Szexi téli szoknyák körképe, 6000 forint alatt
Öltözködj nőiesen! Az üzletek polcain rengeteg szép szoknyát találhatsz, ráadásul megfizethető áron. Ezekből szemezgettünk most.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A tél vége felé számtalan igényes, ugyanakkor abszolút megfizethető darabot találhatsz. Eláruljuk, hol érdemes körülnézned! Ami az árakat illeti, a hatezres skálán belül is nagy a szórás. Ha ügyesen gazdálkodsz, akár két-három alapdarabra is szert tehetsz.

Tatuum – kötött és pamut

A kötött szoknya abszolút divatos, és várhatóan a következő szezonban is az lesz. A Tatuumnál most kétféle darabot is találhatsz igen kellemes áron. 3940 forintba kerül a lefelé bővülő, térdet takaró, pliszírozott modell, amelyhez gombokkal kivarrt öv is tartozik.

Csípőben-derékban passzentos, majd lefelé bővülő, szintén térd alatt végződő társát 5990 forintra árazták le. Mindkettő fekete és szürke színben kapható.
4990 forint a 100%-os pamutból varrt, a térdet szabadon hagyó, egyenes szabású fekete szoknya, az egyik oldalán egyező színű, a másikon csíkos övvel. Egyszerre elegáns és dögös a kisléptékű kockamintás, hátul sliccelt, diszkrét zsinórrátéttel díszített modell – 5990 forintért a következő ősszel-télen is trendi lehetsz benne.

Zara – nagy választék, egységes ár

A Zara egységes 5990 forintos áron kínálja akciós szoknyáit.
A térd fölött végződő, hátul felsliccelt farmerszoknya fazonjánál és láthatóan erős anyagánál fogva egyértelműen hosszú távú befektetést jelent.
A fekete modellek a legkülönbözőbb stílusokat képviselik. Akad köztük egyenes vonalú, aszimmetrikusan szabott, rakott és buján fodrozódó – ez utóbbi divatos fáradtlila színben is kapható. Anyaguk jellemzően pamut és poliészter keveréke.

Egyszerre kislányos és figyelemfelkeltő a bő, ráncolt miniszoknya. A rávarrt öv és a nagy zsebek még inkább izgalmassá teszik. Kekibe hajló barna színének köszönhetően szinte bármilyen felsővel kompatibilis.
Felvidítja a szürke télvégi napokat a térd fölött végződő, sötétkék szoknya, melynek tervezője rafináltan kombinálta a hajtásokat és a zsebeket. Azonos anyagú és színű öv tartozik hozzá. Valamivel hosszabb, de a térdet még szabadon hagyó, világoskék változata letisztult vonalaival az elegánsabb stílus követőit hivatott megszólítani – és nem mellékesen jó melegnek tűnik.

Orsay – alkalomra és hétköznapokra

A fekete szoknyák repertoárja itt is széles: klasszikus és nőcis, sallangmentes és zsebekkel, varrásokkal, egyebekkel feldobott darabokat egyaránt találsz; hosszuk a minitől a térd alatt végződőig terjed. Csaknem mindegyik 3995 forintba kerül, néhány pedig még ennél is olcsóbb egy-kétezer forinttal.

Ugyancsak 3995 forintot kóstál a csillogó anyagú, enyhén bővülő, két oldalán rakott, szürke szoknya. Alkalmi jellegét fekete selyemöv hangsúlyozza. A térd fölött végződő, sötétszürke rakott darab elsősorban a dolgos hétköznapokra szól, de egy elegáns blúzzal, esetleg blézerrel kombinálva szinte bárhová felveheted. Ára 5295 forint.

A hasonló stílusú, de valamivel decensebb, kissé világosabb szürke modell 4595 forint.
Bár a kockamintás, szürke szoknyákra nem terjed ki az akció, áruk így is a bűvös nyolcezres határ alatt marad. A vastag anyagból varrt, térd fölött végződő, rakott modell 5495, a fodros pepita 5295 forintba kerül. Ez utóbbit hátul nagyméretű masni díszíti, ez azonban ne bátortalanítson el: csak néhány öltéssel rögzítették, így, ha a motívum fölött eljárna az idő, néhány nyisszantással leoperálhatod a szoknyáról. Ha lehet, egy fokkal még náluk is csinosabb az az egyenes szabású szoknya, amely a térd magasságában kezd bővülni, enyhén fodros benyomást keltve. 6495 forintért boldog tulajdonosa lehetsz.

Ezt is szeretjük