Gyönyörű, 50 feletti sztárok, akik nem feküdtek kés alá: büszkén vállalják az idő múlását
Szerencsére még Hollywoodban is akadnak olyan sztárok, akik nem hajlandóak kés alá feküdni: a következő, gyönyörű hírességek büszkék természetes vonásaikra.

plasztika nelkul cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos egyre kevesebb olyan híresség van, akik nemet mondanak a plasztikára. A színészek, az énesek és a modellek közül is nagyon sokat vetik alá magukat hasonló beavatkozásoknak. Ma már rengetegen fiatalon kés alá fekszenek, de a kor előrehaladtával még többen vállalnak be botoxot vagy kisebb műtéteket.

A nőkre óriási nyomás nehezedik Hollywoodban, számos hölgyet egyenesen felszólítottak arra, hogy a siker érdekében plasztikáztassák magukat, de szerencsére akadnak olyanok is, akik határozottan elutasítják a beavatkozásokat.

50 feletti sztárok, akik nem plasztikáztattak

A következő ötven feletti sztárok büszkén vállalják, hogy az idő nyomot hagy az arcukon, hiszen tudják, hogy az öregedés természetes, elkerülhetetlen folyamat, egyáltalán nincs mit szégyellni rajta, és a ráncok sem vesznek el szépségükből. Csodásak, magabiztosak, és minden nő számára jó példaként szolgálnak: odafigyelnek az egészséges életmódra, ápolják a bőrüket, de sem botoxoltatni, sem műttetni nem hajlandóak. Bebizonyítják, hogy a természetességnél nincs gyönyörűbb.

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük