Szexi téli szoknyák körképe, 6000 forint alatt
Öltözködj nőiesen! Az üzletek polcain rengeteg szép szoknyát találhatsz, ráadásul megfizethető áron. Ezekből szemezgettünk most.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tél vége felé számtalan igényes, ugyanakkor abszolút megfizethető darabot találhatsz. Eláruljuk, hol érdemes körülnézned! Ami az árakat illeti, a hatezres skálán belül is nagy a szórás. Ha ügyesen gazdálkodsz, akár két-három alapdarabra is szert tehetsz.

Tatuum – kötött és pamut

A kötött szoknya abszolút divatos, és várhatóan a következő szezonban is az lesz. A Tatuumnál most kétféle darabot is találhatsz igen kellemes áron. 3940 forintba kerül a lefelé bővülő, térdet takaró, pliszírozott modell, amelyhez gombokkal kivarrt öv is tartozik.

Csípőben-derékban passzentos, majd lefelé bővülő, szintén térd alatt végződő társát 5990 forintra árazták le. Mindkettő fekete és szürke színben kapható.
4990 forint a 100%-os pamutból varrt, a térdet szabadon hagyó, egyenes szabású fekete szoknya, az egyik oldalán egyező színű, a másikon csíkos övvel. Egyszerre elegáns és dögös a kisléptékű kockamintás, hátul sliccelt, diszkrét zsinórrátéttel díszített modell – 5990 forintért a következő ősszel-télen is trendi lehetsz benne.

Zara – nagy választék, egységes ár

A Zara egységes 5990 forintos áron kínálja akciós szoknyáit.
A térd fölött végződő, hátul felsliccelt farmerszoknya fazonjánál és láthatóan erős anyagánál fogva egyértelműen hosszú távú befektetést jelent.
A fekete modellek a legkülönbözőbb stílusokat képviselik. Akad köztük egyenes vonalú, aszimmetrikusan szabott, rakott és buján fodrozódó – ez utóbbi divatos fáradtlila színben is kapható. Anyaguk jellemzően pamut és poliészter keveréke.

Egyszerre kislányos és figyelemfelkeltő a bő, ráncolt miniszoknya. A rávarrt öv és a nagy zsebek még inkább izgalmassá teszik. Kekibe hajló barna színének köszönhetően szinte bármilyen felsővel kompatibilis.
Felvidítja a szürke télvégi napokat a térd fölött végződő, sötétkék szoknya, melynek tervezője rafináltan kombinálta a hajtásokat és a zsebeket. Azonos anyagú és színű öv tartozik hozzá. Valamivel hosszabb, de a térdet még szabadon hagyó, világoskék változata letisztult vonalaival az elegánsabb stílus követőit hivatott megszólítani – és nem mellékesen jó melegnek tűnik.

Orsay – alkalomra és hétköznapokra

A fekete szoknyák repertoárja itt is széles: klasszikus és nőcis, sallangmentes és zsebekkel, varrásokkal, egyebekkel feldobott darabokat egyaránt találsz; hosszuk a minitől a térd alatt végződőig terjed. Csaknem mindegyik 3995 forintba kerül, néhány pedig még ennél is olcsóbb egy-kétezer forinttal.

Ugyancsak 3995 forintot kóstál a csillogó anyagú, enyhén bővülő, két oldalán rakott, szürke szoknya. Alkalmi jellegét fekete selyemöv hangsúlyozza. A térd fölött végződő, sötétszürke rakott darab elsősorban a dolgos hétköznapokra szól, de egy elegáns blúzzal, esetleg blézerrel kombinálva szinte bárhová felveheted. Ára 5295 forint.

A hasonló stílusú, de valamivel decensebb, kissé világosabb szürke modell 4595 forint.
Bár a kockamintás, szürke szoknyákra nem terjed ki az akció, áruk így is a bűvös nyolcezres határ alatt marad. A vastag anyagból varrt, térd fölött végződő, rakott modell 5495, a fodros pepita 5295 forintba kerül. Ez utóbbit hátul nagyméretű masni díszíti, ez azonban ne bátortalanítson el: csak néhány öltéssel rögzítették, így, ha a motívum fölött eljárna az idő, néhány nyisszantással leoperálhatod a szoknyáról. Ha lehet, egy fokkal még náluk is csinosabb az az egyenes szabású szoknya, amely a térd magasságában kezd bővülni, enyhén fodros benyomást keltve. 6495 forintért boldog tulajdonosa lehetsz.

Ezt is szeretjük