5 divatos ruhadarab, amitől a férfi kiborul
Vannak bizonyos holmik, melyek ugyan nagyon trendik, de a pasik számára visszataszítóak. Ha szeretnél vonzó lenni, fogadd meg tanácsainkat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor gyermekkorodban valakit utánoztál, anyukád biztosan megkérdezte, hogy, ha Katika a kútba ugrik, te is utána ugrasz-e. A divat is ezen az elven működik, hiszen, amit másokon látsz, és tetszik, abból magadnak is beszerzel egy darabot. 

 

De ugyanaz a modell mindenkin másképp áll, sőt, sok közülük minden n rosszul mutat. Nem árt tisztában lenned azzal az öt dologgal, melyek, bár roskadoznak tőlük a boltok polcai, egyáltalán nem vonzók a pasik szemében.

Az ezeregy éjszaka öröksége

Elképzelhető, hogy Ali babán vagy éppen a török császáron jól állt ez a nadrág, de ne kövesd a példájukat, amennyiben nem simul szépen a fenekedre a fazon. A sztreccs fazontól az állatmintákon át egészen a farmerváltozatig mindent megtalálsz az üzletekben, mégis jobban jársz, ha visszateszed a polcra, és nem követed nőtársaid példáját ejtett ülepű nadrág tekintetében.

A buggyos, lógó fenekű nadrág senkinek nem áll jól, mert egyrészt nem hangsúlyoz semmit, másrészt úgy néz ki, mintha pelenkát viselne az ember a nadrág alatt.

A pasid levetett ruhája

A boyfriend jeans, vagyis a fiús farmer az utóbbi időben a sztárok nagy kedvence lett, Scarlett Johansson vagy éppen Mrs. Beckham is ilyet visel. Csakhogy manapság a hétköznapi nők is előszeretettel választanak nadrágot a párjuk gardróbjából. Laza hétköznapokon nincs baj ezzel a viselettel, de jó, ha tudod, hogy a férfiak nem igazán szeretik.

A fiúsan szabott farmerrel szintén az a probléma, ami a háremnadrággal, vagyis, hogy alaktalannak mutat. Így csak akkor válaszd ezt a darabot, ha a nőiesség eszményképe vagy, és még ebben az esetben is magassarkúval és szűk fazonú felsővel viseld.

Kisvakond után szabadon

Nekünk ugyan nincs bajunk a kertésznadrággal, a férfiaknak azonban annál inkább. Míg a popsin jól mutathat, ha megfelelő a fazon, a dekoltázst és a derekat elrejti, és formátlannak mutat. Nemhogy nem emeli ki a nőiességed, de egyenesen azt a látszatot kelti, mintha zsákba rejtenéd magad. Kétségtelenül praktikus darab, de bevásárláshoz és szabadidős tevékenységhez érdemes csak viselni.

Azt sugallja, hogy önbizalomhiányban szenvedsz, így az ellenkező nem sem fog úgy tekinteni rád, mint becserkészendő prédára. Arról nem is beszélve, hogy, ha ki kell menned a mosdóba, kisebbfajta hadjáratot kell indítanod, hogy levehesd magadról, majd újra felölthesd. Nemcsak az alakodat rejti el, de túlzottan gyerekesnek is mutat.

A rövidnadrágos fazonról azonban már másképp vélekednek, de ennél is fontos az önkritika, az igazán kurta szárú nadrágok csak nagyon keveseknek állnak jól.

Küzdőszellemben

Az ókorban a kigyúrt testű harcosok hordták a gladiátorszandált, de ez még nem jelenti azt, hogy neked is jól áll. Eláruljuk, hogy a férfiakat a víz leveri ettől a szandáltól, főleg a hosszú vagy félhosszú szárú fazonoktól. Abszolút nem nőies, a sok pánt a lábadat eltakarja, ráadásul sokszor merevek, és nagyon kiábrándító, ha a lábad nem tölti ki rendesen őket, vagy, ha az ellenkezője áll fenn, és a bőr kitüremkedik a szalagok között.

Szexis vs. visszataszító fehérnemű

A melltartó egyértelműen a pasik nagy kedvence a hálószobában. De nem az utcán. A trikók hátuljából kilógó fehérneműk csúnyák. Nem szexisnek mutatnak, hanem közönségesnek, slamposnak, olyannak, aki nem ad magára.

A másik rossz gondolatot az idők folyamán egyre praktikusabbá váló fehérneműk jelentik. Nick Hornby a Pop, csajok, satöbbi lapjain fejti ki elméletét a női fehérneműkkel kapcsolatban, melyeknek bája a kapcsolat hosszával fordított arányban csökken. Érdemes tehát mindig odafigyelni arra, hogy a fehérnemű szexi legyen.

Ezt is szeretjük