Gyönyörű, 50 feletti sztárok, akik nem feküdtek kés alá: büszkén vállalják az idő múlását

Szerencsére még Hollywoodban is akadnak olyan sztárok, akik nem hajlandóak kés alá feküdni: a következő, gyönyörű hírességek büszkék természetes vonásaikra.

plasztika nelkul cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sajnos egyre kevesebb olyan híresség van, akik nemet mondanak a plasztikára. A színészek, az énesek és a modellek közül is nagyon sokat vetik alá magukat hasonló beavatkozásoknak. Ma már rengetegen fiatalon kés alá fekszenek, de a kor előrehaladtával még többen vállalnak be botoxot vagy kisebb műtéteket.

A nőkre óriási nyomás nehezedik Hollywoodban, számos hölgyet egyenesen felszólítottak arra, hogy a siker érdekében plasztikáztassák magukat, de szerencsére akadnak olyanok is, akik határozottan elutasítják a beavatkozásokat.

50 feletti sztárok, akik nem plasztikáztattak

A következő ötven feletti sztárok büszkén vállalják, hogy az idő nyomot hagy az arcukon, hiszen tudják, hogy az öregedés természetes, elkerülhetetlen folyamat, egyáltalán nincs mit szégyellni rajta, és a ráncok sem vesznek el szépségükből. Csodásak, magabiztosak, és minden nő számára jó példaként szolgálnak: odafigyelnek az egészséges életmódra, ápolják a bőrüket, de sem botoxoltatni, sem műttetni nem hajlandóak. Bebizonyítják, hogy a természetességnél nincs gyönyörűbb.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük