Széles csípő, rövid lábak, vastag comb?
5 alakjavító divattipp
Ha nem tökéletes az alakod, és kicsit javítanál rajta, akkor olvasd el, hogyan lehet hosszú lábad 2 perc alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Viszonylag kevesen születnek szupermodell alkattal, ami nem is baj, hiszen a szépség nem abból fakad, ha valaki magas és vékony. A szupermodell alkat egyetlen előnye, hogy minden ruha jól áll rajta, nem kell takargatni, hosszítani, maximum a lábat rövidíteni.

Ha te is a normális nők széles táborát gyarapítod, és van egy-két korrigálni való az alakodon, vagy amiről azt hiszed, hogy korrigálni kell, akkor tippjeink segítenek.

Széles csípő

A nők keskeny dereka és széles csípője nem véletlen, hiszen a gyermekvárásnál, illetve a szülésnél szükség van a helyre. Mégis sok olyan nő van, aki nincs megelégedve csípője szélességével. A kendőzés egészen egyszerű.

El kell csalni a tekintetet a kritikus területről. Tehát semmi csípőnadrág, különösen nem övvel. Ha övet vennél, akkor azt a trendnek megfelelően a derekadon viseld. Könnyebb feljebb vinni a másik tekintetét, mint lejjebb, tehát érdemes színes, kivágott vagy érdekes nyakmegoldású felsőt viselni, szép nyakláncot, kitűzőt.

Az elterelő hadművelet része lehet egy feltűnő frizura vagy erősebb smink, de ez nem mindenkinek jön be. A csípődre lehetőleg sötét szín kerüljön.

Viselj szoknyát vagy ruhát, ami derékban szűk és a csípődnél már rakott, de a nyakbakötős ruhaverzió is az ápol és eltakar kategóriába tartozik. Kerüld a szűk egyberuhákat és a ceruzaszoknyát, valamint a most divatos kötött tunikákat. És ne szégyelld homokóra alakodat, hiszen csodásan csábító.

Rövid lábak

Bár inkább a középmagas, illetve alacsony nőket sújtja a rövid lábak katasztrófája, de voltaképpen független a magasságtól. Ha te is ettől senyvedsz, akkor egy dolgot kell megjegyezned, illetve szem előtt tartanod. Ne vágd ketté a lábad kritikus helyeken. Hogy hol is vannak ezek a kritikus helyek? Például a boka fölött, a vádli alján és közvetlenül a térd alatt, de a lábszár középső részén sem szabad végződnie semminek. Tehát arra figyelj, hogy a szoknyák éppen térdig vagy térd fölé érjenek, a csizmák a vádli háromnegyedét takarják. Tilos a bokacsizma, és a leggings sem nyerő, a félhosszú, lábszárközépig érő szoknyákat is felejtsd el. A tűsarkú cipőket és csizmákat viszont neked találták ki. Ha merész vagy, vedd fel rövidnadrággal vagy sorttal. A hosszúnadrág viszont legyen egészen hosszú, és ne legyen se túl szűk, se túl bő, ne hajtsd vissza, inkább vágasd le egy varrónővel.

Nagy cici

Sok nő nem érti - természetesen azok, akik szerényebb méretekkel vannak megáldva -, hogy ugyan mi rossz lehet a nagy mellben. De a természetesen nagy mellel megáldott hölgyeket egy idő után zavarhatja, hogy a férfitársadalom a melleikhez beszél, és még a nők is megbámulják őket. Ha neked is akadnak ilyen problémáid, akkor - hasonlóan a széles csípőhöz - itt is terelni kell, csak itt éppen lefelé. Az öv szinte kötelező, és inkább lejjebb viselj világos színeket. Az is elég, ha egy élénk csík van a derekad körül, például a fekete pulcsiból előbukkanó sárga póló.
Ha kerülni szeretnéd a kíváncsi tekinteteket, akkor kerüld a kivágott darabokat, viselj nem túl szűk blúzokat, esetleg garbót, de ebből sötét színűt. Egy világos blúz, sötét mellény kombináció is jó lehet, viszont kerüld a bolerókat, mert ezek méginkább kihangsúlyozzák a ciciket.

Széles vádli, vastag comb

Kevés nő van megelégedve a lábaival. Ha a két fenti probléma egyikét a magadénak vallhatod, esetleg mind a kettőt, akkor kerüld a szűk nadrágokat, a most divatos skinny farmer tilos. Ismét divatba jöttek a vastag combok nagy barátai, az extra széles, kicsit retro nadrágok. Ezt hordhatod hosszú és rövid változatban is.
A vastag vádlinál ügyelj arra - ahogy a rövid lábaknál is olvashattad -, hogy ne vágd ketté, illetve, hogy a csizma szára ne vágjon be.

Rövid felsőtest

Míg a széles combok palástolásáról elég sok szó esik, addig ritkán olvasni arról, hogy mit tegyen az, akinek nem a lába, hanem felsőteste kisebb. Optikai csalásra van itt is szükség, mégpedig hosszanti csalásra. Jól jönnek a hosszú láncok, a hosszanti csíkok, de a keresztbe csíkozás tilos. A felsők érjenek le legalább a csípődig, de viselj nyugodtan tunikákat és ruhákat, akár nadrággal is. A csónaknyakú, kicsit ejtett, laza, csípő alá érő pulóverek is szépen kompenzálják a felsőtest rövidségét. A felsők, illetve ruhák ne legyenek túl szűkek, főleg ne derékban. Hosszú vagy háromnegyedes ujjat viselj. Kerüld a magas derekú szoknyákat és nadrágokat.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük