig tegyél alá szőlőzsírt, mert a szájfény hajlamos kiszárítani a bőrt.

Élénk ajkak

A szájfény remek arra, ha hangsúlyozni szeretnéd a szád. A gyümölcsös színek vidámak, és nem túl feltűnőek. Mindig tegyél alá szőlőzsírt, mert a szájfény hajlamos kiszárítani a bőrt.

Dia

 	Enyhe pír  	Az egészséges arcszín nagyon vonzó, és az arcpír csodákat tehet, ha nyúzott és fáradt vagy, esetleg a tél miatt fakó a bőröd. Tegyél egy keveset az orcákra, a homlokra, az orrnyeregre és az álladra.

Enyhe pír

Az egészséges arcszín nagyon vonzó, és az arcpír csodákat tehet, ha nyúzott és fáradt vagy, esetleg a tél miatt fakó a bőröd. Tegyél egy keveset az orcákra, a homlokra, az orrnyeregre és az álladra.

Dia

 	Finom árnyék a szemen  	A szemek színének hangsúlyozására finom eszköz, ha nem kontúrozol, hanem csak szemhéjpúderrel árnyékolod a bőrt a mozgó részen. A kékhez tökéletes a barna, a zöldhöz és a barnához pedig a lila.

Finom árnyék a szemen

A szemek színének hangsúlyozására finom eszköz, ha nem kontúrozol, hanem csak szemhéjpúderrel árnyékolod a bőrt a mozgó részen. A kékhez tökéletes a barna, a zöldhöz és a barnához pedig a lila.

Dia

 	Piros ajkak  	A férfiak megőrülnek a vörös szájak látványától, és ugyancsak huncut asszociációkat indít el bennük. Első randevúra azonban nem ajánlott, mert elijesztheti a lovagot a csóktól.

Piros ajkak

A férfiak megőrülnek a vörös szájak látványától, és ugyancsak huncut asszociációkat indít el bennük. Első randevúra azonban nem ajánlott, mert elijesztheti a lovagot a csóktól.

Dia

 	Igéző tekintet  	Ha a szemsminket ügyesen készíted el, akkor feltűnő, illetve rabul ejtő. Legyen a szemszínedhez passzoló árnyalat tussal és erőteljes spirállal hangsúlyozva. Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy nappalra nem ajánlatos.

Igéző tekintet

Ha a szemsminket ügyesen készíted el, akkor feltűnő, illetve rabul ejtő. Legyen a szemszínedhez passzoló árnyalat tussal és erőteljes spirállal hangsúlyozva. Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy nappalra nem ajánlatos.

Dia

 	Füstös tekintet  	Az erős szemsmink egyik legszebbje a füstös megoldás, amihez két szemhéjpúder, szemceruza és spirál szükségeltetik. Ha nem akarod, hogy a szemed fáradtnak tűnjön, akkor ne szürkével, hanem barna színekkel dolgozz.

Füstös tekintet

Az erős szemsmink egyik legszebbje a füstös megoldás, amihez két szemhéjpúder, szemceruza és spirál szükségeltetik. Ha nem akarod, hogy a szemed fáradtnak tűnjön, akkor ne szürkével, hanem barna színekkel dolgozz.

Dia

 	Vadító  	Olykor-olykor, ha például különösen forró éjszakával szeretnéd meglepni a párod, és szexi fehérneműben várod, nyugodtan megszaladhat a sminkecset, és bevállalhatsz egy frivolabb kikészítést is, máskor azonban bánj vele csínján.

Vadító

Olykor-olykor, ha például különösen forró éjszakával szeretnéd meglepni a párod, és szexi fehérneműben várod, nyugodtan megszaladhat a sminkecset, és bevállalhatsz egy frivolabb kikészítést is, máskor azonban bánj vele csínján.

Ezt is szeretjük
Szerző: Fehér Ági
Fotó: